Ευχαρηστω φιλε μου....
Ενα φυσιγγι που εχει καταβαλει πανελληνίως,τουλαχιστον τα μισα θηραματα στα οποια απευθυνεται!Από δικές μου μετρήσεις,
Remingron Express Long Range (SP12-4)
1-1/4 oz. (36 grams) of lead shot #4 (#3) with an advertised velocity of 1330 f/s.
Code #SP12-4
Tested at 35 C
1237f/s, 10270psi (με σχετικά καλές καμπύλες πιέσεων).
Οι συσφίξεις αντιστοιχούν σύμφωνα με τον αυλό!!!optima plus\ crio plus επειδή τα έχω μετρήσει έχουν την ίδια γεωμετρία πιθανόν φτιάχνονται από το ίδιο μηχάνημα απλά αλλάζει η ονομασία και η σήμανση αναλόγως για πιο όπλο προορίζεται πχ:18,45 στόμιο 5 άστρα σε benelli 4 άστρα σε beretta,18,15 στόμιο 4 άστρα σε benelli 3 άστρα σε beretta κοκ!Καλη χρονιά σε όλους! Υγεία κ όλα τα άλλα έπονται. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στη beretta bellmonte II τα choke ειναι optima plus. Δεν ειναι όμως ο αυλός optima plus αφού είναι 18.4. Μηπως δημιουργείται πρόβλημα στις συσφίξεις με αυτόν τον τρόπο? Έχει μετρήσει κανείς τα τσόκ της σε σχέση με τον αυλό αν είναι όντως φούλ ντεμί κλπ? Και ακόμα κ αν η εταιρεία έχει υπολογίσει το γεγονός αυτό, σιγουρα δημιουργειται θέμα με τα after market choke αφού όσα έχουν το σπείρωμα αυτό, είναι κατασκευασμένα για άλλο αυλό(18.6) κ όχι 18.4 . Τι γνώμη έχετε γι αυτά γιατί με ενδιαφέρει το όπλο και επίσης ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει το όπλο από πλευράς κατανομών, απόδοσης και ανάκρουσης κλπ
Και θα μου πεις γιατί τα λέει optima plus και όχι crio plus... και καλά τα crio έχουν περάσει κρυογονική επεξεργασία!Οι συσφίξεις αντιστοιχούν σύμφωνα με τον αυλό!!!optima plus\ crio plus επειδή τα έχω μετρήσει έχουν την ίδια γεωμετρία πιθανόν φτιάχνονται από το ίδιο μηχάνημα απλά αλλάζει η ονομασία και η σήμανση αναλόγως για πιο όπλο προορίζεται πχ:18,45 στόμιο 5 άστρα σε benelli 4 άστρα σε beretta,18,15 στόμιο 4 άστρα σε benelli 3 άστρα σε beretta κοκ!
Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο εταιρίες ακολουθούν χρονικά ακριβώς τις ίδιες αλλαγές στα τσοκ!!!Από mobile πήγαν και δύο για ένα χρόνο περίπου στα crio sport η μία και στα optima η άλλη τα οποία είναι ακριβώς ίδια και μετά και οι δύο στα πανομοιότυπα crio plus και optima plus!!!Τώρα έχουν διαφοροποιηθεί μόνο με τα hp!
Τώρα για τα εξωεργοστασιακά τα ίδια φοράνε νομίζω και οι affinity!
Δεν ειναι μονο το τσοκ ειναι συνδιασμος και αλλων πραγματων.Καλησπέρα..σε πόζε beretta με mobil τσοκ ποια εταιρία πιστεύετε ότι δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε ντουφέκια...μιλάω για αυλό 18.4...κ για τσοκ 3*+4*...
Δανεισου κανενα briley για δοκιμη....Καλησπέρα..σε πόζε beretta με mobil τσοκ ποια εταιρία πιστεύετε ότι δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε ντουφέκια...μιλάω για αυλό 18.4...κ για τσοκ 3*+4*...
Αρα ειναι σπειρωμα optima plus προσαρμοσμενο στον αυλο της bellmonte για να βγαινουν σωστά οι συσφίξεις, σαν τα τσόκ της benelli τα crio plus που ομως δεν μπορεί στην προκειμενη περίπτωση να τα πεί crio plus γιατι δεν εχουν περάσει την επεξεργασία αυτή. Δηλ αν καταλαβα καλά αν βάλω πχ τσόκ briley για σπειρωμα crio plus θα ταιριάζει και θα αντιστοιχεί κ στον αυλό της bellmonte 2. Κ η franchi affinity έχει ιδια τσοκ με ίδιο σπείρωμα με αυλό πάλι 18.4. Σωστά? Πολύ μπέρδεμα ρε αδερφέΚαι θα μου πεις γιατί τα λέει optima plus και όχι crio plus... και καλά τα crio έχουν περάσει κρυογονική επεξεργασία!
Καλή χρονιά καταρχας!Και ως προς το δεύτερο σκέλος. Κάποιος που έχει δουλέψει τη bellmonte 2 θα ήθελα να πεί 2 λόγια για απόδοση κατανομές ανάκρουση κλπ.
Καλή χρονιά, ο κύριος @Διαμαντής έχει πάρει τα εσω έξω της beretta , είχε βάλει δοκιμές σε πίνακα οι οποίες πραγματικά ήταν εξαιρετικες. Για μένα κοίτα προς τα εκεί, θα γλυτωσεις και μερικά ευρώ νομιζωΚαλησπέρα..σε πόζε beretta με mobil τσοκ ποια εταιρία πιστεύετε ότι δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε ντουφέκια...μιλάω για αυλό 18.4...κ για τσοκ 3*+4*...
Στο car.gr έχει κάποια σε εξαιρετική κατάσταση και καλή τιμή!!! Πολύ καλά όπλα και κατά πολύ ποιοτικότερα από τα νέα belmonte και premium plus!!!Αν βρεις es100 vitoria καινουρια, παρτην και τρέχα το ίδιο οπλο ουσιαστικά, αλλά δοκιμασμένο χρόνια χωρίς προβλήματα