Έτσι θυμάμαι κι εγώ!Αν θυμάμαι καλά η έκδοση deluxe προσφερόταν με φλάτζες αλλαγής κλίσης!!!
https://www.car.gr/parts/view/14049814-hunting-weapons-carbine-beretta-es-100-deluxe Αν σου κόψει κάνα κατοστάρικο είναι σούπερ περίπτωση!!!Αν θυμάμαι καλά η έκδοση deluxe προσφερόταν με φλάτζες αλλαγής κλίσης!!!
Σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου πείτε τη γνώμη σας. Την έχω δεί αυτή την αγγελία, πράγματι καλή περίπτωση αλλά ενδιαφέρομαι για 71εκ κάνη...https://www.car.gr/parts/view/14049814-hunting-weapons-carbine-beretta-es-100-deluxe Αν σου κόψει κάνα κατοστάρικο είναι σούπερ περίπτωση!!!
Εχω άλλο αυτογεμές με 66 εκ και επειδή το προορίζω για καρτέρι θα ήθελα να είναι 71 εκ."αλλά ενδιαφέρομαι για 71εκ κάνη..."
Why?
γνωμη μου ειναι απο 66 σε 71 δεν θα δεις και καμμια τρελη διαφορα αμα πας ομως σε 76 εκει αλλαζουν τα πραγματα.Εχω άλλο αυτογεμές με 66 εκ και επειδή το προορίζω για καρτέρι θα ήθελα να είναι 71 εκ.
Φυσικά η διαφορά δεν είναι τρελή, λίγο καλύτερη σκοπευτική γραμμή για το κυνήγι που προορίζεται.γνωμη μου ειναι απο 66 σε 71 δεν θα δεις και καμμια τρελη διαφορα αμα πας ομως σε 76 εκει αλλαζουν τα πραγματα.
Καλημέρα για το st υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδοχές.η 1η και η πιο πιθανή για μένα είναι spara tutto που σημαίνει ότι ρίχνει σε όλα τα θηράματα καθώς και αυτή και η silver mallard νομίζω ότι έχουν θαλάμες 76 χιλ.η δεύτερη εκδοχή είναι το skeet & trap που δεν το βρίσκω και πολύ πιθανό και η τρίτη το steel που υποδήλωνε ότι η βίδα της πάπιας είναι ατσάλι που ούτε κι αυτό το βρίσκω πολύ πιθανό.διαφορες δε νομίζω να βρεις καθώς και τα 2 έχουν αρκετό βάρος επειδή είναι καρτεροτουφεκα και ολίγον μπροστοβαρα.και τα 2 έχουν γράψει τη δική τους ιστορία οπότε είναι καθαρά θέμα δικής σου επιλογής και γουστουΚαλημέρα Καλή Χρονιά!
Beretta 390ST και Beretta 390 Silver Mallard.
Είναι ίδια όπλα; και αν όχι, ποιες η διαφορές τους;
Τι σημάνει ST; Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας βοηθήσει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η πρώτη εκδοχή ισχύει Ευρυπίδη. Είχαν απαντήσει πολύ παλιά κι άλλα μέλη του φόρουμ στο ίδιο ερώτημα που είχα κι εγώ. Τώρα για το βάρος οι silver-gold mallard ίσως λίγο πιο ελαφριές και καλοζυγισμενες. Κάποιες βγαίναν όπως την st με τον 18,3... Όσες gold έχω δει είναι όλες 18,4Καλημέρα για το st υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδοχές.η 1η και η πιο πιθανή για μένα είναι spara tutto που σημαίνει ότι ρίχνει σε όλα τα θηράματα καθώς και αυτή και η silver mallard νομίζω ότι έχουν θαλάμες 76 χιλ.η δεύτερη εκδοχή είναι το skeet & trap που δεν το βρίσκω και πολύ πιθανό και η τρίτη το steel που υποδήλωνε ότι η βίδα της πάπιας είναι ατσάλι που ούτε κι αυτό το βρίσκω πολύ πιθανό.διαφορες δε νομίζω να βρεις καθώς και τα 2 έχουν αρκετό βάρος επειδή είναι καρτεροτουφεκα και ολίγον μπροστοβαρα.και τα 2 έχουν γράψει τη δική τους ιστορία οπότε είναι καθαρά θέμα δικής σου επιλογής και γουστου
Η πρώτη εκδοχή ισχύει Ευρυπίδη. Είχαν απαντήσει πολύ παλιά κι άλλα μέλη του φόρουμ στο ίδιο ερώτημα που είχα κι εγώ. Τώρα για το βάρος οι silver-gold mallard ίσως λίγο πιο ελαφριές και καλοζυγισμενες. Κάποιες βγαίναν όπως την st με τον 18,3... Όσες gold έχω δει είναι όλες 18,4
Καλημέρα για το st υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδοχές.η 1η και η πιο πιθανή για μένα είναι spara tutto που σημαίνει ότι ρίχνει σε όλα τα θηράματα καθώς και αυτή και η silver mallard νομίζω ότι έχουν θαλάμες 76 χιλ.η δεύτερη εκδοχή είναι το skeet & trap που δεν το βρίσκω και πολύ πιθανό και η τρίτη το steel που υποδήλωνε ότι η βίδα της πάπιας είναι ατσάλι που ούτε κι αυτό το βρίσκω πολύ πιθανό.διαφορες δε νομίζω να βρεις καθώς και τα 2 έχουν αρκετό βάρος επειδή είναι καρτεροτουφεκα και ολίγον μπροστοβαρα.και τα 2 έχουν γράψει τη δική τους ιστορία οπότε είναι καθαρά θέμα δικής σου επιλογής και γουστου
Ναι αυτό το πιστεύω πως είναι ελάχιστα πιο ελαφριές. Για το 18,4 στην πλειοψηφία τους έτσι είναι , θα συναντήσεις και όπλα με 18,3 ...Δηλαδή η Silver - Gold έχουν 18,4 αυλό και είναι πιο ελαφριές από την ST;
Ριξε κ μια ματια εδω..Αν ισχυουν ολα αυτα τοτε ειναι πολυ καλη ευκαιρια..Σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου πείτε τη γνώμη σας. Την έχω δεί αυτή την αγγελία, πράγματι καλή περίπτωση αλλά ενδιαφέρομαι για 71εκ κάνη...
Για τη κανη κρατα μικρο καλαθι αλλα εδηξαν οι δοκημεςhttps://www.eurooptic.com/Beretta-A400-Xtreme-PLUS-KO-Synthetic-12ga-28-J42XD18.aspx
Την είδα χθες από κοντά! Πολύ στιβαρή κατασκευή με κάποια σημεία της πάντως να φαίνονται πολύ ψεφτικα αλλά σχεδιασμένα για σκληρή χρήση και αντοχή στον χρόνο. Εννοώ μοχλό όπλισης βαφή βάσης , αν θυμάμαι καλά το φινίρισμα του κλείστρου ... Τεσπά αυτό είναι κανόνι με τέτοια κάννη. Θα βγει και ξυληνη έκδοση;