Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όταν λες SS εννοείς Super Sport; Βγαίνει σε αριστερή; Εγώ άκουσα ότι πρόκειται να βγάλει την Power Bore σε αριστερή στο τέλος του χρόνου αλλά μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα. Έναν ενδοιασμό έχω μόνο για την Α400 λόγω του ότι δεν είμαι και ο πλέον επιμελής στον καθαρισμό των όπλων και τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα αδρανείας -μηδενικές εμπλοκές-, ενώ γιά τα αερίου ακούω ότι χρειάζεται περισσότερη επιμέλεια. Πάντως θα πάω να την δώ σίγουρα!

Απάντηση
Report Επεξεργασία Delete
δε μασαει η a 400 απο καθάρισμα και γενικά τα αερίων μπερετα οπιός το άφησε επιτηδες ακάθαρτο για να μπλοκαρει βαρεθηκε να περιμένει αλλά εξαρτατε και απο την χρήση και τα φυσίγγια αν αφήνουν καταλειπα πχ

Σήμερα είχα κάποιες δουλειές στο κέντρο και πέρασα από τον Καλκαντζακο για να δω την a 400 upland. Όμορφο και ποιοτικό όπλο προσεγμένο μου φάνηκε. Ελαφριά τη ζυγισαμε με 66 εκ καννη και ήταν 3,100. Δεν μπορώ να πω ότι μου κουμπωνε παντως όπως π.χ το δικαννο μου. Ένιωθα χαμηλό το κοντακι και σχετικά κοντό. Γενικά μου φάνηκε λίγο μικρό το κοντακι της. Ζύγιζε πολύ καλά για καραμπίνα παντως αλλά λίγο οι διαστάσεις του κοντακιου με χάλασαν.Μετα επωμισα την a400 lite. Αρχικά μου φάνηκε πιο βαριά αλλά ζυγιζοντας την ήταν 3,050! Ήταν πιο εμπροσθοβαρη. Το κοντακι ήταν ίδιο με καλύτερη λαβή όμως, αλλά χειρότερη στο πιάσιμο πάπια. Συγκριτικά σαν φινίρισμα η upland είναι πολύ πιο μπροστά. Βλακωδώς δεν επωμισα κανένα άλλο όπλο παρότι ο άνθρωπος που μου τα έδειξε είχε τη διάθεση... Ξέχασα να επωμισα τη v3...
Φιλε εαν είσαι συστηματικός χρήστης δικκανου μη περιμενεις να σ ενθουσιασει καπιό αυτογεμες στην επωμηση - αισθηση

Θα προτεινω κατι προς ολους τους συναδελφους για να εχουν αμμεσα μια ποιο ολοκληρωμενη και ακριβη αποψη οταν πηγαινουν να δοκιμασουν οπλα στα καταστηματα .Να ζητατε μεζουρα η μετρο και εφοσον ακουμπησεται το ολπο απο την ριγα σε παραλληλη επιφανεια να κανετε τις μετρησεις σκανδαλη -τελος κοντακι μικρη και μεγαλη κλιση και εφοσον παρετε το οπλο σε κατακορυφη θεση ακουμποντας την ριγα πλεον στο τοιχο η σε ενα επιπεδο επιπλο τη γωνια του Picth.Γραψτε τους αριθμους που προκειπτουν και στη συνεχεια ξεκινηστε τις επωμισεις του οπλου και στο χαρτι γραψτε τι σας ταιριαζει και τι οχι.Ετσι με ολα τα δεδομενα ευκολα στη συνεχεια θα μπορειται να βρειτε την βοηθεια ειται απο μυημενους συναδελφους ειτε απο δασκαλους σκοποβολης η και οπλουργους που κανουν μετροληψια να εχετε σε 1ο βαθμο εαν μπορειται να προχωρησετε στην αγορα του. Προσεχουμε οταν παμε να δοκιμασουμε ενα οπλο μη βαζουμε εκεινη την ημερα και 2τερη επιλογη διοτι ετσι θα χασετε την συγκεντρωση που χρειαζεται για να πετυχεται το ζητουμενο μην παρασυρθηται επισης απο προτασεις των πωλητων που θα προσπαθησουν να σας κανουν επιπλεον προταση.Τελος ρωτηστε με τι φλατζες και προσθηκες στο κοντακι συνοδευεται το οπλο με ακριβη διαστασεις και σημειωστε στο χαρτι σας.Ταπεινα η αποψη μου.

Θα προτεινω κατι προς ολους τους συναδελφους για να εχουν αμμεσα μια ποιο ολοκληρωμενη και ακριβη αποψη οταν πηγαινουν να δοκιμασουν οπλα στα καταστηματα .Να ζητατε μεζουρα η μετρο και εφοσον ακουμπησεται το ολπο απο την ριγα σε παραλληλη επιφανεια να κανετε τις μετρησεις σκανδαλη -τελος κοντακι μικρη και μεγαλη κλιση και εφοσον παρετε το οπλο σε κατακορυφη θεση ακουμποντας την ριγα πλεον στο τοιχο η σε ενα επιπεδο επιπλο τη γωνια του Picth.Γραψτε τους αριθμους που προκειπτουν και στη συνεχεια ξεκινηστε τις επωμισεις του οπλου και στο χαρτι γραψτε τι σας ταιριαζει και τι οχι.Ετσι με ολα τα δεδομενα ευκολα στη συνεχεια θα μπορειται να βρειτε την βοηθεια ειται απο μυημενους συναδελφους ειτε απο δασκαλους σκοποβολης η και οπλουργους που κανουν μετροληψια να εχετε σε 1ο βαθμο εαν μπορειται να προχωρησετε στην αγορα του. Προσεχουμε οταν παμε να δοκιμασουμε ενα οπλο μη βαζουμε εκεινη την ημερα και 2τερη επιλογη διοτι ετσι θα χασετε την συγκεντρωση που χρειαζεται για να πετυχεται το ζητουμενο μην παρασυρθηται επισης απο προτασεις των πωλητων που θα προσπαθησουν να σας κανουν επιπλεον προταση.Τελος ρωτηστε με τι φλατζες και προσθηκες στο κοντακι συνοδευεται το οπλο με ακριβη διαστασεις και σημειωστε στο χαρτι σας.Ταπεινα η αποψη μου.
Τι εννοεις με ακριβής διαστάσεις?

Τι εννοεις με ακριβής διαστάσεις?
Εννοω τα cm στους αποστατες του κοντακιου καθως και τα cm στις υπολοιπες μετρησεις επιλπεον οι φλατζες εχουν +/- ποσα mm καθως και τις παρατηρησεις που εχεις .Aυτα τα στοιχεια οταν τα θεσεις στον Ψυλλακη χρησιμοποιω ενα ονομα στο χωρο που κανει προσαρμογες χωρις να διαφημισω αμμεσα θα σου δωσει την 1η εκτιμηση και θα γνωριζεις τι προκειται να κανεις και θα σε συμβουλευσει επισης εαν εισαι και στη σωστη επιλογη για τη συγκεκριμενη χρηση που το εχεις επιλεξει .Με λιγα λογια αγαπητε Μαριε ειναι κατι παρομοιο οταν πηγαινεις στο γιατρο ,σου κανει τις απαιτουμενες ερωτησεις απαντας του δινεις τα δεδομενα σου και προχωρα στη διαγνωση και λαμβανεις σωστα και εγκυρα αποτελεσματα.Προσωπικα για μενα η αγορα και η προσαρμογη ενος οπλου δεν ειναι απλη υποθεση που πρεπει να την διαχειριστουμενοι μονοι οταν μαλιστα θελουμε να εχουμε και αριστα αποτελεσματα. Ταπεινα και παλι η αποψη μου.

Φιλε εαν είσαι συστηματικός χρήστης δικκανου μη περιμενεις να σ ενθουσιασει καπιό αυτογεμες στην επωμηση - αισθηση
Πραγματι χωρις να ειμαστε αιρετικοι ειναι ετσι οπως τα λες ,δυσκολα θα ικανοποιηθει καποιος που κυνηγα με ενα δικανο επανω του κουμπωμενο ακομα και αν πλησιασει την ιδανικη προσεγγιση με μια καραμπινα .Ειναι η γεωμετρικη κατασκευη που κανει τα δυο προιοντα εντελως διαφορετικα. Αυτο το καταθετω απο προσωπικη μου εμπειρια και μονο χωρις παλι να παραξηγηθω.

Φιλε εαν είσαι συστηματικός χρήστης δικκανου μη περιμενεις να σ ενθουσιασει καπιό αυτογεμες
Πραγματι χωρις να ειμαστε αιρετικοι ειναι ετσι οπως τα λες ,δυσκολα θα ικανοποιηθει καποιος που κυνηγα με ενα δικανο επανω του κουμπωμενο ακομα και αν πλησιασει την ιδανικη προσεγγιση με μια καραμπινα .Ειναι η γεωμετρικη κατασκευη που κανει τα δυο προιοντα εντελως διαφορετικα. Αυτο το καταθετω απο προσωπικη μου εμπειρια και μονο χωρις παλι να παραξηγηθω.
Σε ευχαριστω πια παρεξηγηση δεν θυμωνω με ανθρωπτους που μου προσφερουν γνωσεις

με τα ευρα που δεν έχω παρεξηγουμε να παρω ένα DT11 xaxa
είχα τύχει έναν κυπρίο με DT11 και μου λέει το ανταλασσω με τη m2 κρίμα που απαγορευοντε τα αυτογεμη κυπρο δεν ειταν χαζος απόλα είχε οικονομηκη ευχαιρια

με τα ευρα που δεν έχω παρεξηγουμε να παρω ένα DT11 xaxa
είχα τύχει έναν κυπρίο με DT11 και μου λέει το ανταλασσω με τη m2 κρίμα που απαγορευοντε τα αυτογεμη κυπρο δεν ειταν χαζος απόλα είχε οικονομηκη ευχαιρια
Τόλη είναι καλύτερα να γράφεις σε ένα μήνυμα τις σκέψεις σου, φιλικά το λέω το να τσατάρεις και να απαντάς στην ίδια πρόταση σου κουράζει τους αναγνώστες.

Κύπριος και χαζός λίγο δύσκολο..Μάλλον σε γλένταγε..:) (φιλικά).

Tolis SBE1 said:

Κύπριος και χαζός λίγο δύσκολο..Μάλλον σε γλένταγε..:) (φιλικά).
Πιθανότατα το είπε καθ'υπερβολή από την κάψα του για το απαγορευμένο αυτογεμές!!!
Γιά φανταστείτε τι θα έδιναν κάποιοι από εμάς για ένα ραβδωτό!

Status
Not open for further replies.
Back