Ας μην σχολίασω καθόλου .
Οταν επιλεγεις να μην χαλας και να στεναχωρεις καρδιες αυτο το φαινομενο συμβαινει.Φυσιολογικο δεν ειναι;Τι λετε;Εμεις ομως τι εισπρατουμε;Σε οτι οπλο εχει παρουσιαση δεν εχει βρει πουθενα ψεγαδι.
Ίσως αν έκανε παρουσίαση - σύγκριση με κάποιο άλλο όπλο εκεί θα ήταν υποχρεωμένοςνα αναφέρει τα + και τα - του καθενός.(ίσως γι'αυτό αποφεύγει τα versus).Σε οτι οπλο εχει παρουσιαση δεν εχει βρει πουθενα ψεγαδι.
Εγώ το τριάρι χρησιμοποιώ σε ολα τα γιυρουνοκυνηγια και με δραμια και με μονοβολο ας ψαχτεί σε κάποιο άλλο μονοβολο ο φίλος σου!ποια εχει δοκιμάσει;;Ερωτηση προς τους κατεχοντες beretta 390 wild boar. Υπαρχει καποιο τσοκ που να αποδιδει εξισου καλα,μπαλες και μονοβολα?Ρωταω εκ μερους φιλου που χρησιμοποιει το τριαρι μαμα με καλα αποτελεσματα σε μπαλες ,αλλα χαλια σε μονοβολο, συμφωνα με τα λεγομενατου. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Απ,οτι μου ειπε,σε απλα και μαγκνουμ remigton, winchester και λαμπρο απλα.Σ' ευχαριστω.Εγώ το τριάρι χρησιμοποιώ σε ολα τα γιυρουνοκυνηγια και με δραμια και με μονοβολο ας ψαχτεί σε κάποιο άλλο μονοβολο ο φίλος σου!ποια εχει δοκιμάσει;;
Κάνας ανώμαλος θα ναιΤο να ανταλλαξεις ένα dt 11 με m2 η με οποιοδήποτε αυτογεμες μόνο σαν πλάκα μπορεί να το πει κάποιος.
Κανενα θεμα με τελωνείο οσες φορες ψώνισα.παιδιά έχει παραγγείλει κανείς απο beretta estore? αντιμετωπίσατε κάποιο θέμα με τελωνείο?
Καλημέρα.κανενα θέμα δεν υπάρχει με τελωνειοπαιδιά έχει παραγγείλει κανείς απο beretta estore? αντιμετωπίσατε κάποιο θέμα με τελωνείο?
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι όχι μόνο δεν έχει τελωνείο λόγω αποστολής από Ιταλία ( Ε.Ε.) αλλά έρχεται και εξαιρετικά γρήγορα, αν παραγγείλεις πρωί το έχεις την άλλη μέρα, αλλιώς την επόμενη με DHL. Πρόσεχε μόνο στα ρούχα οτι είναι ιταλικά νούμερα δηλ. στενή γραμμή και χρειάζεται συνήθως ενα νούμερο μεγαλύτερο.παιδιά έχει παραγγείλει κανείς απο beretta estore? αντιμετωπίσατε κάποιο θέμα με τελωνείο?
Παράγγηλε τουλάχιστο τη Winchester SX4 Raniero Testa που θα έρθει ελλάδα το σεπτέμβρη....έβλεπα την Α400 Xtreme Plus και παρατήρησα πώς την black synthetic δεν την βγάζει σε 76εκ κάννη παρά μόνο μέχρι 71εκ ενώ όλες τις υπόλοιπες παραλλαγές τις έχει,,,λίγο το κακό μιας και θα γίνει παραγγελία στην παραλλαγή Timber ( ελπίζω να έρχεται ελλάδα ) απλά για να μου φύγει η απορία
γνωρίζει κάποιος σχετικά που να έχει ψαχτεί ;
ωπαααααααααα ναταμας τα θωρηκτά και με 76αρα κανη.καλοτουφεκο εύχομαι και τα περαιτέρω με την επίσημη παρουσίασηέβλεπα την Α400 Xtreme Plus και παρατήρησα πώς την black synthetic δεν την βγάζει σε 76εκ κάννη παρά μόνο μέχρι 71εκ ενώ όλες τις υπόλοιπες παραλλαγές τις έχει,,,λίγο το κακό μιας και θα γίνει παραγγελία στην παραλλαγή Timber ( ελπίζω να έρχεται ελλάδα ) απλά για να μου φύγει η απορία
Μας αναστατώνεις ευχάριστα βραδιάτικα ...με το καλόέβλεπα την Α400 Xtreme Plus και παρατήρησα πώς την black synthetic δεν την βγάζει σε 76εκ κάννη παρά μόνο μέχρι 71εκ ενώ όλες τις υπόλοιπες παραλλαγές τις έχει,,,λίγο το κακό μιας και θα γίνει παραγγελία στην παραλλαγή Timber ( ελπίζω να έρχεται ελλάδα ) απλά για να μου φύγει η απορία
Και να φέρνει Μάκη καλύτερα να πάρεις καινούργιο δίκανοΞέρει κανείς αν η beretta hellas φέρνει καινουργιεσ ανταλλακτικές κάννες για τη σειρά 680;