Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα πρότεινα στους ενδιαφερόμενους για ομαδική και τα gemini ported hp κι αυτά σε μαύρο χρώμα τα έσω έξω τα οποία είναι άριστα τσοκ και αποδίδουν παρα πολύ καλά στη Μπερέτα κατευθείαν από την εταιρεία.60 ευρώ τιμή και μεταφορικά ανεξαρτήτως πόσα θα παραγγείλετε 20 ευρω
https://store.geminichokes.com/396-thickbox_default/ported-20-mm-choke-12-gauge.jpg

το επώμισα το Α400 xtreme plus τι το ήθελα γαμώτο ,,,,τώρα ψήθηκα ακόμα περισσότερο για την αγορά του :cool:

+ ωραία λαβή το χέρι μου κάθεται καλά πάνω της,ούτε δάχτυλο να περισσευει ,έχει πολύ καλό χούφτωμα
+ μήκος κοντακίου στα μέτρα μου
+ σε επώμιση είμαι καρακέντρα,καλύτερα δεν γίνεται
+ βάρος σε 71 ιδανικό και καλοζυγισμένο,ελπίζω το 76 να μην αλλάξει πολύ το βάρος ( το ελαφρώς εμπροσθόβαρο δεν θα με ξενίσει )
+ πολύ καλά πλαστικά καμία σχέση με τα άθλια πλαστικά της browning
+ ωραία σκανδάλη πολύ άμεση
+ τσοκάρες black edition σε συνδιασμό με την συγκεκριμένη κάννη αναμένω φοβερά αποτελέσματα !!!
+ κλείστρο και λειτουργία του ωραιότατη
+ η mid rib μου αρέσει πάρα πολύ και είνια αυτό που περίμενα από μια τέτοια ρίγα
+ Kick Off δοκιμάστηκε επί πάγκου ,,,τρελοοοοοοοοοοοοοο

- δεν μου άρεσε το μαύρο συνθετικό,,οι παραλλαγές είναι πολύ πιο ωραίες και δίνουν χαρακτήρα στο όπλο !
- την παραλλαγή Timber ίσως να μην την φέρνουν Ελλάδα
- ο μεγάλος μοχλός όπλισης παίρνει λίγο το μάτι από την σκόπευση

σε γενικές γραμμές είναι ένα όπλο που με κέρδισε όσο κανένα άλλο,καταρχήν με την εργονομία του και κατα δεύτερον με τα χαρακτηριστικά του

η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις ( τα τσοκ μόνο να βάλεις είναι €300 ) και αυτό το όπλο έχει πολλά να σου προσφέρει

Last edited:
το επώμισα το Α400 xtreme plus τι το ήθελα γαμώτο ,,,,τώρα ψήθηκα ακόμα περισσότερο για την αγορά του :cool:

+ ωραία λαβή το χέρι μου κάθεται καλά πάνω της,ούτε δάχτυλο να περισσευει ,έχει πολύ καλό χούφτωμα
+ βάρος σε 71 ιδανικό και καλοζυγισμένο,ελπίζω το 76 να μην αλλάξει πολύ το βάρος ( το ελαφρώς εμπροσθόβαρο δεν θα με ξενίσει )
+ τσοκάρες black edition σε συνδιασμό με την συγκεκριμένη κάννη αναμένω φοβερά αποτελέσματα !!!
+ η mid rib μου αρέσει πάρα πολύ και είνια αυτό που περίμενα από μια τέτοια ρίγα

- δεν μου άρεσε το μαύρο συνθετικό,,οι παραλλαγές είναι πολύ πιο ωραίες και δίνουν χαρακτήρα στο όπλο !

σε γενικές γραμμές είναι ένα όπλο που με κέρδισε όσο κανένα άλλο,καταρχήν με την εργονομία του και κατα δεύτερον με τα χαρακτηριστικά του

η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις ( τα τσοκ μόνο να βάλεις είναι €300 ) και αυτό το όπλο έχει πολλά να σου προσφέρει
Φοβερη περιγραφη....ψηνεσαι βλεπω.big smile....

ναι Άλεξ ,,,,ελπίζω μέσα στα 6 όπλα που έρχονται τον Αύγουστο να είναι αυτό που θέλω εκτός και αν το βρώ σε κάποιο μαγαζί ( ακόμα δεν έχω ψαχτεί καλά πεεριμένω να έχω το χαρτί αγοράς σε 3-4 μέρες και μετά βουρ στο πατσά που λένε ) ,τα υπόλοιπα είναι μερικές ώρες δουλειά

Άλλος ένας λοιπόν μπήκε στον ίσιο δρόμο.αντε για πάμε σιγά σιγά.χελα ακούς?
.yelling.

ναι Άλεξ ,,,,ελπίζω μέσα στα 6 όπλα που έρχονται τον Αύγουστο να είναι αυτό που θέλω εκτός και αν το βρώ σε κάποιο μαγαζί ( ακόμα δεν έχω ψαχτεί καλά πεεριμένω να έχω το χαρτί αγοράς σε 3-4 μέρες και μετά βουρ στο πατσά που λένε ) ,τα υπόλοιπα είναι μερικές ώρες δουλειά
Μπραβο Παυλο, με το καλο! Ευχομαι να σου πανε ολα οπως τα θες και να το αποκτησεις!!! Ακουγεται και φαινεται για οπλαρα...

Ένα αυτογεμες που μετά από καιρό θα ξεχωρίσει!!!με το καλό παυλαρα!

Άλλος ένας λοιπόν μπήκε στον ίσιο δρόμο.αντε για πάμε σιγά σιγά.χελα ακούς?
.yelling.

Δεν πας να πάρεις κανένα kicks λέω εγώ τώρα που έφερε ο μανδηλαρας γιατί θα κλαις με μαύρο δάκρυ έτσι κ βρεθούμε ??? .yelling.
Για να βοηθήσω το συνανθρωπο μου το λέω κ εγώ :cool:

Ευριπο μας εχεις καταστρεψει...
εχει δοκιμασει κανεις το skeet της beretta για a400 σε περπατητο τσιχλας να μας πει εντυπωσεις;;

Είναι σκούπα... Με ψιλά σκαγια μέχρι 30 μέτρα ειδικά τουφεκας σχεδόν στο περίπου... Αξίζει να το έχει οποίος κυνηγά περπάτητο, έχω φίλους που το έχουν κολλήσει με ηλεκτροκολληση επάνω

Αχχχχ Άρη kicks tweaks twean picks mix οπλουργους ιδιογομωση και άλλα τέτοια ωραία πράματα μαζί με τάματα και τρισάγια θέλει αυτό που κρατάς μπας και.γι αυτό σου λέω φίλε μου επειδή σε συμπονω και σε καταλαβαίνω έλα κι εσύ στον σωστό δρομο.yel.

https://www.kalkantzakos.com/Product/5933/a400-extreme-unico-plus,-karampina-beretta
Ο αναστολεας κλειστρου προβλεπω να μαγκωνεται σε κλαδακια και αλλα πραγματα σχετικα ευκολα λογω σχεδιασης απ'οτι βλεπω στις φωτογραφιες και επισης τα μαλακα πλαστικα και αυτα ειναι λιγο επιφοβα μετα απο καιρο, ισως γι'αυτο εχει μονο τρια χρονια εγγυηση.
Και δεν τη βλεπω και φθηνη για πλαστικη.Τωρα βεβαια δεν ειμαι και Ο γνωστης ετσι; οπου κανω λαθος με διορθωνετε.

Γιώργο το όπλο δεν είναι για περπατητό,,καθαρόαιμο καρτεροτούφεκο είναι μέσα από φυλάχτρα ή βάρκα,όπου έχεις φροντίσει για τον χώρο που θα κυνηγήσεις χωρίς εμπόδια,,δεν υπάρχει πρόβλημα να μαγκώσει κάτι,,,ακόμα σε περπατητό που έχω κάνει με μεγάλο μοχλό και κουμπί αν κρατάς το όπλο ακριβώς από αυτα τα δύο σημεία δεν μαγκώνει τίποτα

έχουν περάσει 2 πλαστικά από τα χέρια μου και της Beretta είναι πολύ ανώτερα ποιοτικά χωρίς τζόγους,,,το A5 π.χ είχε τζόγο σε πάπια από την κούτα με το που βγήκε

η τιμή σίγουρα είναι αλμυρή αλλά αν συγκρίνεις τι δίνει σε σχέση με άλλα όπλα των €1500 νομίζω είναι καλά,,,επίσης αυτή που έβαλες παίζει στα €1900 εκτός Καλκαντζάκου ο οποίος δεν κόβει ούτε cent ;)

Γιώργο το όπλο δεν είναι για περπατητό,,καθαρόαιμο καρτεροτούφεκο είναι μέσα από φυλάχτρα ή βάρκα,όπου έχεις φροντίσει για τον χώρο που θα κυνηγήσεις χωρίς εμπόδια,,δεν υπάρχει πρόβλημα να μαγκώσει κάτι,,,ακόμα σε περπατητό που έχω κάνει με μεγάλο μοχλό και κουμπί αν κρατάς το όπλο ακριβώς από αυτα τα δύο σημεία δεν μαγκώνει τίποτα

έχουν περάσει 2 πλαστικά από τα χέρια μου και της Beretta είναι πολύ ανώτερα ποιοτικά χωρίς τζόγους,,,το A5 π.χ είχε τζόγο σε πάπια από την κούτα με το που βγήκε

η τιμή σίγουρα είναι αλμυρή αλλά αν συγκρίνεις τι δίνει σε σχέση με άλλα όπλα των €1500 νομίζω είναι καλά,,,επίσης αυτή που έβαλες παίζει στα €1900 εκτός Καλκαντζάκου ο οποίος δεν κόβει ούτε cent ;)
Ε ναι.μεταξυ της upland των 1800 ευρώ και της plus πας στην plus με κλειστά μάτια

Status
Not open for further replies.
Back