Αν υπάρχουν 22mm γίνεται Mobilchoke .
Η κάννη μου έχει 23mm & με πάσο 0.5cm !
Άρα γίνεται & υπάρχει & αρκετό τοίχωμα .
Η κάννη μου έχει 23mm & με πάσο 0.5cm !
Άρα γίνεται & υπάρχει & αρκετό τοίχωμα .
Δεν μπαίνω στην λογική της ανταλλαγής , την έχω απ' τον γέρο μου , απλά θέλω να την φτιάξω όπως το έχω σκεφτεί , θα γλυτώσω & 70g βάρος από το κόψιμο της υπάρχουσας + άλλα 80 από κοντάκι & πέλμα την ρίχνω αισθητά & στο θέμα βάρος από 3.220kg θα πλησιάσει τα 3.050kg .302 ΕΙΝΑΙ ? Ελα να δεις μια οπως την περιγραφεις και κανουμε και ανταλλαγη Αλλα προς θεου μην την πειραζεις
Εγώ μια χαρά σε βλέπω.Δεν μπαίνω στην λογική της ανταλλαγής , την έχω απ' τον γέρο μου , απλά θέλω να την φτιάξω όπως το έχω σκεφτεί , θα γλυτώσω & 70g βάρος από το κόψιμο της υπάρχουσας + άλλα 80 από κοντάκι & πέλμα την ρίχνω αισθητά & στο θέμα βάρος από 3.220kg θα πλησιάσει τα 3.050kg .
Καλησπέρα σέ όλους τούς κυρίους.Κάποια γνώμη γιά τήν BELLMONTE II.Κάποιος που τήν έχει?
Ευχαριστώ πολλύ,θα λάβω σοβαρά ύπ'όψιν τήν υπόδειξήσου.Tην ειχε παρει φιλος μου... και δεν εμεινε καθολου ευχαριστημενος, εκανε συχνα εμπλοκες,
και στα 30 μετρα εριχνε αρκετα χαμηλα απο το κεντρο.
Προσπαθησε να την φερει με τις φλατζες που εχει για το κοντακι αλλα δεν ερχοταν οπως επρεπε.
Το κοντακι τους ειναι χαλια, κανονικα θελει φτιαξιμο σε κοντακα.
Γνωμη μου μην ασχοληθης καθολου.... με τετοιο οπλο,
κοιταξε για κατι αλλο καλυτερα.
Την έχω δει και επωμισει σε οπλοπωλειο, πολύ χαμηλής ποιότητας όπλο, δε μου έκανε καλή εντύπωση. Δεν είχε στιβαρότητα και μικρά στιγματακια σκουριάς ήδη μέσα απ' το κουτί κοιτώντας το προσεκτικά. Βαφή κάτω του μετρίου. Ξύλα επιλεγμένα μέρη σανιδιάς.Καλησπέρα σέ όλους τούς κυρίους.Κάποια γνώμη γιά τήν BELLMONTE II.Κάποιος που τήν έχει?
Ο.Κ. παιδιά, ευχαριστώ πολύ.Πάμε γιά άλλο.Την έχω δει και επωμισει σε οπλοπωλειο, πολύ χαμηλής ποιότητας όπλο, δε μου έκανε καλή εντύπωση. Δεν είχε στιβαρότητα και μικρά στιγματακια σκουριάς ήδη μέσα απ' το κουτί κοιτώντας το προσεκτικά. Βαφή κάτω του μετρίου. Ξύλα επιλεγμένα μέρη σανιδιάς.
Εξαρτάται σε τη θήραμα το θες το κάθε φυσίγγι, πήγαινε κ στο ανάλογο θέμα και διάλεξε για να το συζητήσουμε...Καλησπερα
Εχω μια μπερεττα α302 οπου θελω να αρχισω να την μαθαινω
εχετε να προτεινετε καποια φυσιγγι για να αγορασω(σχετικα φθηνα αμα γινεται)
ευχαριστω
Αυτα εδω ειναι?Ρουμελιώτη 32 και Θεοδωρίδη Σίλβερ 32 νουμ 9 οικονομικά και καλά και τα δύο είχα 302 ειδικά Σίλβερ ίσως να είχα ρίξει καμία 6/7000 φυσιγγια
Επισης τι νουμερο να τα παρω
Αυτά είναι αλλά πάρε τηλέφωνο τον Ρουμελιώτη να στα στείλει να τα πάρεις σε καλύτερη τιμή.ενα νούμερο παςπαρτου είναι το ν8.Επισης τι νουμερο να τα παρω
Μεχρι τι ποσοτητες στελνει ο Ρουμελιωτης??Αυτά είναι αλλά πάρε τηλέφωνο τον Ρουμελιώτη να στα στείλει να τα πάρεις σε καλύτερη τιμή.ενα νούμερο παςπαρτου είναι το ν8.