ωωωωω ρε φίλε ,
γαμώ...........
δεν μου λες η δεύτερη ξιφολόγχη ήταν standard ή την παράγγειλες ξεχωριστά .............
Είναι στάνταρ για όταν δεν κάνει δουλειά το τσοκ!!!ωωωωω ρε φίλε ,
γαμώ...........
δεν μου λες η δεύτερη ξιφολόγχη ήταν standard ή την παράγγειλες ξεχωριστά .............
Η Greystone ειναι;;;;;
Όχι η AL 391 stonecoat titanium zirconiumΗ Greystone ειναι;;;;;
Μια σταγονα locktite και ξανα βιδωσε τηνΜάγκες βοήθεια. Έκανα φύλλο και φτερό την 302 για καθάρισμα, και όπως κρατούσα την βάση με το αριστερό χέρι και την αποθήκη με το δεξί, έκανα την κίνηση ότι θα την ξεβιδωσω. Να σημειώσω εδώ ότι κι άλλες φορές έχω προσπαθήσει αλλά δεν γινόταν τίποτα. Τώρα όμως άρχισε να ξεβιδωνει, το ζορισα περισσότερο, έφθασε μέχρι ένα σημείο και έμεινε εκεί. Και όταν λέμε έμεινε εκεί εννοούμε τέλος. Ούτε βιδωνει, ούτε ξεβιδωνει. Καμιά ιδέα;View attachment 13397
Τόλη δεν κουνάει ούτε βιδωμα ούτε ξεβιδωμα.Μια σταγονα locktite και ξανα βιδωσε την
Από το μεσημέρι έχω βάλει 2-3 φορές wd40 το απλό και τίποτα...Ριξε αντισκουριακο και αστο καμποση ωρα να ''δουλεψει, μετα δοκιμασε βιδωμα ξεβιδωμα.
Με ζεστο νερο κ σιγα σιγα....Μάγκες βοήθεια. Έκανα φύλλο και φτερό την 302 για καθάρισμα, και όπως κρατούσα την βάση με το αριστερό χέρι και την αποθήκη με το δεξί, έκανα την κίνηση ότι θα την ξεβιδωσω. Να σημειώσω εδώ ότι κι άλλες φορές έχω προσπαθήσει αλλά δεν γινόταν τίποτα. Τώρα όμως άρχισε να ξεβιδωνει, το ζορισα περισσότερο, έφθασε μέχρι ένα σημείο και έμεινε εκεί. Και όταν λέμε έμεινε εκεί εννοούμε τέλος. Ούτε βιδωνει, ούτε ξεβιδωνει. Καμιά ιδέα;View attachment 13397
Πώς δηλαδή; Κάτω από τη βρύση να βρέχεται και ταυτόχρονα να προσπαθώ; Πολύ ζεστό, καυτό;Με ζεστο νερο κ σιγα σιγα....
Κάνε μια προσπάθεια πρώτα με πιστόλι θερμού αέρα αν έχεις, ή έστω σεσουάρΠώς δηλαδή; Κάτω από τη βρύση να βρέχεται και ταυτόχρονα να προσπαθώ; Πολύ ζεστό, καυτό;
Κατω απο τη βρυση ή με ενα βραστηρα και ριξε και στα ε σημεια....αλλιως με πιστολακι για τα μαλλια...Πώς δηλαδή; Κάτω από τη βρύση να βρέχεται και ταυτόχρονα να προσπαθώ; Πολύ ζεστό, καυτό;
Μόνο με πιστόλι θερμού αέρα θα κάνεις σίγουρα σωστή δουλειά.Μάγκες βοήθεια. Έκανα φύλλο και φτερό την 302 για καθάρισμα, και όπως κρατούσα την βάση με το αριστερό χέρι και την αποθήκη με το δεξί, έκανα την κίνηση ότι θα την ξεβιδωσω. Να σημειώσω εδώ ότι κι άλλες φορές έχω προσπαθήσει αλλά δεν γινόταν τίποτα. Τώρα όμως άρχισε να ξεβιδωνει, το ζορισα περισσότερο, έφθασε μέχρι ένα σημείο και έμεινε εκεί. Και όταν λέμε έμεινε εκεί εννοούμε τέλος. Ούτε βιδωνει, ούτε ξεβιδωνει. Καμιά ιδέα;View attachment 13397
Για πιο λόγο δεν θα την έβαζες σε φούρνο;;;Μόνο με πιστόλι θερμού αέρα θα κάνεις σίγουρα σωστή δουλειά.
Δεν είναι κάτι που να εμπνέει ανησυχία.
Διαδοχικές θερμάνσεις και προσπάθειες ξεβιδωματος μέχρι να σπάσει η κόλλα σπειρωμάτων.
Μετά καθαρισμός των σπειρωμάτων, κόλλα χαμηλής-μέσης συγκολλητικά ικανότητας, βιδωμα και είσαι κομπλέ.
Δεν θα την έβαζα σε φούρνο ...
Καταρχήν δεν χρειάζεται.Για πιο λόγο δεν θα την έβαζες σε φούρνο;;;
Τουλάχιστον έχει θερμοστατη. Με το πιστόλι αερα που βγάζει 300βαθμους τι θερμοκρασία θα ρυθμίσεις.Καταρχήν δεν χρειάζεται.
Μπορεί ο θερμοστάτης του φούρνου να μην δουλεύει σωστά.
Μπορεί να την ξεχάσεις μέσα.
Πιθανόν να μην χωράει.
[/MEDIA]
Δεν είπα ότι ο φούρνος δεν έχει θερμοστάτη , είπα αν δεν δουλεύει σωστά ο θερμοστάτης.Τουλάχιστον έχει θερμοστατη. Με το πιστόλι αερα που βγάζει 300βαθμους τι θερμοκρασία θα ρυθμίσεις.
Χρειάζεσαι θερμόμετρο λέιζερ ή πολιμετρο.
Το αλουμίνιο αν σου ξεφύγει η θερμοκρασία αλλάζει η αγωγιμότητα του Δηλαδή η πυκνότητα. Τώρα αν αξίζει να ασχοληθούμε με τόση λεπτομέρεια για το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι από θέμα