Παιδιά γενικά μην παρεξηγηστε είναι γνωστό ότι το καλύτερο όπλο το έχω
Καλα εκοινο το κλειστρο απο 391 και μετα πολυ ξευτιλα χτσιιιιν χτσιιιινΕγώ με browretta.
Χρόνια τώρα.Από το '90.
Και προσεχώς με browrettoremi..
Φούλ ευχαριστημένος.
Σήμερα με μιά a400 ενός φίλου..extreme unico 76.
Ωραίο κοντάκι αλλά η αίσθηση της τουφεκιάς, και ιδιαίτερα ο ήχος του κλείστρου με απογοήτευσε.
Βασικα ο ηχος προερχετε απο το ελατηριο της βαλβιδας λογο ταλαντωσης εαν το τυλιξουμε ελαφρα με ενα μονοτικο υλικο δεν κανει κιχ εγω πχ εχω βαλει κομενο πλαστικο καλυκα cal 12 και κινιτε ανετα και συγκρατει τις σπειρεςΕγώ με browretta.
Χρόνια τώρα.Από το '90.
Και προσεχώς με browrettoremi..
Φούλ ευχαριστημένος.
Σήμερα με μιά a400 ενός φίλου..extreme unico 76.
Ωραίο κοντάκι αλλά η αίσθηση της τουφεκιάς, και ιδιαίτερα ο ήχος του κλείστρου με απογοήτευσε.
Δεν βρέθηκε ένας μέσα στην παραγωγή να το τυλίξει?Βασικα ο ηχος προερχετε απο το ελατηριο της βαλβιδας λογο ταλαντωσης εαν το τυλιξουμε ελαφρα με ενα μονοτικο υλικο δεν κανει κιχ εγω πχ εχω βαλει κομενο πλαστικο καλυκα cal 12 και κινιτε ανετα και συγκρατει τις σπειρες
Και μεσω κοντακιου κατευθιαν στον εγκεφαλοΔεν βρέθηκε ένας μέσα στην παραγωγή να το τυλίξει?
Ο ήχος του χτυπήματος του κλείστρου με ενοχλούσε.
Σαν ξώφαλτση σφυριά σε μεταλλο έκανε.
Τι να τυλίξει ρε Άρη, και με τι... Δεν έχω καταλάβει. Είμαι και λίγο....γκάου.....Δεν βρέθηκε ένας μέσα στην παραγωγή να το τυλίξει?
Ο ήχος του χτυπήματος του κλείστρου με ενοχλούσε.
Σαν ξώφαλτση σφυριά σε μεταλλο έκανε.
Τις σπειρες απο το ελατιριο της βαλβιδας του μαστου σου απανταω γτ εγω το ανεφεραΤι να τυλίξει ρε Άρη, και με τι... Δεν έχω καταλάβει. Είμαι και λίγο....γκάου.....
Κ γω δεν το καταλαβα αυτο.,....δεν βαζεις καμια φωτο για επεξηγηση?Τις σπειρες απο το ελατιριο της βαλβιδας του μαστου σου απανταω γτ εγω το ανεφερα
Δηλαδή ο ήχος αυτός πιστεύεις είναι από το ελατήριο και όχι από το κλείστρο; Εντ μεταξύ μετά από 8 μήνες που έριξα με την unico σκοπευτήριο, συνήθισα το ποζε και μου φάνηκε κάπως ο ήχος. Στην σεζόν του κυνηγιού όμως δεν καταλαβαίνω τίποτα. Η συνήθεια λοιπόν, μεγάλο πράγμα.Τις σπειρες απο το ελατιριο της βαλβιδας του μαστου σου απανταω γτ εγω το ανεφερα
Θα σας στειλω οταν παω σπιτιΚ γω δεν το καταλαβα αυτο.,....δεν βαζεις καμια φωτο για επεξηγηση?