Dimitris benelli
Banned
Μάνο μπήκες πολυ δυνατά, καλορίζικοView attachment 18192
Το νέο μου απόκτημα beretta dt11 81 πόντους κάννες. Ανυπομονώ να το ρίξω.
Μάνο μπήκες πολυ δυνατά, καλορίζικοView attachment 18192
Μπράβο φίλε επιτέλους.View attachment 18192
Μάνο καλορίζικο...μόνο για σκοπευτήριο ή και για κυνήγι;View attachment 18192
Με γειαView attachment 18192
Ετοιμάσου εσύ έχει κάψιμο το σκ.Μπράβο φίλε επιτέλους.
Ότι πει ο φίλος μουΕτοιμάσου εσύ έχει κάψιμο το σκ.
Μηπως θελει βγαλσιμο καθαρισμα κ λαδωμα...Παιδιά είχα πάει για φασσες με την 303 .Όταν έριχνα κάθετες τουφεκιές μου έκανε εμπλοκή. Έριχνε την πρώτη και στην δεύτερη δεν πήγαινε το κλειστρο μπροστά, πολλές φορές το εσπρωχνα με το χέρι. Στις οριζόντιες τουφεκιές δεν ειχε πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει.?Υ.Γ.Πριν 4 χρόνια το είχα δώσει για συντήρηση σε γνωστό οπλουργο στο περιστέρι και μου είπε ότι άλλαξε το ελατήριο στο κοντακι, αλλά το όπλο δεν έχει ρίξει ούτε 200 φυσίγγια μετά από την?"αλλαγη ".
Απλά Τέλειο!! Καλορίζικο!!!View attachment 18192
Καλορίζικο και από εδώ μέσα!Εγώ δεν θα πήγαινα στην δουλειά αύριο.Θα το έκανα "χέρσο" και θα καιγόμουν στο τουφεκίδι!!!View attachment 18192
Το νέο μου απόκτημα beretta dt11 81 πόντους κάννες. Ανυπομονώ να το ρίξω
Αγόρασα καινούργιο και καθάρισα τον σωλήνα. Είχε σκουριά και τον καθάρισα όσο μπορούσα. Μέτρησα τα ελατήρια και το καινούργιο ήταν γύρω στο 1,5 δάκτυλο πιο μακρύ. Συγνωμη που ρωτάω, αλλά θέλει λάδωμα το ελατήριο πριν τοποθετηθεί?Μηπως θελει βγαλσιμο καθαρισμα κ λαδωμα...
Πολεμικό κανόνι!!!!View attachment 18192
Θα μπορούσα να κοιτάω ώρες μέσα στις κάννες το χάσιμο των κονων προσαρμογής στο υπερπέρανView attachment 18192
Καλορίζικο Μάνο καλά σπασίματα και καλά κυνηγια προπάντωνΓια σκοπευτήριο το θέλω, αλλα όπλο είναι όλο και σε κάποιο καρτέρι θα το πάρω.
View attachment 18192
Καλορίζικο φίλε!!View attachment 18192
Μπράβο ρε Μάνο επέλεξες ένα από τα τοπ ,πως και 81 και όχι 76 ; Πάντως τελικά έκανες την έκπληξη .View attachment 18192
Εγώ θα κοιμόμουν μαζί του καμία βδομάδα ,Μάνο καινούργιο ; Η σου έκατσε καμία κέντα ?Μπράβο ρε Μάνο επέλεξες ένα από τα τοπ ,πως και 81 και όχι 76 ; Πάντως τελικά έκανες την έκπληξη .
Ναι θελει...οχι πολυ γιατι θα βγει στον κοντακι...μια με δυο σταγονες μεσα στο σωληνα πριν βαλεις το ελατηριο και κανα 2 σταγονες στο ελατηριο! Να τσεκαρεις καλα το ελατηριο και το εξαρτημα που ακουμπαει πανω του η ουρα του κλειστρου να πηγαινο ερχεται ανετα μεσα στη σωληνα!Αγόρασα καινούργιο και καθάρισα τον σωλήνα. Είχε σκουριά και τον καθάρισα όσο μπορούσα. Μέτρησα τα ελατήρια και το καινούργιο ήταν γύρω στο 1,5 δάκτυλο πιο μακρύ. Συγνωμη που ρωτάω, αλλά θέλει λάδωμα το ελατήριο πριν τοποθετηθεί?