Δεν υπάρχει κάτι ν αναλύσεις όταν στο παιχνίδι υπάρχει μια 391Αναλυτικοτατος....
Δεν υπάρχει κάτι ν αναλύσεις όταν στο παιχνίδι υπάρχει μια 391Αναλυτικοτατος....
Δηλαδη εαν ενα οπλο ειναι ελαφρυ,υπαρχει περιπτωση να φευγει η τουφεκια ψηλα?Σου φαινοταν πολυ ελαφρια και σου φευγε?
Όχι ψηλά . Αλλά γενικά θέλει συνήθεια στην κίνηση είχα και εγώ θέμα στην αρχή. Αλλά όλα είναι συνήθειαΔηλαδη εαν ενα οπλο ειναι ελαφρυ,υπαρχει περιπτωση να φευγει η τουφεκια ψηλα?
Για αυτό μ'αρέσεις...Δεν υπάρχει κάτι ν αναλύσεις όταν στο παιχνίδι υπάρχει μια 391
ΣωσταΑν αλλαζες ενα γραμμα και αντι για v3 ηταν G3 δεν θα ηθελες πτυχια...
xtrema 2 κάτοχος οπλαρα!το μόνο πρόβλημα είναι το καθάρισμα,αλλά στο κυνήγι σε βγάζει όλη την χρονιά οπότε μια χαρά!Καλησπερα σε ολη την ομαδα .........μια γνωμη για beretta a400 extrema unico κ για 391 xtrema 2
Οι δεξιές είναι οι dx οι αριστερές είναι οι sx.το νούμερο της πλαστικής που θα βάλεις στο κοντάκι θα βάλεις την αντίστοιχη μεταλλική μέσα στη τζαβετα αλλιώς κινδυνεύει η τζαβετα να στραβωσει.δηλαδη αν π.χ βάλεις στο κοντάκι την 65dx την ίδια θα βάλεις και μέσα.η 50 είναι η ψηλή κι η 65 η πιο χαμηληΜε αφορμή ότι έγινα κάτοχος μιας uricas 391 θα ήθελα πληροφορίες για την τοποθέτηση των κλίσεων ( φλατζών) και τις διαφορές μεταξύ των...
Ευχαριστώ πάρα πολύ evripidis, για την αμεσότητα, απο τη στιγμή που στην μια φλάντζα στην πάνω πλευρά έχειc-50-sx και στην κάτω c-65-dx και θέλω να βάλω την c-50-sx το νούμερο αυτό θα το βάλω προς την βάση του κοντακιου και η πλαστική το αντίστοιχο νούμερο θα κοιτάει την βάση του όπλου η του κοντακιου και τι εννοείς η 65 είναι η χαμηλή ευχαριστώ....Οι δεξιές είναι οι dx οι αριστερές είναι οι sx.το νούμερο της πλαστικής που θα βάλεις στο κοντάκι θα βάλεις την αντίστοιχη μεταλλική μέσα στη τζαβετα αλλιώς κινδυνεύει η τζαβετα να στραβωσει.δηλαδη αν π.χ βάλεις στο κοντάκι την 65dx την ίδια θα βάλεις και μέσα.η 50 είναι η ψηλή κι η 65 η πιο χαμηλη
Ευχαριστώ και εσένα Νικόλα , σίγουρα θα κάνω και τα ανάλογα τέστ είδα και τα δικά σου ποστ.....
Φίλε ετσι πρέπει να είναι... κάνε πρώτα τεστ Τσόρτσιλ να δεις που παει η ντουφεκια σου..
Εγω αγόρασα τυχαία την 391 stonecoat και από το 2010 εως το 2018 ήταν με c -sx-50 εφευγαν όλα κατω αριστερά τα ντουφεκια δεν είχα και κάποιον να μου πει και τυχαία από το ίντερνετ διάβασα και το πάλεψα μόνος με κάποιος ίντερνετικους φίλους και πιστεύω πως 100% δεν έχω βρει αυτό που θα έφερνα από έναν κοντακα.. αποτέλεσμα είχα χάσει τοσα εύκολα πουλια όσα ο πληθυσμός της Ελλάδας.. και τώρα χάνω δεν λέω αλλά όχι τόσο εύκολα... φίλε ψαξτο το οπλο αξίζει πραγματικά.. και ένα άλλο μην ακούς τα τσοκ ο ένας ρίχνω με 3* η 4* π.χ φασσα εσυ θα δοκιμάσεις σε χαρτί τι βλέπεις τι θες.. απο πολλά όπλα έχει μαζεμένες ντουφεκιες.
Φιλε μου τη κυνηγας;;;;.......σαν τουφεκια η 391 εχτρεμαxtrema 2 κάτοχος οπλαρα!το μόνο πρόβλημα είναι το καθάρισμα,αλλά στο κυνήγι σε βγάζει όλη την χρονιά οπότε μια χαρά!
Μόνο στο περπατητο μπορεί να ζοριστεις ....optima plus κανη ..όλα τα κυνήγια κανεις από 24 μέχρι 50+ γραμμάρια ρίχνει άψογη τουφεκιά!Φιλε μου τη κυνηγας;;;;.......σαν τουφεκια η 391 εχτρεμα
Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλαΜόνο στο περπατητο μπορεί να ζοριστεις ....optima plus κανη ..όλα τα κυνήγια κανεις από 24 μέχρι 50+ γραμμάρια ρίχνει άψογη τουφεκιά!