Μην το κοιτάς γιατί και να το πάρεις εσύ θα το πουλήσεις μετά... χαχαχαχαχαχα και θα πεις όταν το δώσεις τι μαλακια έκανα χα α α α χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα....2700 λεει η μπαλακου.View attachment 43484
Μην το κοιτάς γιατί και να το πάρεις εσύ θα το πουλήσεις μετά... χαχαχαχαχαχα και θα πεις όταν το δώσεις τι μαλακια έκανα χα α α α χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα....2700 λεει η μπαλακου.View attachment 43484
Ε.....Μπορεί να γίνει κι έτσι αλλα δύσκολο να πάρω όπλο τέτοιας χρηματικής κατηγορίας.Μην το κοιτάς γιατί και να το πάρεις εσύ θα το πουλήσεις μετά... χαχαχαχαχαχα και θα πεις όταν το δώσεις τι μαλακια έκανα χα α α α χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα....
τιποτα στελιο γραψε λαθοςΤότε τι εννοεις;
Ωραίο ξύλο φαίνεται.. ρίζα σανιδιάς...2700 λεει η μπαλακου.View attachment 43484
Πέθανα στο γέλιο!!!Ωραίο ξύλο φαίνεται.. ρίζα σανιδιάς...
Επειδη εισαι σαν κι εμενα Στελιο, αν δεν αλλαζαμε συνεχεια οπλα θα ειχαμε παρει 2-3 τετοια, με τοσα που εχουμε δωσει.Ε.....Μπορεί να γίνει κι έτσι αλλα δύσκολο να πάρω όπλο τέτοιας χρηματικής κατηγορίας.
Χαχα
Κοίτα είχα ένα οπλο 10 χρόνια και μετά άλλαζα κάθε χρόνο.Επειδη εισαι σαν κι εμενα Στελιο, αν δεν αλλαζαμε συνεχεια οπλα θα ειχαμε παρει 2-3 τετοια, με τοσα που εχουμε δωσει.
Εγώ έχω πουλήσει ατουφεκιστο ένα sp betinsoli. Μιλάμε σε μέρες. Για να πάρω ενα πιστολιΚοίτα είχα ένα οπλο 10 χρόνια και μετά άλλαζα κάθε χρόνο.
Τώρα μάλλον θα κάνω πάλι μια δεκαετία και μετά βλέπουμε.
Έκανα και το άλλο....αγόρασα όπλο και δεν το δοκίμασα.
Φαντάσου τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μου.
Μετά αγόρασα 1500 φυσίγγια την επόμενη μέρα που έκλεισε το κυνήγι.
Αψυχολογητος.
Ότι να ναι.
Αν πάντως κάνω καμία τρέλα θα είναι σε διαμετρημα 20.
Ωραίος!!!Εγώ έχω πουλήσει ατουφεκιστο ένα sp betinsoli. Μιλάμε σε μέρες. Για να πάρω ενα πιστολι
Τι πιστόλι πήρες;Εγώ έχω πουλήσει ατουφεκιστο ένα sp betinsoli. Μιλάμε σε μέρες. Για να πάρω ενα πιστολι
Ενα glock19. Το εδωσα οταν εληξε η 3ετια της οπλοφοριαςΤι πιστόλι πήρες;
Ιδανικό για οπλοφορία και εγώ θα έδινα το δίκαννο για ένα G19Ενα glock19. Το εδωσα οταν εληξε η 3ετια της οπλοφοριας
Κωστα μετα που μου εφυγε η καυλα το μετανιωσαΙδανικό για οπλοφορία και εγώ θα έδινα το δίκαννο για ένα G19
Mυαλο που έχεις.....Ιδανικό για οπλοφορία και εγώ θα έδινα το δίκαννο για ένα G19
Μπορείς να γίνεις σκοπευτής και να το ξανά πάρεις. Και αυτή τη φορά να ρίχνεις και να το ευχαριστεσαι.Κωστα μετα που μου εφυγε η καυλα το μετανιωσα
Κωστα ημουν αθλιος σκοπευτικα με εκεινο το οπλο. Επρεπε να επερνα ενα jericho ή cz75. Με εκεινα μαμαγαΙδανικό για οπλοφορία και εγώ θα έδινα το δίκαννο για ένα G19
εξακολουθω και ειμαι σκοπευτης. Το εχω σκεφτει αλλα ρε φιλε πολλα τα νταβατζιλικια λεφτα.Μπορείς να γίνεις σκοπευτής και να το ξανά πάρεις. Και αυτή τη φορά να ρίχνεις και να το ευχαριστεσαι.
Αν ρίξεις με shadow 2 ή TS θα νομίζεις ότι κλέβεις όσους δεν έχουν τέτοιο. Μιλάμε για δραματική αύξηση στην ευστοχία. Μετά από τόσα χρόνια και με glock ρίχνω πολύ αξιοπρεπώς, είναι θέμα συνήθειας.Κωστα ημουν αθλιος σκοπευτικα με εκεινο το οπλο. Επρεπε να επερνα ενα jericho ή cz75. Με εκεινα μαμαγα