Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην το κοιτάς γιατί και να το πάρεις εσύ θα το πουλήσεις μετά... χαχαχαχαχαχα και θα πεις όταν το δώσεις τι μαλακια έκανα χα α α α χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα....
Ε.....Μπορεί να γίνει κι έτσι αλλα δύσκολο να πάρω όπλο τέτοιας χρηματικής κατηγορίας.

Χαχα

Ε.....Μπορεί να γίνει κι έτσι αλλα δύσκολο να πάρω όπλο τέτοιας χρηματικής κατηγορίας.

Χαχα
Επειδη εισαι σαν κι εμενα Στελιο, αν δεν αλλαζαμε συνεχεια οπλα θα ειχαμε παρει 2-3 τετοια, με τοσα που εχουμε δωσει.;)

Επειδη εισαι σαν κι εμενα Στελιο, αν δεν αλλαζαμε συνεχεια οπλα θα ειχαμε παρει 2-3 τετοια, με τοσα που εχουμε δωσει.;)
Κοίτα είχα ένα οπλο 10 χρόνια και μετά άλλαζα κάθε χρόνο.

Τώρα μάλλον θα κάνω πάλι μια δεκαετία και μετά βλέπουμε.

Έκανα και το άλλο....αγόρασα όπλο και δεν το δοκίμασα.

Φαντάσου τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μου.

Μετά αγόρασα 1500 φυσίγγια την επόμενη μέρα που έκλεισε το κυνήγι.

Αψυχολογητος.
Ότι να ναι.

Αν πάντως κάνω καμία τρέλα θα είναι σε διαμετρημα 20.

Κοίτα είχα ένα οπλο 10 χρόνια και μετά άλλαζα κάθε χρόνο.

Τώρα μάλλον θα κάνω πάλι μια δεκαετία και μετά βλέπουμε.

Έκανα και το άλλο....αγόρασα όπλο και δεν το δοκίμασα.

Φαντάσου τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μου.

Μετά αγόρασα 1500 φυσίγγια την επόμενη μέρα που έκλεισε το κυνήγι.

Αψυχολογητος.
Ότι να ναι.

Αν πάντως κάνω καμία τρέλα θα είναι σε διαμετρημα 20.
Εγώ έχω πουλήσει ατουφεκιστο ένα sp betinsoli. Μιλάμε σε μέρες. Για να πάρω ενα πιστολι

Όσους ξέρω με οπλοφορία ( και ξέρω πολλούς λόγο παλαιότερης εργασίας μου, δεν το λέω για σενα) δεν έριχναν σχεδόν ποτέ με τα όπλα τους. Το θέμα είναι να το έχεις και να το χαίρεσαι να ρίχνεις. Το σκοπευτήριο είναι πολύ ωραία δραστηριότητα και όχι τόσο ακριβό όσο νομίζουν πολλοί άνθρωποι.

Κωστα ημουν αθλιος σκοπευτικα με εκεινο το οπλο. Επρεπε να επερνα ενα jericho ή cz75. Με εκεινα μαμαγα
Αν ρίξεις με shadow 2 ή TS θα νομίζεις ότι κλέβεις όσους δεν έχουν τέτοιο. Μιλάμε για δραματική αύξηση στην ευστοχία. Μετά από τόσα χρόνια και με glock ρίχνω πολύ αξιοπρεπώς, είναι θέμα συνήθειας.

Status
Not open for further replies.
Back