Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όσους ξέρω με οπλοφορία ( και ξέρω πολλούς λόγο παλαιότερης εργασίας μου, δεν το λέω για σενα) δεν έριχναν σχεδόν ποτέ με τα όπλα τους. Το θέμα είναι να το έχεις και να το χαίρεσαι να ρίχνεις. Το σκοπευτήριο είναι πολύ ωραία δραστηριότητα και όχι τόσο ακριβό όσο νομίζουν πολλοί άνθρωποι.
Κωστα ουτε εγω εριχνα πολυ με το δικο μου. Εριχνα με του συλλογου κυριως αυτα που ειπα παραπανω. Επισης μου αρεσει και το springfield xdm

Αν ρίξεις με shadow 2 ή TS θα νομίζεις ότι κλέβεις όσους δεν έχουν τέτοιο. Μιλάμε για δραματική αύξηση στην ευστοχία. Μετά από τόσα χρόνια και με glock ρίχνω πολύ αξιοπρεπώς, είναι θέμα συνήθειας.
για το shadow που το εχει πει κι ενας αλλος φιλος σκοπευτης. Δεν το εχω ριξει. Καμια μερα θα παω

εξακολουθω και ειμαι σκοπευτης. Το εχω σκεφτει αλλα ρε φιλε πολλα τα νταβατζιλικια λεφτα.
Δεν είναι πολλά, στο κυνήγι χαλάμε περισσότερα. Αφού τα αγοράσεις όλα μετά είναι 500- 600 ευρώ το χρόνο περίπου, όχι περισσότερα.

Όσους ξέρω με οπλοφορία ( και ξέρω πολλούς λόγο παλαιότερης εργασίας μου, δεν το λέω για σενα) δεν έριχναν σχεδόν ποτέ με τα όπλα τους. Το θέμα είναι να το έχεις και να το χαίρεσαι να ρίχνεις. Το σκοπευτήριο είναι πολύ ωραία δραστηριότητα και όχι τόσο ακριβό όσο νομίζουν πολλοί άνθρωποι.
ποσο εχει παει η αναθεωρηση της αδειας του οπλου τωρα?

Κωστα ουτε εγω εριχνα πολυ με το δικο μου. Εριχνα με του συλλογου κυριως αυτα που ειπα παραπανω. Επισης μου αρεσει και το springfield xdm
Ωραίο και το XDM έχει φίλος αλλά γενικά τα πολυμερικα στο σκοπευτήριο δεν τα πολύ γουστάρω, άλλη αίσθηση το βαρύ πιστόλι στα χέρια. Νομίζω ότι μου κάθεται καλύτερα και βοηθά στις διπλές βολές.

Ωραίο και το XDM έχει φίλος αλλά γενικά τα πολυμερικα στο σκοπευτήριο δεν τα πολύ γουστάρω, άλλη αίσθηση το βαρύ πιστόλι στα χέρια. Νομίζω ότι μου κάθεται καλύτερα και βοηθά στις διπλές βολές.
xdm με τη μεγαλη καννη 5+ ιντσες.love.

Αυτα αφορουν στους 6 αγωνες και τα φυσιγγια για την σκοπευτικη αδεια του οπλου
Ο αγώνας υπολόγισε είναι 40 ευρώ. Μετά έχεις τα παράβολα για την αγορά του όπλου και το μεγαλύτερο κόστος είναι το όπλο που η τιμή του εξαρτάται από τα γούστα σου. Όταν τελειώνεις με την απόκτηση του όπλου κάθε 6 μήνες πληρώνεις ένα παράβολο των δύο τριών ευρώ. Στην τριετία πρέπει να έχεις κάνει 15 αγώνες + ( εγώ κάνω είκοσι+) βάλε από 40 ευρώ ο αγώνας και μετά ότι είναι τα παράβολα ανανέωσης τριετίας + γιατρούς. Αυτό είναι όλο.

Πάντως μιας και είμαστε στο Beretta team, αν και μου άρεσε πολύ οπτικά το Beretta 92FS σε ανοξείδωτο, δεν το πήρα γιατί δεν έτυχε να βρω το όπλο στο σκοπευτήριο και να το ρίξω για να σχηματίσω άποψη. Μακάρι να βρω κάποτε και να ρίξω θέλω πολύ να το δοκιμάσω.

Καλησπέρα στην παρέα έχω μια ερώτηση απορία.. Στην Σειρα 391 ποια εξαρτήματα προσθέτουν το βάρος του όπλου από τη. Έκδοση light η είναι το πάχος της βάσης/κάννης;

Πάντως μιας και είμαστε στο Beretta team, αν και μου άρεσε πολύ οπτικά το Beretta 92FS σε ανοξείδωτο, δεν το πήρα γιατί δεν έτυχε να βρω το όπλο στο σκοπευτήριο και να το ρίξω για να σχηματίσω άποψη. Μακάρι να βρω κάποτε και να ρίξω θέλω πολύ να το δοκιμάσω.
Ένα μεγάλο, βαρύ και ακριβό πιστόλι. Τα παλιότερα ούτε σκοπευτικά δεν μπορούσες να αλλάξεις.... ξεπερασμένο...Αν θέλεις κάτι που ρίχνει από το κουτί του πολύ καλά και σε νορμάλ τιμή ....cz shadow..... νομίζω ότι είναι μονόδρομος για σκοπευτική χρήση. Αν θέλεις να ανέβεις σε χρηματική κατηγορία....sti,svi.... και πολλά άλλα.

Ένα μεγάλο, βαρύ και ακριβό πιστόλι. Τα παλιότερα ούτε σκοπευτικά δεν μπορούσες να αλλάξεις.... ξεπερασμένο...Αν θέλεις κάτι που ρίχνει από το κουτί του πολύ καλά και σε νορμάλ τιμή ....cz shadow..... νομίζω ότι είναι μονόδρομος για σκοπευτική χρήση. Αν θέλεις να ανέβεις σε χρηματική κατηγορία....sti,svi.... και πολλά άλλα.
Δεν θα το έλεγα ακριβό, κόστιζε περίπου στα 900 κάτι ευρώ τότε που το κοίταζα. Ναι τα CZ έχουν την πρωτοκαθεδρία από ότι βλέπω και εγώ γιατί παίρνεις ποιότητα σε λογική τιμή. Τώρα όταν πας σε STI και costume όπλα... Εκεί μιλάμε για χιλιάρικα.

Δεν θα το έλεγα ακριβό, κόστιζε περίπου στα 900 κάτι ευρώ τότε που το κοίταζα. Ναι τα CZ έχουν την πρωτοκαθεδρία από ότι βλέπω και εγώ γιατί παίρνεις ποιότητα σε λογική τιμή. Τώρα όταν πας σε STI και costume όπλα... Εκεί μιλάμε για χιλιάρικα.
Σίγουρα πάνω από 1000 ευρώ το 92fs ....το 1999-2000 έπαιζε στα 1200-1500 .....

Status
Not open for further replies.
Back