Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να το κάνεις το άτιμο που το πυρομαχικο του είναι πανάκριβο. Πιο ακριβό και από το 40s&w. Η αγορά έχει αποφασίσει. 12 στο σε λειοκαννο και 9 Άρι σε πιστόλι. Τα υπόλοιπα είναι για ρομαντικούς.

Last edited:
ιστορια να γελασουμε:
ριχναμε στη σχολη με 1911 σε στοχο χαρτινο ανδρεικελο 6 σφαιρες στα 25 μετρα.
ενας συναδελφος ριχνει μια καρακεντρο στο κεφαλι του στοχου και τις αλλες αλλου γι αλλου.
πανε μετα στους στοχους να δουνε και λεει στον υπολοχαγο διμοιριτη του που τον ξεχεζε:
μια χρειαστηκε οι αλλες απλα επρεπε να φυγουν.
φυσικα καμπανα και μεσα το σκ.

Ξέρεις ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της sig έριχνε στην αρχή με ένα ελαφρύ χτύπημα στο πίσω μέρος του κλειστού
Όπως όλα τα παιδιά είχε....τις παιδικές ασθένειες του.... άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η δοκιμή για να γίνει δεκτό ένα πιστόλι στον αμερικανικό στρατό είναι τα 30000 φυσίγγια....το p320 είναι ένα νέο σχέδιο που με τον ίδιο κορμό μπορεί να αλλάξει λαβή , κανη, κτλ ανάλογα την αποστολή .... το χρήστη (μέγεθος παλάμης) . Επίσης η επιλογή είναι και θέμα μάρκετινγκ και πολιτικής....Μη συγκρίνεις την Αμερική με οποιαδήποτε άλλη χώρα στο καθεστώς της οπλοκατοχής.....

ιστορια να γελασουμε:
ριχναμε στη σχολη με 1911 σε στοχο χαρτινο ανδρεικελο 6 σφαιρες στα 25 μετρα.
ενας συναδελφος ριχνει μια καρακεντρο στο κεφαλι του στοχου και τις αλλες αλλου γι αλλου.
πανε μετα στους στοχους να δουνε και λεει στον υπολοχαγο διμοιριτη του που τον ξεχεζε:
μια χρειαστηκε οι αλλες απλα επρεπε να φυγουν.
φυσικα καμπανα και μεσα το σκ.
Έχω τσιμπήσει με όπλο εξάρτηση κράνος ακριβώς μπροστά από το στόχο. Έρχεται στη γραμμή βολής ο λοχαγός μας και έριχνε σκ@το σε όποιον δεν τα πήγε καλά και εύσημα σε όσους τα πήγαν. Μου λέει " ρε κομάντο 9 ωραία γκρουπαρισμενες, η δέκατη που πήγε;" Τον κοιτάω σκάω χαμόγελο και του λέω πέρασε από την ίδια τρύπα κύριε λοχαγε. Είσαι γελαδερος μου λέει; Ε αυτό ήταν. Σπρίντ μέχρι τον στόχο, 50 κάμψεις και κωλοτουμπες πίσω άλλες πενήντα στη γραμμή βολής δύο τρείς φορές. Φύγανε ωτοασπιδες, παγούρια, ξιφολόγχες... " Γελάς μπουρδ€λο;;;" Χαχαχαχαχαχα ωραία χρόνια

ποτε θαρθει αυτη η αγια μερα να αγοραζουμε καραμπινες απο τα πολυκαταστηματα και να αλλαζουμε μεταξυ μας
Τότε όμως θα πρέπει να δεχθούμε το ενδεχόμενο να μπαίνουν παιδιά στα σχολεία και να πυροβολούν όποιον βρεθεί μπροστά τους..... ή ένοπλοι σε πολυσύχναστα σημεία....

Έχω τσιμπήσει με όπλο εξάρτηση κράνος ακριβώς μπροστά από το στόχο. Έρχεται στη γραμμή βολής ο λοχαγός μας και έριχνε σκ@το σε όποιον δεν τα πήγε καλά και εύσημα σε όσους τα πήγαν. Μου λέει " ρε κομάντο 9 ωραία γκρουπαρισμενες, η δέκατη που πήγε;" Τον κοιτάω σκάω χαμόγελο και του λέω πέρασε από την ίδια τρύπα κύριε λοχαγε. Είσαι γελαδερος μου λέει; Ε αυτό ήταν. Σπρίντ μέχρι τον στόχο, 50 κάμψεις και κωλοτουμπες πίσω άλλες πενήντα στη γραμμή βολής δύο τρείς φορές. Φύγανε ωτοασπιδες, παγούρια, ξιφολόγχες... " Γελάς μπουρδ€λο;;;" Χαχαχαχαχαχα ωραία χρόνια
η χειροτερη μαλακια που μπορουσες να κανεις ηταν να γελαγες με συναδελφο σου. Σε γαμουσαν στεγνα

Τότε όμως θα πρέπει να δεχθούμε το ενδεχόμενο να μπαίνουν παιδιά στα σχολεία και να πυροβολούν όποιον βρεθεί μπροστά τους.....
Όπλα μόνο στα χέρια που πρέπει. Λάθος και η φάση εδώ λάθος και στην Αμερική. Χρειάζεται φίλτρο για όλα, ακόμα και για το δίπλωμα αυτοκινήτου, μηχανής κλπ. Και όχι μόνο. Ξέρεις πόσοι δάσκαλοι και καθηγητές πάσχουν από σοβαρά ψυχικά νοσήματα και κάνουν μάθημα κανονικά στα παιδιά; Θα τα ήθελα αλλιώς τα πράγματα αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είναι για εδώ.

Πάντως μιας και είμαστε στο Beretta team, αν και μου άρεσε πολύ οπτικά το Beretta 92FS σε ανοξείδωτο, δεν το πήρα γιατί δεν έτυχε να βρω το όπλο στο σκοπευτήριο και να το ρίξω για να σχηματίσω άποψη. Μακάρι να βρω κάποτε και να ρίξω θέλω πολύ να το δοκιμάσω.
Πολυ γλυκιά λειτουργία και πολύ μαλακή ανάκρουση. Τραβάς το κλείστρο και δουλευει μέλι, σε αντιθεση με άλλα που τραβάς και τσιροκοπάνε. Βεβαια αυτό σε πολλους δεν παιζει ρολο. Κοιτάνε να ειναι πρακτικά καλο. Για καποιους ομως ειναι κοσμηματα και λεπτά εργαλεία λεπτομέρειας. Αν τα χερια σου ειναι κανονικά σε μέγεθος θα σου κάτσει. Γενικά η λαβη του ειναι μεγαλούτσικη. Στη Αμερική οι γυναικες εχουν ενα θεματάκι. Τα πλαστικά πλακιδια ειναι πιο λεπτά απ τα ελαστικά. Η διπλή ενέργεια ειναι αρκετά βαριά για ασφάλεια και για να σκάει ολα τα καψουλια αλλα η μονη πολυ ωραια. Βεβαια με καταλληλες ενεργειες μαλακωνει πολύ η σκανδάλη.

Αν ήμουν αστυνομικός ρουγκερ 357 6αιντζο και ουζι γιατί έχεις δικαίωμα για δύο και στην πλάτη m4 benelli και ένα 22αρακι στον αστραγαλο καθώς και ένα cz765 στην μασχαλη μαζί με ένα 9x19 clock στη μεση κομπλέ νομίζω απλά δεν θα μπορείς να καθίσεις εύκολα σε καρεκλα .

Κωστα ουτε εγω εριχνα πολυ με το δικο μου. Εριχνα με του συλλογου κυριως αυτα που ειπα παραπανω. Επισης μου αρεσει και το springfield xdm
Φοβερό το xdm. Το έχω σε 40αρι κοντά 12 χρόνια και το έχω ευχαριστηθεί. Ίσως το μόνο σημείο που μπορούσε να είναι καλύτερο σε πιστόλι αυτής της αξίας είναι η λαβή του.

Πάντως μιας και είμαστε στο Beretta team, αν και μου άρεσε πολύ οπτικά το Beretta 92FS σε ανοξείδωτο, δεν το πήρα γιατί δεν έτυχε να βρω το όπλο στο σκοπευτήριο και να το ρίξω για να σχηματίσω άποψη. Μακάρι να βρω κάποτε και να ρίξω θέλω πολύ να το δοκιμάσω.
Όπως και στα λειοκαννα, όταν αγοράζεις Beretta αγοράζεις ένα καλό όπλο, δεν είναι μυστικό αυτό όλοι το ξέρουμε. Απλά πρέπει να σου ταιριάζει και στο χέρι. ΔΥΣΤΥΧΏΣ όταν ήμουν σε αναζήτηση δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να το έχει για να του το ζητήσω να το δοκιμάσω. Ίσως και να μου ταίριαζε καλύτερα.
Μόνο σε κάποιους που έχουν ευμεγεθη παλάμες ταιριάζουν τα beretta 92fs και 90 two. Πηγα με φίλο να τα δοκιμάσουμε και φύγαμε και οι δύο ξενερωμενοι διότι η λαβή τους είναι πολυυυ χοντρή για μ.ο μεγεθος χεριών.

Status
Not open for further replies.
Back