Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δε ξερω τιμές, ουτε κ ποσα φυσίγγια περιεχει το κουτί..
Άλλα σίγουρα πληρώνετε κ ο μεταλλικός καλυκας,όπως κ σε καποια φυσίγγια του λειοκαννου...
Είναι τιμή σκοπευτηριου?
Μήπως στα μαγαζιά είναι πιο φθηνά?
Παίζει ρόλο Τάσο κ η δημοτικότητα του κάθε διαμετρήματος,που να δεις πόσο κοστίζει η fn 5.7

Δε ξερω τιμές, ουτε κ ποσα φυσίγγια περιεχει το κουτί..
Άλλα σίγουρα πληρώνετε κ ο μεταλλικός καλυκας,όπως κ σε καποια φυσίγγια του λειοκαννου...
Είναι τιμή σκοπευτηριου?
Μήπως στα μαγαζιά είναι πιο φθηνά?
Το κουτί περιέχει πενήντα και μέχρι το καλοκαίρι το κουτί είχε 15 ευρώ ( 115 grain ή 124 γιατί τα 140+ ήταν πάντα ποιο ακριβά, μιλάμε για βάρος βολίδας) ναι τιμή σκοπευτηρίου. Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να πας και να αγοράσεις από το εμπόριο έτσι απλά όπως κάνουμε στα φυσίγγια του λειοκαννου ,ούτε όσα θέλεις, θέλει χαρτί από το σκοπευτήριο ότι καταναλωσες τα δικά σου πυρομαχικά και άδεια αγοράς από την αστυνομία για να αγοράσεις πεντακόσια, αυτή είναι η διαδικασία αν δεν κάνω λάθος αλλά και πάλι ίσως τα βρεις ένα δύο ευρώ φθηνότερα μην φανταστείς τρελή διάφορα για την διαδικασία που απαιτείται

Παίζει ρόλο Τάσο κ η δημοτικότητα του κάθε διαμετρήματος,που να δεις πόσο κοστίζει η fn 5.7
Σωστός Τζων. Η αγορά έχει απαντήσει σε αυτό το θέμα. Λειοκαννο 12αρι και πιστόλι 9 αρι. Όταν θες άλλο διαμέτρημα και θα πληρώσεις ακριβότερα και θα υπάρχει μικρότερη ποικιλία και δεν θα βρίσκεις πάντα και παντού. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.

17-17,5 οι εννιαρες,25 οι σαραντάρες το κουτί των 50... Στους σκοπευτικους έχουν πάει από το καλοκαίρι και μετά... για να τις αγοράσεις με άδεια από κατάστημα 14-15 οι 9mm και 22-23 οι 0,40 s&w

Last edited:
Λοιπόν σήμερα πήγα σκοπευτήριο και όπως είχα υποσχεθεί, ρώτησα να μάθω πόσο κοστίζει ένα κουτί 45 αρες. Τριάντα ευρώ παιδιά. Που να πάει ο αθλητής με αυτές τις τιμές για προπόνηση;
Είναι ακριβές αυτές ... 9mm πάντα.

Μιας και το ''καψατε'' και αυτο το θρεντ, για να γραψω κατι που εχει σχεση με beretta, οταν καταφερνω να παω σκοπευτηριο, αν και εχω ριξει με αρκετα οπλα, προτιμω να ριχνω με ενα 22αρι σκοπευτικο beretta, το μονο κακο ειναι οτι θελει προσοχη να μην ριχνω κουφιες γιατι μπορει να στραβωσει ο επικρουστηρας λογω περιφερειακης πυροδοτησης.

Μιας και το ''καψατε'' και αυτο το θρεντ, για να γραψω κατι που εχει σχεση με beretta, οταν καταφερνω να παω σκοπευτηριο, αν και εχω ριξει με αρκετα οπλα, προτιμω να ριχνω με ενα 22αρι σκοπευτικο beretta, το μονο κακο ειναι οτι θελει προσοχη να μην ριχνω κουφιες γιατι μπορει να στραβωσει ο επικρουστηρας λογω περιφερειακης πυροδοτησης.
Εγώ φταίω φίλε Γιώργο με συνεπαίρνει το πάθος :) Ναι νομίζω βγαίνει Beretta 92 σε 22 διαμέτρημα και το 22 είναι το φθηνότερο πυρομαχικο. Πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα για I.P.S.C νομίζω εκτός και αν υπάρξει ήδη και δεν το έχω εντοπίσει

Κοίτα είχα ένα οπλο 10 χρόνια και μετά άλλαζα κάθε χρόνο.

Τώρα μάλλον θα κάνω πάλι μια δεκαετία και μετά βλέπουμε.

Έκανα και το άλλο....αγόρασα όπλο και δεν το δοκίμασα.

Φαντάσου τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μου.

Μετά αγόρασα 1500 φυσίγγια την επόμενη μέρα που έκλεισε το κυνήγι.

Αψυχολογητος.
Ότι να ναι.

Αν πάντως κάνω καμία τρέλα θα είναι σε διαμετρημα 20.
Τα φυσιγγια καλα εκανες ολα θα πανε 30% επανω απο δω και περα απο εγκυρη πηγη

Α μη μου τα χαλας η maxus k sx3 ολοιδιο κλειστρο εχουν βιτορια ειναι αχαχαχαχ
Παγκοσμιοποιηση βλεπεις στα παντα.Αμιγως οριτζιναλ και γνησια λιγα και λιγοι θα αντεξουν.Δυστηχως οσο πισω παμε μερικες φορες αναγνωριζουμε την πραγματικη ποιοτητα.Απο τοτε που εφευρέθηκε η ανακύκλωση χαθηκε το μετρο.

Απο sl80/vitoria/bellmonte ειναι το κλειστρο. Ελα μωρε πως κανετε ετσι, το παιδι μαλλον ηθελε να διαπιστωσει κατι. Αντοχη των υλικων, απο τη θεωρια στην πραξη. Αφου θα το σιαξει ο Βαγγελης, ολα γκουτ

Status
Not open for further replies.
Back