Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν ήμουν αστυνομικός ρουγκερ 357 6αιντζο και ουζι γιατί έχεις δικαίωμα για δύο και στην πλάτη m4 benelli και ένα 22αρακι στον αστραγαλο καθώς και ένα cz765 στην μασχαλη μαζί με ένα 9x19 clock στη μεση κομπλέ νομίζω απλά δεν θα μπορείς να καθίσεις εύκολα σε καρεκλα .
Μάλλον σε john wick 4 θα φέρνεις παρά σε καπ‼️

Κωστα ημουν αθλιος σκοπευτικα με εκεινο το οπλο. Επρεπε να επερνα ενα jericho ή cz75. Με εκεινα μαμαγα
Έπρεπε να παρεις το 17 και θα ήσουν καλύτερος και από τα άλλα 2, μικρότερη αναπηδηση η κάννη και καλυτερο πιασιμο!

Αν ήμουν αστυνομικός ρουγκερ 357 6αιντζο και ουζι γιατί έχεις δικαίωμα για δύο και στην πλάτη m4 benelli και ένα 22αρακι στον αστραγαλο καθώς και ένα cz765 στην μασχαλη μαζί με ένα 9x19 clock στη μεση κομπλέ νομίζω απλά δεν θα μπορείς να καθίσεις εύκολα σε καρεκλα .
Δύο δεν είπες;

Φοβερό το xdm. Το έχω σε 40αρι κοντά 12 χρόνια και το έχω ευχαριστηθεί. Ίσως το μόνο σημείο που μπορούσε να είναι καλύτερο σε πιστόλι αυτής της αξίας είναι η λαβή του.
Κωστή αν και Springfield στην Κροατία δεν φτιάχνονται; Πόσο έχουν πάει οι σαραντάρες σήμερα; Ρωτάω γιατί έγιναν ανατιμήσεις. Εδώ οι 9 ρες από 15 ευρώ πήγαν 18 τα 124grain. Οι sb 147 grain πήγαν 20 ευρωπουλα.

Last edited:
View attachment 43560View attachment 43561
Εργαλεία χειρός..... για σοβαρές δουλειές.... όχι παπατζα
Σοβαρό όπλο και αξιόπιστο, αλλά τα παραπάνω χρήματα που κοστίζουν κάποια άλλα τα βλέπεις σε απόδοση και ποιότητα. Συγκεκριμένα έπιασα ένα CZ shadow 2 grey και ήταν το κάτι άλλο. Το δοκίμασα στα 25 σταθερό και μετά μετακίνησα το στόχο στα 35 έτσι για δοκιμή. Εντυπωσιακή συγκέντρωση.

Σοβαρό όπλο και αξιόπιστο, αλλά τα παραπάνω χρήματα που κοστίζουν κάποια άλλα τα βλέπεις σε απόδοση και ποιότητα. Συγκεκριμένα έπιασα ένα CZ shadow 2 grey και ήταν το κάτι άλλο. Το δοκίμασα στα 25 σταθερό και μετά μετακίνησα το στόχο στα 35 έτσι για δοκιμή. Εντυπωσιακή συγκέντρωση
Για το cz το είπαμε πιο πάνω. Απλά είναι ένα πιστόλι περισσότερο για σκοποβολή και όχι τόσο για οπλοφορία.... είναι βαρύ για να το κουβαλάει κάποιος όλη μέρα, σχετικά μεγάλο σε μέγεθος. Δοκίμασε να ρίξεις και στα 50 και στα 100 μέτρα.....θα εκπλαγεις.....

Για το cz το είπαμε πιο πάνω. Απλά είναι ένα πιστόλι περισσότερο για σκοποβολή και όχι τόσο για οπλοφορία.... είναι βαρύ για να το κουβαλάει κάποιος όλη μέρα, σχετικά μεγάλο σε μέγεθος. Δοκίμασε να ρίξεις και στα 50 και στα 100 μέτρα.....θα εκπλαγεις.....
Καλά για έναν άνθρωπο που θέλει όπλο για υπηρεσία , εννοείται θα υποφέρει με ένα shadow στη ζώνη. Ακόμα και το δικό μου που είναι 180 γραμμάρια ελαφρύτερο δεν θα έκανε. Πολυμερές και πάλι πολυμερές!

Κωστή αν και Springfield στην Κροατία δεν φτιάχνονται; Πόσο έχουν πάει οι σαραντάρες σήμερα; Ρωτάω γιατί έγιναν ανατιμήσεις. Εδώ οι 9 ρες από 15 ευρώ πήγαν 18 τα 124grain. Οι sb 147 grain πήγαν 20 ευρωπουλα.
Ναι σωστά όπως το είπες κατασκευαζεται στην Κροατία. Παίζουν γύρω στο 25αρι αναλόγως από που θα προμηθευτείς..

Ναι σωστά όπως το είπες κατασκευαζεται στην Κροατία. Παίζουν γύρω στο 25αρι αναλόγως από που θα προμηθευτείς..
Το xd ξεκίνησε σαν σχέδιο στην Κροατία σαν hs.... λόγω όμως των περιορισμών στην κατασκευή όπλων μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία δεν μπορούσε να μπει στην αγορά. Οπότε η Springfield armory αγοράσε τα δικαιώματα και έκτοτε παράγεται ως xd......Screenshot_2022-03-03-20-11-00-763_com.google.android.googlequicksearchbox.jpgScreenshot_2022-03-03-20-11-44-531_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Το xd ξεκίνησε σαν σχέδιο στην Κροατία σαν hs.... λόγω όμως των περιορισμών στην κατασκευή όπλων μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία δεν μπορούσε να μπει στην αγορά. Οπότε η Springfield armory αγοράσε τα δικαιώματα και έκτοτε παράγεται ως xd......View attachment 43601View attachment 43602
XDM για την ακρίβεια για το μοντέλο που συζητάμε. Αυτό το xd είναι ο πρόγονος του. Ισχύει ακριβώς ότι είπες για την εταιρία Screenshot_20220303-223612.png

Λοιπόν σήμερα πήγα σκοπευτήριο και όπως είχα υποσχεθεί, ρώτησα να μάθω πόσο κοστίζει ένα κουτί 45 αρες. Τριάντα ευρώ παιδιά. Που να πάει ο αθλητής με αυτές τις τιμές για προπόνηση;
Άσε μια χαρά το 9αρη‼️

Λοιπόν σήμερα πήγα σκοπευτήριο και όπως είχα υποσχεθεί, ρώτησα να μάθω πόσο κοστίζει ένα κουτί 45 αρες. Τριάντα ευρώ παιδιά. Που να πάει ο αθλητής με αυτές τις τιμές για προπόνηση;
Δε ξερω τιμές, ουτε κ ποσα φυσίγγια περιεχει το κουτί..
Άλλα σίγουρα πληρώνετε κ ο μεταλλικός καλυκας,όπως κ σε καποια φυσίγγια του λειοκαννου...
Είναι τιμή σκοπευτηριου?
Μήπως στα μαγαζιά είναι πιο φθηνά?

Status
Not open for further replies.
Back