Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αχ τι εχουν τα ερμα και ψοφαν τι τα ταιζουνView attachment 43982
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες ,το ίδιο δεν είχα πάθει στην μοντεφελτρο από f2 34γραμμαρια .Τώρα τι είχε γίνει με αυτό το κουτί φυσίγγια ; Θυμάμαι μεγάλη κλοτσιά ακόμα καί σέ sx3.

Βαγγέλη , ξέρουμε πόσα φυσίγγια έριξε από το προηγούμενο καθάρισμα;
Παναγιωτη το θεμα.δεν.ειναι ποσα εριξε αλλα ποτε την καθαρισε, και φυσικα οι.εμπλοκες .Δεν ανεβαζει φυσιγγι μου λεει. Αφου εχει η σκανδαλοθηκη τυρανοσαυρους τι να.σου κανει το ερμο20220309_200224.jpg

Παναγιωτη το θεμα.δεν.ειναι ποσα εριξε αλλα ποτε την καθαρισε, και φυσικα οι.εμπλοκες .Δεν ανεβαζει φυσιγγι μου λεει. Αφου εχει η σκανδαλοθηκη τυρανοσαυρους τι να.σου κανει το ερμοView attachment 44070
Μην βρεις και κανένα σοβράκο εκεί μεσα.sarcastic..sarcastic.

Μην βρεις και κανένα σοβράκο εκεί μεσα.sarcastic..sarcastic.
Θα σου πω μια ιστορια:D,μου εφερε καποτε ενας λεβεντης μεσα σε μια βαλιτσα το οπλο του μακαριτη του πατερα του για καθαρισμο και μια εκτιμηση για το πουλησει, Μεσα στο κοντακι βρηκα ενα μαυρο βρακακι με το οποιο ειχε τυλιξει εναν σκασμο κοσμηματα .Στην βαλιτσα στο πισω μερος της επενδυσης ειχε 3 σκληρα πορνοπεριοδικα και καμποσα ευροπουλα μετρητα .Μεγαλος μπερμπαντης ο παππους. .sex hard.Επρεπε να εβλεπες τον γιο του πως του ειχαν γινει τα ματια σαν το πιατακι του καφε

Είναι οπλουργος ο άνθρωπος για καθάρισμα του την εφεραν
Μα εγω έκρινα την κατασταση του οπλου για την οποια απεύθυνα την προταση μου στο ιδιοκτητη του οπλου. Προσωπικα καθαριζω τριων φιλων μου τα οπλα περα απο τα δικα μου.Εργαστηρι εχω στησει στο σπιτι μου.Αλλα μου κανει ευχαριστηση ομολογω.

Status
Not open for further replies.
Back