Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες ,το ίδιο δεν είχα πάθει στην μοντεφελτρο από f2 34γραμμαρια .Τώρα τι είχε γίνει με αυτό το κουτί φυσίγγια ; Θυμάμαι μεγάλη κλοτσιά ακόμα καί σέ sx3.Αχ τι εχουν τα ερμα και ψοφαν τι τα ταιζουνView attachment 43982
Ναι το ξέρω και η sx4 ίδιο με την μαξουςΑ μη μου τα χαλας η maxus k sx3 ολοιδιο κλειστρο εχουν βιτορια ειναι αχαχαχαχ
Δεν είναι ακριβώς ίδιο μαξους sx3 έχει μια κρίσιμη διαφοράΝαι το ξέρω και η sx4 ίδιο με την μαξους
Λεο για το κλιστρο…Δεν είναι ακριβώς ίδιο μαξους sx3 έχει μια κρίσιμη διαφορά
Και εγώΛεο για το κλιστρο…
Παλι καλα που ειναι μπερετα, αλλιως αν ηταν αλλο αεριων.......Κοτετσι!!!!!View attachment 44069
Βαγγέλη , ξέρουμε πόσα φυσίγγια έριξε από το προηγούμενο καθάρισμα;Κοτετσι!!!!!View attachment 44069
εχω 40 χρονια την 303 , την καθαριζω καθε Μαρτη, ριχνω 20 κουτια φυσιγγια (32-36). Καπνα πανω στο σωμα της αποθηκης , δεν ειδα ποτε, ουτε ιχνος.Κοτετσι!!!!!View attachment 44069
Κανονικα το χαδι σου το θελει ποιο συχναεχω 40 χρονια την 303 , την καθαριζω καθε Μαρτη, ριχνω 20 κουτια φυσιγγια (32-36). Καπνα πανω στο σωμα της αποθηκης , δεν ειδα ποτε, ουτε ιχνος.
Μετα λετε για τα Fabarm.Tετοια εικονα στα fabarm που εχω 18 χρονια τωρα δεν την εχω δει.Με συγχωρεις αλλα προτεινω να εισαι ποιο επιμελης.Κοτετσι!!!!!View attachment 44069
οκ παναγιωτηΜετα λετε για τα Fabarm.Tετοια εικονα στα fabarm που εχω 18 χρονια τωρα δεν την εχω δει.Με συγχωρεις αλλα προτεινω να εισαι ποιο επιμελης.
Τι κοτέτσι....θα βρεις κ κάνα Νεφελίμ εκει μέσα ...Κοτετσι!!!!!View attachment 44069
Είναι οπλουργος ο άνθρωπος για καθάρισμα του την εφερανΜετα λετε για τα Fabarm.Tετοια εικονα στα fabarm που εχω 18 χρονια τωρα δεν την εχω δει.Με συγχωρεις αλλα προτεινω να εισαι ποιο επιμελης.
Μην βρεις και κανένα σοβράκο εκεί μεσαΠαναγιωτη το θεμα.δεν.ειναι ποσα εριξε αλλα ποτε την καθαρισε, και φυσικα οι.εμπλοκες .Δεν ανεβαζει φυσιγγι μου λεει. Αφου εχει η σκανδαλοθηκη τυρανοσαυρους τι να.σου κανει το ερμοView attachment 44070
Θα σου πω μια ιστορια,μου εφερε καποτε ενας λεβεντης μεσα σε μια βαλιτσα το οπλο του μακαριτη του πατερα του για καθαρισμο και μια εκτιμηση για το πουλησει, Μεσα στο κοντακι βρηκα ενα μαυρο βρακακι με το οποιο ειχε τυλιξει εναν σκασμο κοσμηματα .Στην βαλιτσα στο πισω μερος της επενδυσης ειχε 3 σκληρα πορνοπεριοδικα και καμποσα ευροπουλα μετρητα .Μεγαλος μπερμπαντης ο παππους. Επρεπε να εβλεπες τον γιο του πως του ειχαν γινει τα ματια σαν το πιατακι του καφεΜην βρεις και κανένα σοβράκο εκεί μεσα
Μα εγω έκρινα την κατασταση του οπλου για την οποια απεύθυνα την προταση μου στο ιδιοκτητη του οπλου. Προσωπικα καθαριζω τριων φιλων μου τα οπλα περα απο τα δικα μου.Εργαστηρι εχω στησει στο σπιτι μου.Αλλα μου κανει ευχαριστηση ομολογω.Είναι οπλουργος ο άνθρωπος για καθάρισμα του την εφεραν