βικτωρα θα του πω να μου μαθει αυτο που παιζει το ντουμπλε αναποδα και προλαβαινει και ριχνει και 3η .συγγνωμη για το .off
ιεροσυλεεεεεε τι ειπες τωρααααα?διαρηγνυω τα ιματια μου. αααα. απ τους καλυτερους σκοπευτες της ελλαδας με συμμετοχες σε παγκοσμια ολυμπιακους ευρωπαικα και παμπολα μεταλια μεταξυ των οποιων και παγκοσμιο. προσφατα εκλεισε την καριερα του με πανελληνιο ρεκορ στο σκητ και μελος της εθνικης ελλαδας. σπονσορας του η berettaο σαλαβαντακης τι είναι?
ιεροσυλεεεεεε τι ειπες τωρααααα?διαρηγνυω τα ιματια μου. αααα. απ τους καλυτερους σκοπευτες της ελλαδας με συμμετοχες σε παγκοσμια ολυμπιακους ευρωπαικα και παμπολα μεταλια μεταξυ των οποιων και παγκοσμιο. προσφατα εκλεισε την καριερα του με πανελληνιο ρεκορ στο σκητ και μελος της εθνικης ελλαδας. σπονσορας του η beretta
Ευχαριστώ Θα το έχω υπόψην, δύσκολο τώρα θα δω ως το καλοκαίρι, δεν έχω αποφασίσειΑν θες να φέρεις όπλο απο Κύπρο(που σύγουρα θα είναι ποιό φτηνά)ξέρω την διαδηκασία και μπορώ να βοηθήσω χωριανάκη!!
Σωστά κατάλαβες, δεν το απέρριψα επειδή κάτι με χάλαγε, αλλά το είχα παραγγείλει απρίλιο είχε φτάσει Αυγουστος και το όπλο δεν είχε ερθει. Αν και τελικά αφου διέθεσα τα παραπάνω ίσως και να μου βγήκε σε καλό γιατί είμαι υπερευχαριστημένος.Αν κατάλαβα σωστά απο τα κιλά του όπλου έχεις το 71εκ.
Κριτήρια απόρριψης του 725 ;
τα ειπες ολαΜε λίγα λόγια BERETTA.
Υπάρχει καποιο βιντεο που τα περιγράφει; η κάποιο άρθρο; θα με ενδιέφερε να το δω.ευχαριστω Τάσο, όπως τα λες τα περιγράφει και ο εκπρόσωπος της beretta.
Άριστες κατανομές κοντά μακριά, ευκολία χειρισμού.
θα φέρει πιθανότατα πιο φθηνό το field I που ήδη κυκλοφορεί στο εξωτερικό. Το field III έχει πιο ποιοτικά ξύλα και πιο πολλα σκαλισματα.έπρεπε να ειναι πιο φτηνό, δεν έπρεπε να κάνει πάνω απο 2000€, η beretta ειναι βιομηχανία.