Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ο σαλαβαντακης τι είναι?
ιεροσυλεεεεεε τι ειπες τωρααααα?διαρηγνυω τα ιματια μου. αααα. απ τους καλυτερους σκοπευτες της ελλαδας με συμμετοχες σε παγκοσμια ολυμπιακους ευρωπαικα και παμπολα μεταλια μεταξυ των οποιων και παγκοσμιο. προσφατα εκλεισε την καριερα του με πανελληνιο ρεκορ στο σκητ και μελος της εθνικης ελλαδας. σπονσορας του η beretta

ιεροσυλεεεεεε τι ειπες τωρααααα?διαρηγνυω τα ιματια μου. αααα. απ τους καλυτερους σκοπευτες της ελλαδας με συμμετοχες σε παγκοσμια ολυμπιακους ευρωπαικα και παμπολα μεταλια μεταξυ των οποιων και παγκοσμιο. προσφατα εκλεισε την καριερα του με πανελληνιο ρεκορ στο σκητ και μελος της εθνικης ελλαδας. σπονσορας του η beretta

Συγχώρεσε με αλλα πως να το γνωρίζω;

Αν θες να φέρεις όπλο απο Κύπρο(που σύγουρα θα είναι ποιό φτηνά)ξέρω την διαδηκασία και μπορώ να βοηθήσω χωριανάκη!!
Ευχαριστώ Θα το έχω υπόψην, δύσκολο τώρα θα δω ως το καλοκαίρι, δεν έχω αποφασίσει

Καλησπέρα θα γράψω τις εντυπώσεις μου απο το 690 field III για το οποίο απο οτι είδα ενδιαφέρεται και καποιος φίλος απο δω. Το όπλο όπως εχω ξαναπεί το αγόρασα κάνοντας υπέρβαση κι έχοντας κλείσει αρχικά το φθηνοτερο 725. Δεν το μετάνιωσα ποτέ γιατί το όπλο αυτό είναι οτι καλύτερο είχα μέχρι σήμερα (και όπλα περασαν αρκετα απο τα χερια μου). Περίμενα να περάσει σχεδόν η χρονια για να βγαλω συμπεράσματα γιατι στην αρχη ενθουσιασμος υπαρχει παντα. Ας ξεκινήσω απο το βαρος που φαινεται σε πολλους βαρυ (3350). Η xlr5 ειναι 3300 και το 525 περιπου το ιδιο που το ειχα με 66 αρες κανες. Καμια σχεση απολυτως ουτε με το ενα ουτε με το αλλο, το νιωθεις ελαφρυτερο λογω ζυγισματος. Ενσταση ειχα για την ημιπιστολε λαβη αλλα αναθεωρησα γρηγορα. Το οπλο ερχεται στον ωμο αστραπιαια κι εχει αμεσοτητα απιστευτη. Η σκανδαλη ειναι οπως πρεπει, ο επιλογεας πανευκολος, η λειτουργια του οπλου απλα αψογη.Διαβαζα για σπορτινγκ οπλα κλειστες λαβες κλπ, οταν πεταγεται ενα θηραμα αυτα τα πραγματα ισως σε δυσκολευουν αποψη μου, για κυνηγι το οπλο πρεπει να ναι κυνηγετικο. Βαζω μεσα και το καρτερι διοτι οταν ειναι κλειστο τα πουλια τα βλεπεις ξαφνικά, δεν υπαρχει πουλί να δινεις παραγγελμα και να εμφανιζεται. Παω τωρα στο θεμα τουφεκιας. Εχω την xlr5 που εχει ωραια τουφεκια κι εκει το φοβομουν, τιποτα δεν αλλαξε απεναντιας φετος που ευτυχως εχει πουλια εχω δει πολυ ωραια πραγματα, δεν ξερω αν ειναι ο αυλος αν ειναι τα τσοκ αν ειναι τα μετρα ξερω οτι οταν εισαι πανω στο στοχο οι καταβολες ειναι ακαριαιες τουλαχιστον με τα φυσιγγια που εγω δουλευω. Τελος σε οποιον το αγορασει προτεινω στην κατω καννη τα **** μαμα κολλημενο με 'ηλεκτροκολληση' και επανω οποιο αλλο θελετε καθοτι σκοτωνει κοντα μακρια. Το φουλ νομιζω σε αυτο το οπλο δε χρειαζεται πουθενα. Σκεφτόμουν την τρίτη τουφεκιά τα βαρια φυσίγγια για φασες κλπ, τιποτα απο αυτα δεν ειναι στο μυαλο μου. Παιρνω το beretta και βγαινω για κυνηγι οποιο κι αν ειναι αυτο και τελος. Πιστευω να βοηθησα.

Αν κατάλαβα σωστά απο τα κιλά του όπλου έχεις το 71εκ.
Κριτήρια απόρριψης του 725 ;
Σωστά κατάλαβες, δεν το απέρριψα επειδή κάτι με χάλαγε, αλλά το είχα παραγγείλει απρίλιο είχε φτάσει Αυγουστος και το όπλο δεν είχε ερθει. Αν και τελικά αφου διέθεσα τα παραπάνω ίσως και να μου βγήκε σε καλό γιατί είμαι υπερευχαριστημένος.

Ρίχνω κυρίως ελαφριά φυσίγγια, ορτύκι τρυγόνι 28-30 γρ τσίχλες 28 εως και κάποια 34 αρια έριξα με το πολύ κρύο, όμως στην τσίχλα ρίχνω κατα κανόνα 32 γρ. Η συμπεριφορά σε αυτές τις γομώσεις ειναι πολύ καλή η ανάκρουση χαμηλή σχετικά και έχω πολύ καλά αποτελέσματα, τουφεκάει λιγο πιο στενά απο την xlr5. Δεν θέλω να λεω μεγαλες κουβεντες για εξωπραγματικές αποστάσεις θα σου πω μόνο ενα πράγμα που λεει πολλά, αν διαβάσεις ποστ παλιοτερα δικά μου ειχα παρκάρει αλλα οπλα με βαρια ονοματα στον οπλοβαστο για την xlr5 φετος δειλιάζω να την πιασω στα χερια μου γιατι αυτο το ατιμο μου χει κανει ολα τα κεφια μεχρι τωρα. 38 γρ δεν εχω ριξει, εριξα καποια 36 αρια rotweill γερμανικά δεν ενιωσα ενοχληση, αλλα ασφαλως μια καραμπινα αεριου σε αυτο το κομματι υπερεχει κατα πολυ.

έπρεπε να ειναι πιο φτηνό, δεν έπρεπε να κάνει πάνω απο 2000€, η beretta ειναι βιομηχανία.
θα φέρει πιθανότατα πιο φθηνό το field I που ήδη κυκλοφορεί στο εξωτερικό. Το field III έχει πιο ποιοτικά ξύλα και πιο πολλα σκαλισματα.

Status
Not open for further replies.
Back