Απο οτι εχω δει στο σαιτ του καλκατζακου εχει τα dropin...οι καννες μαμουνε.τα mobile υπαρχουν αβερτα τα dropin δυσευρετα. εγω εχασα το 4 αστρα φετος και ειδα κι επαθα να βρω αλλα βρηκα
Απο οτι εχω δει στο σαιτ του καλκατζακου εχει τα dropin...οι καννες μαμουνε.τα mobile υπαρχουν αβερτα τα dropin δυσευρετα. εγω εχασα το 4 αστρα φετος και ειδα κι επαθα να βρω αλλα βρηκα
δεν ειναι τα γνησια και δεν εχουν την ιδια αποδοση και δεν εχει ολες τις συσφιξεις.Απο οτι εχω δει στο σαιτ του καλκατζακου εχει τα dropin...
το γνωριζω οτι δεν ειναι γνησια αλλα για την αποδοση δεν μπορω να το ξερω...τουλαχιστον τεριαζουν και μπορεις να τα βρεις..δεν ειναι τα γνησια και δεν εχουν την ιδια αποδοση και δεν εχει ολες τις συσφιξεις.
αμ δε. φετος εχασα το 4 αστρα και οταν πηρα τηλ. ειχε μονο φουλ και δεν ηξερε ποτε θα φερει αλλατο γνωριζω οτι δεν ειναι γνησια αλλα για την αποδοση δεν μπορω να το ξερω...τουλαχιστον τεριαζουν και μπορεις να τα βρεις..
Και ποτε αποφασισες οτι ψηλοντουφεκας;σε καμια μερα με αστοχιες να υποθεσω;γιαννηηηηηηηηπαιδια πως κατεβαζω σε Α400 την κλιση του κοντακιου προς τα κατω γιατι νομιζω ψηλοτουφεκαει λιγο, το εχει κανει κανεις ,τις φλατζες ολες τις εχω ολες
Το κοντακι Γιαννη σου ερχεται καλα ? ..μηπως ειναι κοντο για τα μετρα σου ?παιδια πως κατεβαζω σε Α400 την κλιση του κοντακιου προς τα κατω γιατι νομιζω ψηλοτουφεκαει λιγο, το εχει κανει κανεις ,τις φλατζες ολες τις εχω ολες
που να δεις με ρυθμιζόμενο κοντάκι τι τσαλιμια κανουν τα ατιμαha haaaΚαι ποτε αποφασισες οτι ψηλοντουφεκας;σε καμια μερα με αστοχιες να υποθεσω;γιαννηηηηηηηη
Το λεω στον γιαννη,γιατι πρωτα εχω την αυτογνωσια να το κεω στον εαυτο μου πλεον αυτο και τον εχω δει να ριχνει με το οπλο!σιγουρα για τους αλλους ειμαστε πιο αντικειμενικοι κριτες και μπορουμε και πρεπει να τους βοηθησουμε!που να δεις με ρυθμιζόμενο κοντάκι τι τσαλιμια κανουν τα ατιμαha haaa
Χαχαχα κι εγω για τον εαυτο μου το λέω, που αν δεν φαγωθούν οι βιδες δεν βλέπω να σταματαω να τις πειραζω.Το λεω στον γιαννη,γιατι πρωτα εχω την αυτογνωσια να το κεω στον εαυτο μου πλεον αυτο και τον εχω δει να ριχνει με το οπλο!σιγουρα για τους αλλους ειμαστε πιο αντικειμενικοι κριτες και μπορουμε και πρεπει να τους βοηθησουμε!
Γιατι να σημαδεψεις;g3 εχεις η καραμπινα;ha haaaοταν ριχνω με το ενστικτο ειμαι οκ μολις σημαδεψω λιγο βλεπω πολυ ριγα και μεχρι να το φερω στο ματι χανω και το ειδα στο καρτερι για τσιχλες στο χωριο που ειχα χρονο να σημαδεψω
Beretta και κακό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.![]()
Πως σας φαίνεται το παραπάνω κυνηγετικό όπλο.
Οι Ιταλοί παραπονιούνται για το βάρος (3,35kg) του και τον αυλό του (18,6) στο κυνήγι της δίωξης.
Η Beretta απαντά το έχει όλα τα καλούδια των sporting εκδόσεων, αλλά φτιαγμένα για το κυνήγι, όπως τα υψηλής ποιότητας ατσάλινα τσοκ, και αλλα.
Το έχετε δει, επωμίσει ;
Beretta και κακό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.
Ωραίο όπλο Νίκο είναι μια αναβάθμιση του silver pigeon αλλά με κάννες optima plus και σκάλισμα με κυνηγετικες παραστάσεις.
Πρωσοπικη γνώμη πάντα και γούστο θα έβαζα κάτι παραπάνω και θα έπαιρνα το 692 black edition sporting και αν είχα το κάτι παραπάνω το dt11 sporting σε μαύρη έκδοση πάλι.
Νικολα απ'τις καλυτερες επιλογες που θα εκανες...το οπλο μιλαει !!!Ο εκπρόσωπος της beretta λέει ότι ειναι ένα 692 sporting μετατροπή σε κυνηγητικό, κώνο συναρμογής πολύ μεγάλο κωνικό με τα καλύτερα τσοκ από οποιοδήποτε όπλο εμπορίου για κυνήγι. Τις καλύτερες κατανομές σε μακρινούς στόχους με δωρεάν δοκιμές στα σκοπευτήρια της beretta για κάθε ενδιαφερόμενο. Λέτε να ειναι τόσο καλό ;
Αμα έχει όλες αυτές τις βελτιώσεις γιατί όχι Νίκο.Ο εκπρόσωπος της beretta λέει ότι ειναι ένα 692 sporting μετατροπή σε κυνηγητικό, κώνο συναρμογής πολύ μεγάλο κωνικό με τα καλύτερα τσοκ από οποιοδήποτε όπλο εμπορίου για κυνήγι. Τις καλύτερες κατανομές σε μακρινούς στόχους με δωρεάν δοκιμές στα σκοπευτήρια της beretta για κάθε ενδιαφερόμενο. Λέτε να ειναι τόσο καλό ;
οτι και να μου βαλεις θα σου πω 2 πραγματα που ειμαι κολημενος και δεν τ αλλαζω.687 silver pigeon v και 682 sporting.καθαρα προσωπικη αποψη και δεν περιγραφω αλλο![]()
Πως σας φαίνεται το παραπάνω κυνηγετικό όπλο.
Οι Ιταλοί παραπονιούνται για το βάρος (3,35kg) του και τον αυλό του (18,6) στο κυνήγι της δίωξης.
Η Beretta απαντά το έχει όλα τα καλούδια των sporting εκδόσεων, αλλά φτιαγμένα για το κυνήγι, όπως τα υψηλής ποιότητας ατσάλινα τσοκ, και αλλα.
Το έχετε δει, επωμίσει ;