Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για μια Beretta 303 και συγκεκριμενα το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση εως καινουρια μην πω...εχει 71 ποντους καννη δεν ειναι μαγκνουμ,εχει τσοκακια mobile και 18.3 αυλο...Ποια ειναι η γνωμη σας απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες,κατανομες,προβληματα κ.λ.π

Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για μια Beretta 303 και συγκεκριμενα το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση εως καινουρια μην πω...εχει 71 ποντους καννη δεν ειναι μαγκνουμ,εχει τσοκακια mobile και 18.3 αυλο...Ποια ειναι η γνωμη σας απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες,κατανομες,προβληματα κ.λ.π
τα τελευταια που γραφεις δεν υπαρχουν σ αυτο το οπλο.ειναι απ τα κορυφαια αυτογεμη της ιστοριας. μ αυτη τη σειρα εφτιαξε ονομα η beretta. εχω 302 την οποια πηρα απ το πατερα μου μετα απο 37 χρονια περιπου. τ οπλο δουλευει απροβληματιστα. παρ το με κλειστα ματια. δεν χρειαζεται να ειναι μαγκνουμ

Τι να πω μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες...οσο για το μαγνουμ ναι δεν με πειραζει καθολου που δεν ειναι...σημερα θα την παρω για δοκιμη στο απογευματινο που θα παω για να δω τι κανει το εργαλειο και λογικα θα την παρω...

Αν ειναι σε τετοια κατασταση ειναι μια αγορα για κλειστα ματια.Ο πατερας μου την 302 την αγορασε το 1984-85 και την δουλευει ο αδελφος μου ακομη, σε ολα του τα κυνηγια.Πολυ πιθανον να μας θαψει ολους αυτο το οπλο:):).pop..pop.

Αν ειναι σε τετοια κατασταση ειναι μια αγορα για κλειστα ματια.Ο πατερας μου την 302 την αγορασε το 1984-85 και την δουλευει ο αδελφος μου ακομη, σε ολα του τα κυνηγια.Πολυ πιθανον να μας θαψει ολους αυτο το οπλο:):).pop..pop.
Η 304 αν ειχε στομα.... η σειρα 302 304 και 303 κατα σειρα αν και τις δυο πρωτες τις βαζω μαζι πρωτες ειναι οι καλυτερες καραμπινες ςξιοπιστιας και απλοτητας οχι μονο της beretta.

περιπου την ιδια χρονια την πηρε κι ο πατερας μου

Εξαιρετικό όπλο. Καλή ντουφεκιά και εργονομία.

Παρτην Δημήτρη και θα θυμηθείς αργότερα όλα αυτά που σου γράφουν τα παιδιά παραπάνω, όλη αυτή η σειρά έχει δώσει εξετάσεις στους κυνηγοτοπους παγκοσμίως και τις έχει περάσει με άριστα.

Τρεχα να την παρεις και φυγε τρεχοντας!!!!!!!!.sarcastic.
Σε μια βδομαδα βλεπω.....πωλητηριο για την Α5!!:);)

Η 304 αν ειχε στομα.... η σειρα 302 304 και 303 κατα σειρα αν και τις δυο πρωτες τις βαζω μαζι πρωτες ειναι οι καλυτερες καραμπινες ςξιοπιστιας και απλοτητας οχι μονο της beretta.
μεγα λαθος.....
με την ιδια λογικη παρε ενα αυτοκινητο με του 70 επειδη δεν ειχε ηλεκτρικα συστηματα γιατι ειναι απλο

ναι είναι ανόμοια .. παράδειγμα ήταν

απλά η εξέλιξη στα όπλα όπως και σε αλλά πράγματα έχει προχωρήσει και δεν μπορώ να ακούω/διαβάζω γνώμες που δηλώνουν κάτι σαν τετελεσμένο... όχι τα παλιά ήταν χειρότερα επειδή μάθαμε να κυνηγάμε με αυτά από τους πατεράδες μας δεν πάει να πει ότι θα μείνουμε εκεί

υπάρχει εξέλιξη και η εξέλιξη είναι προς κάτι πιο καλό

μεγα λαθος.....
με την ιδια λογικη παρε ενα αυτοκινητο με του 70 επειδη δεν ειχε ηλεκτρικα συστηματα γιατι ειναι απλο
Σκοτωνουν και τα παλια και τα νεα. Αυτα τα μοντελα που ανεφερα εχουν τον ποιο απλο μηχανισμο αεριων ευκολοσυντηριτα και ειναι και 4 με πεντε δεκαετιες δοκιμασμενα. Μιλησα για απλοτητα και αξιοπιστια φιλε μου οχι για κοντρες στις πιστες;)

και η εξέλιξη είναι προς κάτι πιο καλό
Οχι πάντα..
Αν ψαξεις θα δεις οτι υπαρχουν παλια οπλα,αμαξια,γεωργικα εργαλεια κλπ που ειναι σκυλια μετα απο πολλα χρονια χρησης.
Και αντιθετα πολλα σημερινα να τα εχουν φτυσει πριν καν δουλεψουν.
Δεν συμβενει παντα αυτο,και σιγουρα υπαρχουν πολλα αξιολογα προιοντα σημερα,ομως νομιζω οτι δεν εδιναν τοση σημασια στην κατασκευη οσο παλαιοτερα.
Και στην τελικη γιατι να προτιμησει καποιος ενα καινουργιο οπλο και οχι ενα παλιο(εφοσον του αρεσει εννοείται)??
Πραγματικα δεν βρισκω το λογο..

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back