τα τελευταια που γραφεις δεν υπαρχουν σ αυτο το οπλο.ειναι απ τα κορυφαια αυτογεμη της ιστοριας. μ αυτη τη σειρα εφτιαξε ονομα η beretta. εχω 302 την οποια πηρα απ το πατερα μου μετα απο 37 χρονια περιπου. τ οπλο δουλευει απροβληματιστα. παρ το με κλειστα ματια. δεν χρειαζεται να ειναι μαγκνουμΓεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για μια Beretta 303 και συγκεκριμενα το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση εως καινουρια μην πω...εχει 71 ποντους καννη δεν ειναι μαγκνουμ,εχει τσοκακια mobile και 18.3 αυλο...Ποια ειναι η γνωμη σας απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες,κατανομες,προβληματα κ.λ.π
Αν ειναι σε τετοια κατασταση ειναι μια αγορα για κλειστα ματια.Ο πατερας μου την 302 την αγορασε το 1984-85 και την δουλευει ο αδελφος μου ακομη, σε ολα του τα κυνηγια.Πολυ πιθανον να μας θαψει ολους αυτο το οπλοΓεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για μια Beretta 303 και συγκεκριμενα το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση εως καινουρια μην πω...εχει 71 ποντους καννη δεν ειναι μαγκνουμ,εχει τσοκακια mobile και 18.3 αυλο...Ποια ειναι η γνωμη σας απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες,κατανομες,προβληματα κ.λ.π
Η 304 αν ειχε στομα.... η σειρα 302 304 και 303 κατα σειρα αν και τις δυο πρωτες τις βαζω μαζι πρωτες ειναι οι καλυτερες καραμπινες ςξιοπιστιας και απλοτητας οχι μονο της beretta.Αν ειναι σε τετοια κατασταση ειναι μια αγορα για κλειστα ματια.Ο πατερας μου την 302 την αγορασε το 1984-85 και την δουλευει ο αδελφος μου ακομη, σε ολα του τα κυνηγια.Πολυ πιθανον να μας θαψει ολους αυτο το οπλο.pop..pop.
περιπου την ιδια χρονια την πηρε κι ο πατερας μουΑν ειναι σε τετοια κατασταση ειναι μια αγορα για κλειστα ματια.Ο πατερας μου την 302 την αγορασε το 1984-85 και την δουλευει ο αδελφος μου ακομη, σε ολα του τα κυνηγια.Πολυ πιθανον να μας θαψει ολους αυτο το οπλο.pop..pop.
Πολυ πιθανον να μας θαψει ολους αυτο το οπλο.pop..pop.
Εξαιρετικό όπλο. Καλή ντουφεκιά και εργονομία.Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για μια Beretta 303 και συγκεκριμενα το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση εως καινουρια μην πω...εχει 71 ποντους καννη δεν ειναι μαγκνουμ,εχει τσοκακια mobile και 18.3 αυλο...Ποια ειναι η γνωμη σας απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες,κατανομες,προβληματα κ.λ.π
Παρτην Δημήτρη και θα θυμηθείς αργότερα όλα αυτά που σου γράφουν τα παιδιά παραπάνω, όλη αυτή η σειρά έχει δώσει εξετάσεις στους κυνηγοτοπους παγκοσμίως και τις έχει περάσει με άριστα.Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για μια Beretta 303 και συγκεκριμενα το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση εως καινουρια μην πω...εχει 71 ποντους καννη δεν ειναι μαγκνουμ,εχει τσοκακια mobile και 18.3 αυλο...Ποια ειναι η γνωμη σας απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες,κατανομες,προβληματα κ.λ.π
πριν 2 μερες ειχε στο car μια με 700 ευρα κουκλα. ψαξτοΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΖΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ BERETTA A304 66 CM ΜΕ ΤΣΟΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
Τρεχα να την παρεις και φυγε τρεχοντας!!!!!!!!Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για μια Beretta 303 και συγκεκριμενα το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση εως καινουρια μην πω...εχει 71 ποντους καννη δεν ειναι μαγκνουμ,εχει τσοκακια mobile και 18.3 αυλο...Ποια ειναι η γνωμη σας απο θεμα αξιοπιστιας,εμπλοκες,κατανομες,προβληματα κ.λ.π
Χαχαχα τη Beretta θα τη πάρω αλλά η Browning και η Special loussο,δεν πωλουνται...Τρεχα να την παρεις και φυγε τρεχοντας!!!!!!!!
Σε μια βδομαδα βλεπω.....πωλητηριο για την Α5!!![]()
μεγα λαθος.....Η 304 αν ειχε στομα.... η σειρα 302 304 και 303 κατα σειρα αν και τις δυο πρωτες τις βαζω μαζι πρωτες ειναι οι καλυτερες καραμπινες ςξιοπιστιας και απλοτητας οχι μονο της beretta.
Γιαννη,μηπως ειναι ανομοια?μεγα λαθος.....
με την ιδια λογικη παρε ενα αυτοκινητο με του 70 επειδη δεν ειχε ηλεκτρικα συστηματα γιατι ειναι απλο
Σκοτωνουν και τα παλια και τα νεα. Αυτα τα μοντελα που ανεφερα εχουν τον ποιο απλο μηχανισμο αεριων ευκολοσυντηριτα και ειναι και 4 με πεντε δεκαετιες δοκιμασμενα. Μιλησα για απλοτητα και αξιοπιστια φιλε μου οχι για κοντρες στις πιστεςμεγα λαθος.....
με την ιδια λογικη παρε ενα αυτοκινητο με του 70 επειδη δεν ειχε ηλεκτρικα συστηματα γιατι ειναι απλο
Οχι πάντα..και η εξέλιξη είναι προς κάτι πιο καλό