Mafia Calabria
Moderator
Καλορίζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο Ευριπο,άξιζε η ανταλλαγή και αυτό καινούργιο είναι και με καλύτερη κάννη κατά τη γνώμη μου.
παιδια σας ευχαριστω πολυ.κωνσταντινε κι εγω αυτο πιστευω αδερφε μου οτι αξιζε και πολυ μαλισταΚαλορίζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο Ευριπο,άξιζε η ανταλλαγή και αυτό καινούργιο είναι και με καλύτερη κάννη κατά τη γνώμη μου.
Γιούρι κάποιου το όπλο μου θυμίζει αυτό...και ιδου
χαχαχαχα κι εμενα πανο.σ ευχαριστω πολυ ρε παικταΓιούρι κάποιου το όπλο μου θυμίζει αυτό...
Να το χαρείς... ξέρω ότι είναι εργαλείο
χαχαχαχα δεν θα προλαβεις.παω καρτεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΘα με κανεις να περασω φευγοντας να το χαζεψω ρε...
ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑΑΑΑ!!χαχαχαχα δεν θα προλαβεις.παω καρτεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.
Ουτε δεσιμο με παλαμαρι δεν τον κραταει!!και Beretta και Brain και που να τον κρατησεις τωρα αυτον
Καλοριζικη καλα κυνηγια αδελφε !!!!και ιδου
Tα γρηγορα σκαγια τους ειναι περισσοτερα απο αυτα που εχουν η στεννες Αρη,ειναι σε μικρογραφια βεβαια η σχεση αργου και γρηγορου σετ-απ.Μπορει στο χειρισμο να μην πιανει μια μπροστα στη Μ2 το μαυρο κουπι που πηρες... ... αλλα στηνβλητικη αποδοση εχω δει πραγματα που δεν συμβαινουν συχνα με αυτο το οπλο... Κ πιστεψε με εχω δει πολλα...
Ευχομαι να το χαρεις περισσοτερο...
αρη σ ευχαριστω πολυ φιλε.μετρανε πολυ αυτα τα λογια απο ανθρωπους σαν κι εσεναΜπορει στο χειρισμο να μην πιανει μια μπροστα στη Μ2 το μαυρο κουπι που πηρες... ... αλλα στηνβλητικη αποδοση εχω δει πραγματα που δεν συμβαινουν συχνα με αυτο το οπλο... Κ πιστεψε με εχω δει πολλα...
Ευχομαι να το χαρεις περισσοτερο...