Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειναι πολυ δυσκολο να μην κλειδωνει κλειστρο με την κλασικη διαταξη....
Εστω και με "πεσμενο"επανατατικο.
Μηπως το παρουσιαζει σε ρουαγιαλ βολες?όχι, σε τραβέρσες μου το έκανε αν θυμάμαι καλά
Το ελλατηριο του κοκκορα? δεν το έχω κοιτάξει ποτέ
Το ελλατηριο που επαναφερει τη βελονα?Μηπως ειναι πολυ δυνατο? δεν το γνωρίζω, δεν έχει αντικατασταθεί ποτέ
σορυ για τα bold

Ρε παιδια,το κλειστρο ειναι περιστροφικο?
Στην σχ3 μου εχει μεινει ανοιχτο...και μου εκανε το κλικ,διορθωσμαι αν εχει περιστροφικο κλειστρο,αλλα νομιζω οτι και η μπερεττα εχει την ιδια φιλοσοφια στο κλειστρο,μπορει να κανω και λαθος.

Στην σχ3 μου εχει μεινει ανοιχτο...και μου εκανε το κλικ,διορθωσμαι αν εχει περιστροφικο κλειστρο,αλλα νομιζω οτι και η μπερεττα εχει την ιδια φιλοσοφια στο κλειστρο,μπορει να κανω και λαθος.
Ενταξη το ειδα δεν ειναι το ιδιο ακριβως,στο μπερεττα δεν διαιρειται η κεφαλη καθολου,ειναι μερος του κελυφος,ενω στην σχ3 διαιρειται.

Τι να πω τωρα. Θα με πουνε κολλημενο .sarcastic.
Για πες για πες Βικτωρα.
Και στο επόμενο βιντεάκι πάντως το ποζε so sparviere τι λεπτομέρεια και τι γυαλισμα έχουν οι φωτιές του, όπλα βέβαια για λίγους έχοντες και κατεχοντες.

Χθες το κλείστρο λύθηκε και καθαρίστηκε χωρίς λάδια, μόνο με χαρτί. Βελόνα και ελατήρια φαίνονται οκ. Σήμερα στο κυνήγι παραλίγο να το πετάξω. Απανωτά κλικ στο 1ο φυσίγγι και κάποιες φορές εμπλοκή μετά την πυροδότηση του 1ου ή κλικ στο 2ο. Τα φυσίγγια δεν ήταν χτυπημένα καθόλου από τη βελόνα. Άδειαζα γέμιζα, έπαιζα το κλείστρο, κάποια στιγμή και μέχρι το τέλος του κυνηγιού σταμάτησε να το κάνει. Άντε βγάλε άκρη.Από βδομάδα στον οπλουργό και ελπίζω να βρει τί φταίει

Χθες το κλείστρο λύθηκε και καθαρίστηκε χωρίς λάδια, μόνο με χαρτί. Βελόνα και ελατήρια φαίνονται οκ. Σήμερα στο κυνήγι παραλίγο να το πετάξω. Απανωτά κλικ στο 1ο φυσίγγι και κάποιες φορές εμπλοκή μετά την πυροδότηση του 1ου ή κλικ στο 2ο. Τα φυσίγγια δεν ήταν χτυπημένα καθόλου από τη βελόνα. Άδειαζα γέμιζα, έπαιζα το κλείστρο, κάποια στιγμή και μέχρι το τέλος του κυνηγιού σταμάτησε να το κάνει. Άντε βγάλε άκρη.Από βδομάδα στον οπλουργό και ελπίζω να βρει τί φταίει
Αν το κλειστρο σου κλεινει κανονικα,η βελονα παιζει ελευθερα τοτε ειναι το ελατηριο της σφυρας,αν το χτυπημα ειναι πολυ αδυναμο φαινεται αλλωστε,δεν ειναι τιποτα ακρη θα βρης.

Sam πάντα στο τελείωμα ρίχνω τη σφύρα με λίγο τραβηγμένο το κλείστρο. Μάλλον για κάποιο λόγο, κάποιες φορές δεν πατάει καλά το κλείστρο όταν το απελευθερώνω μετά από γέμισμα, τί να πω. Αύριο μετά το απαραίτητο καντήλι θα γίνεται έλεγχος και των καψουλιών.
Ελπίζω η μούτζα που θα τρώει μετά την αφλογιστία να γίνεται με φουλ παλάμη

Το κλείστρο το κουμπώνεις στο πρώτο γέμισμα με πάτημα του κουμπιού και "βίαιη" απελευθέρωση ή το πατάς και το οδηγείς εσύ σιγά σιγά με το χέρι?

Το απελευθερώνω χωρίς να βάζω χέρι. Την Κυριακή παρατήρησα λίγο καλύτερα τί συμβαίνει. Έχοντας γεμάτη την καραμπίνα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το πρώτο φυσίγγι πυροδοτείται κανονικά. Κατά την κίνηση του κλείστρου την ώρα της τουφεκιάς, όταν έρχεται το δεύτερο φυσίγγι στη θαλάμη, το κλείστρο δεν κλείνει 100%. Μένουν λίγα χιλιοστά για να πατήσει τελείως. Αποτέλεσμα να πέφτει η βελόνα στον αέρα, το καψούλι δεν το ακουμπάει καθόλου. Σε εκείνη τη φάση, σπρώχνοντας με το χέρι το κλείστρο για να κλείσει τελείως, η κίνησή του είναι πολύ δύσκολη, κάποιες φορές δεν κουνιόταν καθόλου. Επίσης δυο τρεις φορές το πρώτο φυσίγγι μετά την τουφεκιά δεν εξολκευόταν σωστά με αποτέλεσμα να συμβαίνει και εμπλοκή.

Το απελευθερώνω χωρίς να βάζω χέρι. Την Κυριακή παρατήρησα λίγο καλύτερα τί συμβαίνει. Έχοντας γεμάτη την καραμπίνα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το πρώτο φυσίγγι πυροδοτείται κανονικά. Κατά την κίνηση του κλείστρου την ώρα της τουφεκιάς, όταν έρχεται το δεύτερο φυσίγγι στη θαλάμη, το κλείστρο δεν κλείνει 100%. Μένουν λίγα χιλιοστά για να πατήσει τελείως. Αποτέλεσμα να πέφτει η βελόνα στον αέρα, το καψούλι δεν το ακουμπάει καθόλου. Σε εκείνη τη φάση, σπρώχνοντας με το χέρι το κλείστρο για να κλείσει τελείως, η κίνησή του είναι πολύ δύσκολη, κάποιες φορές δεν κουνιόταν καθόλου. Επίσης δυο τρεις φορές το πρώτο φυσίγγι μετά την τουφεκιά δεν εξολκευόταν σωστά με αποτέλεσμα να συμβαίνει και εμπλοκή.
Τασο,κοιτα εσωτερικα την παπια!
Επειδη το 'χω "χασει" λιγο.....:)
Ειναι ξυλινη?Αν ναι,μπορει να εχει φουσκωσει και να βρισκει στον κυλινδρο που περικλειει την αποθηκη.
Να δυσκολευει την κινηση του...

Πριν 10 περίπου μήνες άλλαξα το ελατήριο της τζαβέτας.
Αυτο το ελλατηριο οταν κυνηγησω με βροχη το βγαζω και το λυπαινω τουλαχιστον τελος της σεζον και αν η βροχη ηταν καταρακτωδης και τουφεκουσα μεσα στην βροχη αμεσα.

Τασο,κοιτα εσωτερικα την παπια!
Επειδη το 'χω "χασει" λιγο.....:)
Ειναι ξυλινη?Αν ναι,μπορει να εχει φουσκωσει και να βρισκει στον κυλινδρο που περικλειει την αποθηκη.
Να δυσκολευει την κινηση του...
Ξύλινη είναι Γιάννη και την έχω γυαλοχαρτίσει εσωτερικά στο κομμάτι που περνάει το μανίκι που δένει με το κλείστρο γιατί μετά από βροχή φούσκωνε και δεν μπορούσα να τραβήξω πίσω το κλείστρο με τίποτα. Το όπλο πήγε στο μάστορα σήμερα το απόγευμα. Θα δω τί θα μου πει και θα του αναφέρω και τη δική σου εκδοχή.

Status
Not open for further replies.
Back