Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτο το ελλατηριο οταν κυνηγησω με βροχη το βγαζω και το λυπαινω τουλαχιστον τελος της σεζον και αν η βροχη ηταν καταρακτωδης και τουφεκουσα μεσα στην βροχη αμεσα.
Σαράντο για αυτό το λόγο πέρυσι φορέθηκε ανοξείδωτο ελατήριο, τουλάχιστον έτσι μου είπε ο οπλουργός, το οποίο το είχε λιπάνει προκαταβολικά. Θα γίνει έλεγχος και σε αυτό υποθέτω, αφού το όπλο έφυγε για το μάστορα πριν από λίγες ώρες.

Σαράντο για αυτό το λόγο πέρυσι φορέθηκε ανοξείδωτο ελατήριο, τουλάχιστον έτσι μου είπε ο οπλουργός, το οποίο το είχε λιπάνει προκαταβολικά. Θα γίνει έλεγχος και σε αυτό υποθέτω, αφού το όπλο έφυγε για το μάστορα πριν από λίγες ώρες.
ΙΝΟΧ το ελλατηριο,αλλα η σωληνα σιδερενια οποτε παλι θελει συντηρηση εκει μεσα Τασο.

ΙΝΟΧ το ελλατηριο,αλλα η σωληνα σιδερενια οποτε παλι θελει συντηρηση εκει μεσα Τασο.
Σωστός. Για να δούμε ποιο θα είναι το πόρισμα τελικά... ελπίζω να βρεθεί λύση. Αλλιώς θα έχω δικαιολογία να πάρω την 930i μια ώρα αρχίτερα

καλημερα κυριοι.απο εχθες το βραδυ εχω στη κατοχη μου μια beretta 391 urica optima με optima plus chokes μαυρη συνθετικη με 71π. καννη και 18,5 αυλο η οποια σημερα τ απογευμα και την κυριακη θελω να πιστευω θα βγει στο πεδιο.το σαββατο ειναι αμφιβολο λογω δουλειας. φωτο μολις μπορεσω

καλημερα κυριοι.απο εχθες το βραδυ εχω στη κατοχη μου μια beretta 391 urica optima με optima plus chokes μαυρη συνθετικη με 71π. καννη και 18,5 αυλο η οποια σημερα τ απογευμα και την κυριακη θελω να πιστευω θα βγει στο πεδιο.το σαββατο ειναι αμφιβολο λογω δουλειας. φωτο μολις μπορεσω
Καλοτουφεκη,δεν θελω να ακουσω ξανα για ματωμενα κλπ,αυτο και στο χειρισμο και στη τουφεκια κανει τη δουλεια του...με ολα αν εσυ στελνεις τη τουφεκια στο στοχο,ειναι σαν να ριχνεις με αεροβολο.my man..sarcastic.

χεχεχεχεχε φανταζομαι πως θα εισαι αυτες τις μερες. σαν μικρο παιδι που πηρε το νεο του παιχνιδι. καλοριζικο και δωστου να καταλαβει .shoot.

Καλοτούφεκη Ευριπίδη!
Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, είναι η ίδια 391 που είχες πριν την αγορά της Μ2 ή άλλη;

Καλορίζικο Ευριπίδη και καλοτούφεκο σου εύχομαι να ανταποκριθεί απόλυτα στις προσδοκίες σου και να το ευχαριστηθείς. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία, αφού το ξέρεις το όπλο και το έχεις κυνηγήσει. Πολύ καλή επιλογή, όπως ξέρεις είμαι πολύ φαν της κάννης οπτιμα, αν και δεν έχω ...

Καλοντουφεκο φιλε μου πηρεσ πολύ καλο οπλο

και ιδου
dVQ4PzU.jpg

nLpZOVS.jpg

DCE8ivs.jpg

Status
Not open for further replies.
Back