Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Η ακόμα και στο σκοπευτήριο να πέσει, με το πρώτο χτύπημα να κλείσει και με το δεύτερο να εκπυρσοκροτήσει.
Φίλε νομίζω ότι πάσχω από οπλοφοβία 🤣
Οχι πρεπει να προβλεπουμε τα παντα
Σωστα σκεφτεσαιξαι πραττεις σε αυτο το θεμα

Ειμαι για ενδημικο με τον ξα
Ειναι μια πλαγια με πολλες φυσικες δομες
Εαν δεν ξερεις απο που να περασεις απλα δεν περνας γιατι διακοπτετε απο κρεμια και πετρες και η καθε δομη σιγα σιγα τελειωνει μεσα σε μηα νεα που ξεκινα
Το γλυστριμα ειναι δεδομενο ακομη και για εμας που μεγαλωσαμε σε αυτο
Σε μια μεταφορα απο μια ψηλωτερη στην πιο χαμηλη για να περασουμε πιο κατω κατεβαινει πρωτα ο ξα
Τον αφηνω να κατεβει αλλα μπαινει στο κοψιμο πριν τελειωσει
Το κατεβασμα ειναι συριζα ενος μεγαλου βραχου
Γλιστραει οπως εχει το οπλο στο χερι πεφτει με τον κωλο και η καννη σκαει στον βραχο μπροστα ακριβως στα μουτρα μου καθως εχω ξεκινησει να κατεβαινω πριν αυτος τελειωδει τον κατεβασμα, λογο υψωμετρικης διαφορας
Αν το οπλο εριχνε δεν χρειαζεται να σου πω τι θα γινοταν
Παγωσαμε κυριλεκτικα και οι δυο

Έρβιο χημικό στοιχείο ... https://el.wikipedia.org/wiki/Έρβιο

Κάπου το πήρε το μάτι μου παλιά εδώ μέσα ότι κάποια ατσάλια έχουν έρβιο και σκοτώνουν καλύτερα από τα άλλα. 😁
Τι να πει κανείς ?
Όλα δεκτά μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
Βανατη

4 φορες την εχω γλιτωσει στο τσακ,
Σε γκρεμι σκυβω να κοψω ενα ξυλαρακι για να καθαρισω περδικα, μου φευγει η μπενελαρα, ριχνει μονη της, κ μου παιρνει το γείσο απο το καπελο.

Στην κουζινα του σπιτιου μου, δινω τη μπερεττα να την επεξεργαστει ένας φιλος. Βγαινω στην αυλη να ταισω μια καλη σκυλα που ειχα τοτε, κ μισο μετρο πριν φτασω στην πορτα της κουζινας ακουω το μπαμ. Ο φιλος σημαδευε τα κεραμιδια του απεναντι σπιτιου κ πατησε σκανδαλη. Τα σκαγια περασαν μισο μετρο μπροστα μου.
Ειχα ξεχασει φυσιγγι στη θαλαμη απο την προηγουμενη.

Περασμα τσιχλας κ μαζευομαστε για καφε
Οπως καθομουν αμεριμνος, ξαφνικα εχασα τον κοσμο.
Ο συγκυνηγος μου τουφεκισε τσιχλα τραβερσατη αφου πρωτα κοπανησε την μπουκα στο κεφαλι μου
Εκανα 1 εβδομαδα να συνελθω.

Το τελευταιο με ψαροντουφεκο, αγοραζω ενα δυνατο Rob Allen, παω σπιτι κ το οπλιζω. Το κραταω οπλισμενο κ καποια στιγμη νιωθω οτι κατι εγινε με το οπλο κ κατι να με χτυπαει στο κεφαλι. Οχι, δεν πατηθηκε η σκανδαλη.
Εσπασε η βεργα στο αδυνατο σημειο της, λιγο πανω απο εκει που την κρατουσε ο μηχανισμος.
Με ξυνει δεξια στο κουτελο κ καρφωνεται μερικα εκατοστα στο μπετο στο ταβανι.
Αυτα τα λιγα κ να θυμαστε...

Παντα μα παντα ολα τα οπλα ειναι γεματα κ ετοιμα να πυροβολησουν.

Αυτά που θυμάμαι και τα έχω δει με τα μάτια μου...

1. Στο Μεσολόγγι κατεβάζει ένας το όπλο από τον ώμο, περνάει κατακόρυφα έναν δεύτερο σε απόσταση 3μ από το κεφάλι προς τα κάτω, το όπλο εκπυρσοκροτεί και τα σκάγια περνάνε μέσα από τα λίγο ανοιχτά πόδια του και σκάνε πίσω του.
Ήμουν σε απόσταση 2-3 μέτρων.
Παρατήσαμε το κυνήγι στην μέση και φύγαμε όλοι.

2. Για πέρδικες με τον πατέρα μου με το κοκοροτούφεκο ακούμπησα απλά την μια σκανδάλη και το όπλο εκπυρσοκρότησε.
Το ξέραμε ότι είχε πρόβλημα.
Το φτιάξαμε αμέσως μετά.
Ο πατέρας μου πλάγια και δεξιά στα 2-3μ ... θυμάμαι ακόμα την σκηνή μετά από 30 χρόνια.

3. Δίνει ένας φίλος το όπλο του σε κάποιον άλλο (μη κυνηγό) και εγώ πάω να μαζέψω μια τσίχλα.
Σε άσχετη φάση πατάει την σκανδάλη όπως το περιεργαζόταν και εκπυρσοκρότησε (προφανώς).
Απόσταση 10-15μ.

4. Όπλο γεμάτο μέσα σε αυτοκίνητο, πάει κάποιος να το πιάσει ακούμπησε σκανδάλη ... μπαμ.
Απόσταση 5μ ευτυχώς από την αντίθετη μεριά.
Κανένα από αυτά τα ατυχήματα δεν θα είχε γίνει αν ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια.
Φυσικά παρέβησαν ένα σωρό κανόνες ασφαλείας, αλλά η ασφάλεια σώζει από βλάκες και από ατυχίες.

Καλά κάνω και δεν απενεργοποιώ την αυτόματη ενεργοποίηση της ασφάλειας της Μπαϊκαλάρας μου. Ποτέ δε ξέρεις.

Κανένα από αυτά τα ατυχήματα δεν θα είχε γίνει αν ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια.
Φυσικά παρέβησαν ένα σωρό κανόνες ασφαλείας, αλλά η ασφάλεια σώζει από βλάκες και από ατυχίες.

Καλά κάνω και δεν απενεργοποιώ την αυτόματη ενεργοποίηση της ασφάλειας της Μπαϊκαλάρας μου. Ποτέ δε ξέρεις.
Μην περιμενεις απαντηση σημερα, δεν αδιαφορει, ξεμεινε απο μνμτ.......

Έρβιο χημικό στοιχείο ... https://el.wikipedia.org/wiki/Έρβιο

Κάπου το πήρε το μάτι μου παλιά εδώ μέσα ότι κάποια ατσάλια έχουν έρβιο και σκοτώνουν καλύτερα από τα άλλα. 😁
Τι να πει κανείς ?
Όλα δεκτά μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
Βανατη
Βανατη
Eτσι ελεγε καποιος παλια στο ε artemis

Και τί ώρα λήγει η τιμωρία του; Πότε μηδενίζει ο κόφτης;

Την εχω ''πατησει'' και γω με τα μηνυματα....Μετα απο 3 ωρες σε ''αφηνει'' να γραψεις ΕΝΑ...
Ουσιαστικα την επομενη μερα...Δλδ ,,,μετα τις 12 το βραδυ.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα ;;; Μου φαίνεται αδιανόητο να έκανε 50 μηνύματα σε ένα απόγευμα 😁😁😁🤣🤣
Εχει περίπου 18 μηνύματα μ.ο./ημέρα... με μια Μ2..
Αν είχε κ κανα δίκαννο της προκοπής θα ήταν κάθε μέρα στον κόφτη...

4 φορες την εχω γλιτωσει στο τσακ,
Σε γκρεμι σκυβω να κοψω ενα ξυλαρακι για να καθαρισω περδικα, μου φευγει η μπενελαρα, ριχνει μονη της, κ μου παιρνει το γείσο απο το καπελο.

Στην κουζινα του σπιτιου μου, δινω τη μπερεττα να την επεξεργαστει ένας φιλος. Βγαινω στην αυλη να ταισω μια καλη σκυλα που ειχα τοτε, κ μισο μετρο πριν φτασω στην πορτα της κουζινας ακουω το μπαμ. Ο φιλος σημαδευε τα κεραμιδια του απεναντι σπιτιου κ πατησε σκανδαλη. Τα σκαγια περασαν μισο μετρο μπροστα μου.
Ειχα ξεχασει φυσιγγι στη θαλαμη απο την προηγουμενη.

Περασμα τσιχλας κ μαζευομαστε για καφε
Οπως καθομουν αμεριμνος, ξαφνικα εχασα τον κοσμο.
Ο συγκυνηγος μου τουφεκισε τσιχλα τραβερσατη αφου πρωτα κοπανησε την μπουκα στο κεφαλι μου
Εκανα 1 εβδομαδα να συνελθω.

Το τελευταιο με ψαροντουφεκο, αγοραζω ενα δυνατο Rob Allen, παω σπιτι κ το οπλιζω. Το κραταω οπλισμενο κ καποια στιγμη νιωθω οτι κατι εγινε με το οπλο κ κατι να με χτυπαει στο κεφαλι. Οχι, δεν πατηθηκε η σκανδαλη.
Εσπασε η βεργα στο αδυνατο σημειο της, λιγο πανω απο εκει που την κρατουσε ο μηχανισμος.
Με ξυνει δεξια στο κουτελο κ καρφωνεται μερικα εκατοστα στο μπετο στο ταβανι.
Αυτα τα λιγα κ να θυμαστε...

Παντα μα παντα ολα τα οπλα ειναι γεματα κ ετοιμα να πυροβολησουν.
🐱🐱🐱🐱🐱🐱
Γάτος εφταψυχος είσαι! 🥶🥶🥶

Παναγιωτη με 50μλ στα 5 λιτρα;1 τα εκατο;
Πολυ λιγο ειναι
Αν θες Καντα 100 μλ φιλε
Και αυτο εαν δεν ειναι κινεζικα η παλια μηχανηματα που θελουν πολυ παραπανω
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν θυμάμαι την δόση γιατί έχω να το κάνω από πέρσι

Status
Not open for further replies.
Back