ετσιΠειραματικά
Ότι όραμα έβλεπαν το έφτιαχναν σε φυσίγγι και την πλήρωνε το όπλο στην καλύτερη
Στην χειρότερη έπαιρνε και τον μπουρλοτιέρη η μπάλα
ετσιΠειραματικά
Ότι όραμα έβλεπαν το έφτιαχναν σε φυσίγγι και την πλήρωνε το όπλο στην καλύτερη
Στην χειρότερη έπαιρνε και τον μπουρλοτιέρη η μπάλα
Κοίτα τον άνθρωπο δεν τον ξέρω.γνωριζω ότι κυνηγάει λαγό και ρίχνει εμπορικά και επώνυμα.δεν το έβαλα για κάποιο άλλο λόγο αλλά γιατί η Μπερέτα εδώ ζήτησε 700 νομίζω και μου φάνηκαν υπερβολικά κι είπα μήπως βρεθεί κάτι φτηνότερο αλλά τελικά δενΑς μας πει ο φίλος Ευριπίδης όταν δει το μύνημα, τι φυσίγγια ρίχτηκαν με την Α400 που έσπασε.Και γενικά τι φυσίγγια ρίχνει ο κάτοχος.
Ευχαριστω
Μαστρογιάννη στη πρώτη 391 light που πήρα 3 αυτακια σπάσανε από τουφεκιές και ξέρεις ότι μλκιες φυσίγγια εννοώ φτηνά και τέτοια αλλα ωραία δε βάζω.επειδη βαρέθηκα να πληρώνω 40αρια το τελευταίο το πλανιαρα και ησυχασα.προφανως κάποια αστοχία υπηρχεΤΙ έριχνες ρε παλικάρι μου??
Όχι απαραίτητα.μιλαμε και για εταιρείες-βιοτεχνιες που πουλάνε πολύ κάτω του κόστους.δε γίνεται να πουλάει ο Χ στα 8 ευρώ π.χ και ο ψ στα 3-4 με την ίδια ποιότητα.προσεξε και με φυσίγγι του πρώτου μπορεί να συμβεί αλλά με λιγότερες πιθανοτητεςδηλαδη μιλαμε για ιδιογομοση
Κ όχι μόνο,2000 ζητάει για explor action χωρίς kick off που είχα κ την έστειλα αδιάβαστη.αμ ο άλλος στη Θεσσαλονίκη πάει πισω?1800 η super sport το 2011 τώρα ζηταει2600.γιατι?το ίδιο όπλο δεν ειναι?αν κ έχω 3 Raffaello συνεχίζουμε κ τον ταΐζουμε κ όταν το 2011τον χρειάστηκα στην εγγύηση πήρα τα παπαρια μου.αντιθετως η Beretta μια φορά με κάλυψε πλήρως κ αμεσαΚοντά 1.700 πλέων η Α400 lite στον καλκ.
Εντάξει το έχουν γ@μησει το θέμα....
Εντάξει απλά η lite ήταν "προσιτή" της σειράς Α400.Τα περισσότερα αυτογεμη πλέων θα έχουν από 1500 και πάνω.Κ όχι μόνο,2000 ζητάει για explor action χωρίς kick off που είχα κ την έστειλα αδιάβαστη.αμ ο άλλος στη Θεσσαλονίκη πάει πισω?1800 η super sport το 2011 τώρα ζηταει2600.γιατι?το ίδιο όπλο δεν ειναι?αν κ έχω 3 Raffaello συνεχίζουμε κ τον ταΐζουμε κ όταν το 2011τον χρειάστηκα στην εγγύηση πήρα τα παπαρια μου.αντιθετως η Beretta μια φορά με κάλυψε πλήρως κ αμεσα
Εντάξει απλά η lite ήταν "προσιτή" της σειράς Α400.Τα περισσότερα αυτογεμη πλέων θα έχουν από 1500 και πάνω.
Γιατί και τα fabarm δεν πάνε πίσω....
Για benelli δεν μιλάμε.Διαχρονικα ήταν φαρμακείο
Γι'αυτό δεν την ανέφερα.Η Winchester παραμένει στα ίδια επίπεδα όμως.
ίδιοι είναι ακριβώς σε βάση και κλείστρο 3 μήνες περίμενε το κλείστρο και προχθές συζητάγαμε για αυτό το θέμα, από την αστυνομία το μόνο καλό που μπορείς να μάθεις ( πέραν μερικών εξαιρέσεων) είναι ότι η ημιαυτόματη γράφετε επαναληπτική.Αριθμούς χτυπάει μόνο ο κατασκευαστής και δεν είναι ποτέ οι ίδιοι.
Αυτό ξέρω από την αστυνομία.
Έχω δεί γραμμένο σε επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο (όχι από αστυνομία) τον όρο "μονόκανη καραμπίνα"....Κατ΄ επανάληψη. Έκανα προσπάθειες αλλά ήταν άκαρπες.ίαπό την αστυνομία το μόνο καλό που μπορείς να μάθεις ( πέραν μερικών εξαιρέσεων) είναι ότι η ημιαυτόματη γράφετε επαναληπτική.
αντε παλι, τι εχετε παθει ολοι εκει κατω κοριτσια δεν εχετε?Πάω να χαϊδέψω λίγο την 391,να της δώσω ένα φιλάκι!
Το αποκορύφωμα ήρθε στην καινούρια μου την Bellmonte.Έχω δεί γραμμένο σε επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο (όχι από αστυνομία) τον όρο "μονόκανη καραμπίνα"....Κατ΄ επανάληψη. Έκανα προσπάθειες αλλά ήταν άκαρπες.
Περιπετεια...!!!Το αποκορύφωμα ήρθε στην καινούρια μου την Bellmonte.
Η άδεια αγοράς σημειωμένη σπιθαμή προς σπιθαμή με τα ακριβή στοιχεία του όπλου. Πηγαίνω λοιπόν στο ΑΤ, ήταν μια κοπέλα, έφτιαχνε τα δελτία παράδοσης των όπλων για να φύγουν από αυτόν και πιθανώς για καταστροφή σε έναν γνωστό μου μπάρμπα. Την ανοίγω την βαλίτσα της λέω ορίστε το όπλο πες μου τι θες να σου δείχνω μην το ακουμπήσεις εσύ, (σενιαρισμένο και λαδωμένο, έχω τρέλα δεν θέλω να μου αγγίζουν τα πράγματα μου και να τα βάζουν όπως νάναι μετά) και ξεκινάει να πάει να σκαλίσει. Με βάζει ξανασυμπληρώνω κάτι χαρτιά γιατί την υπεύθυνη δήλωση που είχα συμπληρώσει την είχανε χάσει και αρχίζει να πειράζει την βαλίτσα. Σταματάω βγάζω την βάση από τη σακούλα το παίρνει , ααα μου λέει αυτά τα καινούρια τα όπλα τα γουστάρω πολύ γιατί είναι ελαφριά (αλουμίνιο με ξύλο έπιανε μόνο!) της λέω αν το δέσω θα έχεις άλλη άποψη. Πάει μετά να πάρει την κάνη, την προλαβαίνω της λέω πως είναι λαδωμένη και αρχίζει την γκρίνια γιατί την λάδωσες κλπ της εξηγώ και της λέω θα τραβήξω την σακούλα μέχρι τους σειριακούς να τους δεις μην την πιάσεις και λερωθείς, καλά, καλά. Μετράει την κάνη με μετροταινία οικοδομής και μου την βγάζει 70κάτι εκ. Ακολουθεί συζήτηση με αυτοπεποίθηση:
-70κάτι τη μέτρησα το χαρτί είναι λάθος που λέει 66.
- Μα πως γίνεται 70κάτι όταν η άδεια και η κάνη λέει 66;
- Να κοίτα! (Και μετράει από το στόμιο στο τέλος της βάσης , όσοι έχετε βιτόρια ή sl80 το καταλάβατε αμέσως) πρώτο εγκεφαλικό εγώ.
- Της λέω η κάνη γράφει 26 ίντσες δλδ 66 εκ πως μου την βγάζεις εσύ μεγαλύτερη; Μέτρα την κάνη όχι και την βάση. Ξαναμετρά λοιπόν.
- Τώρα μου βγαίνει πιο κοντή 64εκ! Δεύτερο εγκεφαλικό ο Νίκος.
- Ξέρεις να μετράς την κάνη; Μέτρα από το στόμιο ως την θαλάμη. Της δείχνω απο που έως που.
-* Ξαναμετρά* αα τώρα μου βγαίνει 66εκ, ωραία. 64 εκτός συν 2 εκ βιδωτή 66εκ.
-Μου λέει το κλείστρο έχει σειριακό εε;
-Περίμενε να το λύσω να στο δείξω!
-Όχι όχι δεν χρειάζεται σε πιστεύω.
Πάω να πάρω μετά από μια βδομάδα την άδεια....
Όπλο Beretta Belmonde 2
Χώρα κατασκευής Ιταλία
Μήκος κάνης 66εκ ( το πέτυχε με την πρώτη)
Αριθμός κλείστρου άνευ αριθμού.
Όπως σας τα γράφω.
Καλά πήγε αυτό.Δεν θα με τρελάνουν αυτοί εμένα. Το πως πήρα την άδεια αγοράς στα χέρια σε επόμενο επεισόδιο...