Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εσύ ρε μάστορα όπως και εγώ έχουμε ρίξει τρία καράβια φυσίγγια. Γιατί δεν είχαμε προβλήματα; Σε όλα τα όπλα θα τύχει κάπου κάποτε πρόβλημα. Μάλλον να μαζευτούμε να πάμε να συμβουλεύσουμε τούς άσχετους πως φτιάχνουμε όπλα......
Αλλάζουμε να σου δώσω τη δική μου να πάρω τη δική σου; Να γλιτώσεις τη φασαρία άμα σπάσει. .yel.

Εσύ ρε μάστορα όπως και εγώ έχουμε ρίξει τρία καράβια φυσίγγια. Γιατί δεν είχαμε προβλήματα; Σε όλα τα όπλα θα τύχει κάπου κάποτε πρόβλημα. Μάλλον να μαζευτούμε να πάμε να συμβουλεύσουμε τούς άσχετους πως φτιάχνουμε όπλα......
Κώστα...ρε σύ..μπάς κ δεν το έχεις δεί?
Για ρίξε μια ματιά.🤣🤣

και δεν καθαριζω παραπάνω απο 2 φορές τον χρονο... θα δειξει Κωστα αν βγαλει κατι θα ειμαι ο πρωτος που θα το πω
Ναι ρε Σπύρο και εγώ θα το πω.....τι ... μετοχές στην BERETTA έχω;;; Αλλά 10 χρόνια τώρα, έχει ρίξει....... Μην πω πόσα SUPER MAGNUM !!!!!! Μάλιστα τότε είχα λατρέψει το kick off

Ναι ρε Σπύρο και εγώ θα το πω.....τι ... μετοχές στην BERETTA έχω;;; Αλλά 10 χρόνια τώρα, έχει ρίξει....... Μην πω πόσα SUPER MAGNUM !!!!!! Μάλιστα τότε είχα λατρέψει το kick off
Κωστα εννοειται σεβομαστε το εργοστασιο BERETTA-BENELLI.εσυ μπορει να εχεις ριξει 3 καραβια φυσιγγια κ σαφως ΔΕΝ...το θεμα ειναι οτι η εταιρεια ζηταει 2 χιλιαρικα κ μια στο εκατομμυριο μπορει να σου σπασει μες στη μουρη.επιμενω γιατι κολλαει το κλειστρο κ δεν το τοποθετει πανω σε βαση?

Κωστα εννοειται σεβομαστε το εργοστασιο BERETTA-BENELLI.εσυ μπορει να εχεις ριξει 3 καραβια φυσιγγια κ σαφως ΔΕΝ...το θεμα ειναι οτι η εταιρεια ζηταει 2 χιλιαρικα κ μια στο εκατομμυριο μπορει να σου σπασει μες στη μουρη.επιμενω γιατι κολλαει το κλειστρο κ δεν το τοποθετει πανω σε βαση?
Παιδιά και 20 να έχουν σπάσει παγκοσμίος στο σημείο αυτό σημαίνει ότι πονάει εκεί.Εννοειτε ότι δεν θα σπάσουν όλα.
Συν ότι είναι πολλά που δεν ακούγονται γτ δεν ασχολούνται όλοι με ίντερνετ.

Ποιός ξέρει Γιάννη; Αυτός που το σχεδίασε ξέρει μόνο. Πάντως προσφέρει ευκολία στο χρήστη να είναι όλα μαζί ένα κομμάτι, η αλήθεια είναι. Το όπλο εργονομικά είναι πολύ σούπερ, εδώ που τα λέμε (για εμένα). Μου ταιριάζει πολύ καλά. Και ρίχνει πολύ γλυκά.

Παιδιά και 20 να έχουν σπάσει παγκοσμίος στο σημείο αυτό σημαίνει ότι πονάει εκεί.Εννοειτε ότι δεν θα σπάσουν όλα.
Συν ότι είναι πολλά που δεν ακούγονται γτ δεν ασχολούνται όλοι με ίντερνετ.
Αν όντως πονάει εκεί σίγουρα θα διορθωθεί (αν δεν έχει διορθωθεί ήδη). Τουλάχιστον θα πρέπει να είναι προσιτό το ανταλλακτικό, της τάξεως το πολύ 100 ευρώ.

Ποιός ξέρει Γιάννη; Αυτός που το σχεδίασε ξέρει μόνο. Πάντως προσφέρει ευκολία στο χρήστη να είναι όλα μαζί ένα κομμάτι, η αλήθεια είναι. Το όπλο εργονομικά είναι πολύ σούπερ, εδώ που τα λέμε (για εμένα). Μου ταιριάζει πολύ καλά. Και ρίχνει πολύ γλυκά.
τον αλλο Κωστα ελεγα,λοιπον κωστα να αποφευγεις τον ΚΑΛΚΑ γιατι θα πονεσει η τσεπη παλι.ως για το κλειστρο λεω μια ατσαλινη βαση μπορει ναναι 70-80 γραμ.επιπλεον,η δικια μου ανευ kick off ητανε 3040 γρ.συν 70 παμε 3100 κ αν βαλεις κ το κικοφφ 3280.παει αλλου η βαλιτσα κωστα

Έχεις δίκιο. Αυτό που λέω είναι ότι όλα λίγο πολύ, κάπου πονάνε

Τα όπλα ελέγχονται και σφραγίζονται,από τον κατασκευαστή,όταν τηρούν προδιαγραφές και περνούν τις "εξετάσεις".
Το πώς θα τα φτιάξουν,με ποια τεχνική,είναι θέμα δικό τους.
Όταν εμείς τα πηγαίνουμε στο τέρμα και τα βάζουμε να ρίξουν φουρνελα,μπορεί να αντέξουν,μπορεί και όχι.
Κάποια είναι φτιαγμένα για να αντέξουν παραπάνω,ανεξάρτητα από τις πιέσεις δοκιμών.
Αντέχουν πραγματικά!
Κάποια άλλα δεν αντέχουν το παραπάνω η δεν γνωρίζουμε ΠΟΣΟ παραπάνω μπορούν ν'αντεξουν.

Τι γεγονός ότι κάποια "σπάνε"ευκολότερα από κάποια άλλα,δεν τα κατατάσσουν σε κακά όπλα.

Μπορεί να ριχτούν εκατοντάδες η χιλιάδες... "σερτικα"φυσίγγια και να αντέξουν ...
Στο επόμενο που θα είναι "σέρτικο συν κααατι παραπάνω",θα σπάσουν!

Ποιος φταίει?

Status
Not open for further replies.
Back