Ναι δεν το συζητάω.ετσι ειναι οπως τα λες ,αλλα ακομα και αυτο το νταμαρι βρισκουμε τροπο και το κατεδαφιζουμε
Ερώτηση.
Στην α300 μπορεί ν γίνει μετατροπή πχ αλλη σκανδαλοθήκη γιανα μην χρειαζεται ν πατας το κουμπί για να γεμίσεις?
Ναι δεν το συζητάω.ετσι ειναι οπως τα λες ,αλλα ακομα και αυτο το νταμαρι βρισκουμε τροπο και το κατεδαφιζουμε
Πολύ σωστά,εγώ όσες 301 302 303 είχα όλες πριτσίνια,η μόνη που δεν είχε ήταν η 300Ωραία.
Αρα Α300 και κάποιες 301 κολλητες-νταμάρια.
Μετα πριτσίνια.
Μην συγκρίνουμε κλείστρα.
Φαίνεται στην φωτό το αυτάκι..
Δυστυχώς και εμένα αυτό με χάλασε στις 300 και 301...Ναι δεν το συζητάω.
Ερώτηση.
Στην α300 μπορεί ν γίνει μετατροπή πχ αλλη σκανδαλοθήκη γιανα μην χρειαζεται ν πατας το κουμπί για να γεμίσεις?
Γιάννη για τις φλάντζες θα συμφωνήσω,οι κάννες των beretta ήταν ανέκαθεν πολύ καλές βλητικα...Αν κάποιες bereta είχαν κανη Remington και κοντάκια με φλάντζες beneli,θα ήταν τα καλύτερα ντουφέκια.
Και του σπανού τα γένεια γίνονται.Δυστυχώς και εμένα αυτό με χάλασε στις 300 και 301...
Δε νομίζω να γίνεται αυτό που λες...
Αυτό που γράφω το πιστεύουν στην πραγματικότητα αυτοί που όντως βαράνε εκεί που πρέπει με αποδείξεις Βασίλη,εξάλλου δεν παραπονιέμαι ότι δε σκοτώνω με οποιοδήποτε όπλο αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκοτώνουν τα περισσότερα, καθώς δεν προσφέρουν και αυτές τις ντουφέκιες που γράφονται στο μυαλό και τις θυμάσαι,γιατί πιστεύω ότι είσαι ευτυχισμένος περισσότερο με τις μικροχαρές που σου δίνει η ζωή παρά να περιμένεις να είναι όλα ρόδινα.Θυμαμαι πολλές ντουφέκιες από ρεμινγκτον ,από Μπράουνινγκ ,από Μπερέτα ,αλλά πολύ λιγότερες από τις 5 benelli που είχα και έχω κυνηγήσει και όλες ήταν από την Super sport.Η bereta φίλε φτιάχνει όπλο το 24 που κάνει ένα τσουβάλι € και ξεκολλά ο οδηγός από το κλείστρο,και συνεχίζει να έχει ίσως τα ποιο άβολα κοντάκια για μένα,μια vitoria 20+ χρόνων ίσως καταλήξει να είναι το αξιπιστότερο μοντέλο που έχει βγάλει και νομίζω το γνωρίζεις από πρώτο χέρι αν θυμάμαι καλά έχεις που είναι αντίγραφο της benelli,γιατί να περιμένουμε ότι θα τα δει όλα?Έφτασε 48 εκ κώνο με 18.6 και ξαφνικά βγάζει νέο δίκανο με 18.4 .Τέλος πάντων όλοι έχουν παρασυρθεί από το τι θα τραβήξει ενδιαφέρον για νέες πωλήσεις χρησιμοποιώντας το όνομα που έχουν δημιουργήσει από παλαιότερα ,γνωρίζοντας ότι η φήμη σε ακολουθεί πάντα ασχέτως αν πλέον την αξίζεις η όχι .2 όπλα για μένα έχουν σταθερά κρατήσει τη φήμη τους στο πέρασμα των χρόνων για συγκεκριμένα πράγματα.Η remington για την κανη της και η benelli για τις καινοτομίες και την αξιοπιστία τής.Ολοι οι υπόλοιποι ,μιλώ για όπλα της σειράς έχουν βγάλει όπλα με προβλήματα σε διάφορα σημεία τους ,η ρεμινγκτον στο βλητικό κομμάτι και μπενέλα σε αυτά που έγραψα είναι παραδείγματα προς μίμηση γι'αυτό και η κάθε μία έχει τους φανατικούς της περισσότερο πιστεύω από ότι οι άλλες εταιρίες.Αν ήταν αλήθεια αυτό, θα το έκανε η μπερετα μόνη της και δεν θα περίμενε εμάς να της το πούμε...
Φιλικά προς όλους, πιστεύω πως όταν μάθουμε να βαράμε εκεί που θέλουμε θα ξεχάσουμε πολλά από τα "προβλήματά μας".
Δε διαφωνώ αλλά όχι RemingtonΓιάννη για τις φλάντζες θα συμφωνήσω,οι κάννες των beretta ήταν ανέκαθεν πολύ καλές βλητικα...
Γιάννη πώς κ τόσα χρόνια τράμπας δέν έστησες μια benelli με μια light contour κάννη να τελειώνεις??Αυτό που γράφω το πιστεύουν στην πραγματικότητα αυτοί που όντως βαράνε εκεί που πρέπει με αποδείξεις Βασίλη,εξάλλου δεν παραπονιέμαι ότι δε σκοτώνω με οποιοδήποτε όπλο αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκοτώνουν τα περισσότερα, καθώς δεν προσφέρουν και αυτές τις ντουφέκιες που γράφονται στο μυαλό και τις θυμάσαι,γιατί πιστεύω ότι είσαι ευτυχισμένος περισσότερο με τις μικροχαρές που σου δίνει η ζωή παρά να περιμένεις να είναι όλα ρόδινα.Θυμαμαι πολλές ντουφέκιες από ρεμινγκτον ,από Μπράουνινγκ ,από Μπερέτα ,αλλά πολύ λιγότερες από τις 5 benelli που είχα και έχω κυνηγήσει και όλες ήταν από την Super sport.Η bereta φίλε φτιάχνει όπλο το 24 που κάνει ένα τσουβάλι € και ξεκολλά ο οδηγός από το κλείστρο,και συνεχίζει να έχει ίσως τα ποιο άβολα κοντάκια για μένα,μια vitoria 20+ χρόνων ίσως καταλήξει να είναι το αξιπιστότερο μοντέλο που έχει βγάλει και νομίζω το γνωρίζεις από πρώτο χέρι αν θυμάμαι καλά έχεις που είναι αντίγραφο της benelli,γιατί να περιμένουμε ότι θα τα δει όλα?Έφτασε 48 εκ κώνο με 18.6 και ξαφνικά βγάζει νέο δίκανο με 18.4 .Τέλος πάντων όλοι έχουν παρασυρθεί από το τι θα τραβήξει ενδιαφέρον για νέες πωλήσεις χρησιμοποιώντας το όνομα που έχουν δημιουργήσει από παλαιότερα ,γνωρίζοντας ότι η φήμη σε ακολουθεί πάντα ασχέτως αν πλέον την αξίζεις η όχι .2 όπλα για μένα έχουν σταθερά κρατήσει τη φήμη τους στο πέρασμα των χρόνων για συγκεκριμένα πράγματα.Η remington για την κανη της και η benelli για τις καινοτομίες και την αξιοπιστία τής.Ολοι οι υπόλοιποι ,μιλώ για όπλα της σειράς έχουν βγάλει όπλα με προβλήματα σε διάφορα σημεία τους ,η ρεμινγκτον στο βλητικό κομμάτι και μπενέλα σε αυτά που έγραψα είναι παραδείγματα προς μίμηση γι'αυτό και η κάθε μία έχει τους φανατικούς της περισσότερο πιστεύω από ότι οι άλλες εταιρίες.
Μια remington είχα πολύ παλιά,την 1187 premier..Δε διαφωνώ αλλά όχι Remington
Θα είχα στήσει την ssport αλλά φίλε έπρεπε γι'αυτα που ήθελα να κάνω (κοντάκι πάπια ξύλινα στα μέτρα μου ,αποχρωμίωση με μεγαλύτερο κώνο,βαφές , χειροποίητα τσοκ 2 των 130 € το ένα και 4 διαφορετικούς ανθρώπους που έπρεπε να επαιμβουν στο όπλο θα στοίχιζε ο κούκος αηδόνι και δεν τα είχα τότε και έτσι χαλάστικα και τη πούλησαΓιάννη πώς κ τόσα χρόνια τράμπας δέν έστησες μια benelli με μια light contour κάννη να τελειώνεις??
Με τα λεγόμενά σου εκεί πιστεύω ότι πρέπει ν πάς.
Γιάννη πώς κ τόσα χρόνια τράμπας δέν έστησες μια benelli με μια light contour κάννη να τελειώνεις??
Με τα λεγόμενά σου εκεί πιστεύω ότι πρέπει ν πάς.
Αλλο είπα εγώ.Θα είχα στήσει την ssport αλλά φίλε έπρεπε γι'αυτα που ήθελα να κάνω (κοντάκι πάπια ξύλινα στα μέτρα μου ,αποχρωμίωση με μεγαλύτερο κώνο,βαφές , χειροποίητα τσοκ 2 των 130 € το ένα και 4 διαφορετικούς ανθρώπους που έπρεπε να επαιμβουν στο όπλο θα στοίχιζε ο κούκος αηδόνι και δεν τα είχα τότε και έτσι χαλάστικα και τη πούλησα
Εξήγησε μου τον όρο δεν τον γνωρίζωΑλλο είπα εγώ.
Σου είπα συγκεκριμένα για light contur κάννη.
Και του Σπανού τα γένια γίνονται,αλλά σε αυτό που ζητάς δε νομίζω να γίνεται,ο τρόπος κατασκευής και λειτουργίας αυτού του μοντέλου 300 και 301 είναι συγκεκριμένος.Και του σπανού τα γένεια γίνονται.
Εχουμε καλούς μαστόρους. Οταν θέλουν κ πληρώνονται σωστά τα πάντα κάνουν.
Κάννη από 870 light conturΕξήγησε μου τον όρο δεν τον γνωρίζω
23 χρόνια την είχα με πολλές χιλιάδες φυσίγγια καί τα περισσότερα 36 γρ και πάνω, ποτέ προβλήματα........390. Δεν είναι και έργο τέχνης η κόλληση, αλλά δεν έσπασε.
Την είχα ακούσει και από τον Γιώργο τον ψιλακη.Αλλα θα σου πω κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει κιόλας.Εχω πειράξειΚάννη από 870 light contur
~( 250gr)ελαφρύτερη από τις άλλες rem.
Την μετατροπή αν θυμάμαι την έχει κάνει και ο Παύλος εδώ μέσα που ανεβάζει αυτά τα γαμάτα videάκια από το εξωτερικό.