Δεν έχω δει πολλές ρίγες και δαχτυλίδια ξεκολλημεναΌπου υπάρχει κόλληση και όχι μασίφ μέταλλο είναι πιθανό σημείο αστοχίας, δες ρίγες, δαχτυλίδια στην κάνη κτλ ανεξάρτητα από κατασκευαστή
Δεν έχω δει πολλές ρίγες και δαχτυλίδια ξεκολλημεναΌπου υπάρχει κόλληση και όχι μασίφ μέταλλο είναι πιθανό σημείο αστοχίας, δες ρίγες, δαχτυλίδια στην κάνη κτλ ανεξάρτητα από κατασκευαστή
ΚΤΛΜήπως πρέπει να κοιτάμε τα παλιά καλά και δοκιμασμένα; Ρε φίλε WTF όλα τα καινούργια πράγματα είναι ΓΤΠ
Το μπράτσο είναι μονοκόματο;
Κάποια στιγμή σταμάτησαν να βάζουν δύο πριτσίνια και άρχισαν την ηλεκτροκόλληση. Έχω και από τις δύο.Θα σου πω οι κολλήσεις δεν είναι ακριβώς ασημοκοληση αλλά ένα μίγμα με μεγάλο ποσοστό .Τι σου έγραψα, οι οδηγοί του εμβόλου που σπρώχνει τα κλείστρα σε όπλα αερίων λέω με πριτσίνια π χ(302 Μπερέτα) και λέω θα μπορούσε να είναι μονοκόμματο κομμάτι οδηγοί με κύλινδρο και δεν το έκαναν και έβαλαν πριτσίνια, άρα γιατί να μην επιτρέπετε να είναι οι οδηγοί κολλημένοι.Ασχετως αν είναι σωστό ή όχι .Εξάλλου δε γνωριζουμε αν εξέτασε κάποιο λεπτομερώς το όπλο αφού πέρασε τεστ δοκιμών ,για να αποφανθεί ότι απαγορεύεται ίσως ένα τέτοιου είδους δέσιμο οδηγών κλείστρου.
Έχεις σε όλα απόλυτο δίκιο είναι το τρίπτυχο της beneli αυτό κυριολεκτικά .Ρε πάρτε όλοι benelli δεν σπάει,δεν χαλάει ,δεν βαράει.
Όχι δεν είναι.Το μπράτσο είναι μονοκόματο;
Αν ήταν αλήθεια αυτό, θα το έκανε η μπερετα μόνη της και δεν θα περίμενε εμάς να της το πούμε...Αν κάποιες bereta είχαν κανη Remington και κοντάκια με φλάντζες beneli,θα ήταν τα καλύτερα ντουφέκια.
Ειναι αληθεια οτι με το καιρο τα πριτσινια βγαζουν τζογο, και αν ριχνεις και κανενα φουρνελο ακομα χειροτεραΚάποια στιγμή σταμάτησαν να βάζουν δύο πριτσίνια και άρχισαν την ηλεκτροκόλληση. Έχω και από τις δύο.
Στην χωρα του φουρνελου τιποτα δεν αθανατο
Αριθμούς χτυπάει μόνο ο κατασκευαστής και δεν είναι ποτέ οι ίδιοι.πήρε άλλο από ότι μου είπε και περίμενε να χτυπήσουν τους ίδιους αριθμούς στο κλείστρο.
Εργοστασιακά εννοείς.Όχι δεν είναι.
Ή δύο μεγάλα πριτσίνια έχουν στην ένωση η βαρβατη ηλεκτροκόλληση.
Εχουν αρχισει και ψαχνουν παλαια μοντελα πολλοι κυνηγοι Εγω παντως δεν εχω καταλαβει τι προσφερει παραπανω μια maxus απο μια fusion η gold η μια a 400 απο μια 391Αμα είναι μαλάκες σαν εμένα δεν θέλουν ιδιαίτερο λόγο.
Φυσικά,αφού άρχισαν τα πριτσίνια να κουνιούνται το γύρισαν σε πολύ γερή ηλεκτροκόλληση. Δεν έχει ακουστει καμμιά να ξεκολλησει .Εργοστασιακά εννοείς.
Τα μπριτσίνια ήταν στις 302 κ μετά.(Δεν έχω δει 301).Φυσικά,αφού άρχισαν τα πριτσίνια να κουνιούνται το γύρισαν σε πολύ γερή ηλεκτροκόλληση. Δεν έχει ακουστει καμμιά να ξεκολλησει .
Πριτσινια ειχαν καποιες 301 προς το τελος λιγο πριν αντικατασταθουν απο την 302Τα μπριτσίνια ήταν στις 302 κ μετά.(Δεν έχω δει 301).
Ωραία.Πριτσινια ειχαν καποιες 301 προς το τελος λιγο πριν αντικατασταθουν απο την 302
ετσι ειναι οπως τα λες ,αλλα ακομα και αυτο το νταμαρι βρισκουμε τροπο και το κατεδαφιζουμεΩραία.
Αρα Α300 και κάποιες 301 κολλητες-νταμάρια.
Μετα πριτσίνια.
Μην συγκρίνουμε κλείστρα.
Φαίνεται στην φωτό το αυτάκι..