Δυστυχώς τα καλά δίκανα δεν μπαίνουν καν σε σύγκριση με αυτογεμη είναι σα mersedes με fiat.
Οπλάρα,δεν χρειάζεται και πολλά λόγιαΠοια ειναι η γνωμη σας για το beretta S57E ?
Τρώγεσαι;Εμένα παιδιά μου αρέσουν και τα δύο εξίσου. Άλλες φορές γουστάρω δίκανο άλλες καραμπίνα. Τώρα βέβαια έχω μόνο καραμπίνα δυστυχώς . Η αλήθεια είναι ότι στο σκοπευτήριο βολεύει το δίκανο.
Εχω φαγωθει ηδη!!!Τρώγεσαι;
Ωπα σαν να έχουμε πισωγύρισμα.. Έλα να ξεκινάμε να κοιτάμε πάλι για κανένα ωραίο δικανακιΕμένα παιδιά μου αρέσουν και τα δύο εξίσου. Άλλες φορές γουστάρω δίκανο άλλες καραμπίνα. Τώρα βέβαια έχω μόνο καραμπίνα δυστυχώς . Η αλήθεια είναι ότι στο σκοπευτήριο βολεύει το δίκανο.
Εάν χτυπήσει δίκαννο στα καπάκια μετά από την Vitoria και την montefeltro το σκέφτομαι να αγοράσω θα μετονομαστεί σε σκέφτομαι να γίνω Κόλλιας, τιμής ένεκεν......Ωπα σαν να έχουμε πισωγύρισμα.. Έλα να ξεκινάμε να κοιτάμε πάλι για κανένα ωραίο δικανακι
Γιατί δεν μπορείς να ρίξεις πανω από 34?Το αρνητικο με το δικανο ειναι οτι δεν μπορεις να ρίξεις πανω από 34 γραμμάρια ανετα.
Πρεπει να γίνεις αναγκαστικά να γίνεις καλός σκοπευτής.
Ενώ με την καραμπίνα και να βαράς λιγο στον γάμο του καραγκιόζη δεν πειραζει!
Με 34 γραμμαρια στο δικανο μπορεις να κυνηγησεις τα παντα πλην αγριοχοιρου.Γιατί δεν μπορείς να ρίξεις πανω από 34?
Ερχεται δυσκολος χειμωνας, αλλιώς κανα δικανακι winchester απο japan μερια παλαιας κοπης, ισως να το ψαχνα.Εάν χτυπήσει δίκαννο στα καπάκια μετά από την Vitoria και την montefeltro το σκέφτομαι να αγοράσω θα μετονομαστεί σε σκέφτομαι να γίνω Κόλλιας, τιμής ένεκεν......
Και αγριόχοιρο κυνηγάς τα πάντα κυνηγάς για εμένα η καραμπίνα δεν έχει τίποτα παραπάνω από ένα δικανο και αν πούμε και για καλό δικανο τότε αντε γειάΜε 34 γραμμαρια στο δικανο μπορεις να κυνηγησεις τα παντα πλην αγριοχοιρου.
Δε ξέρω που θα το βρισκεςΕρχεται δυσκολος χειμωνας, αλλιώς κανα δικανακι winchester απο japan μερια παλαιας κοπης, ισως να το ψαχνα.
Αμα το ψαξεις βρισκεις καλο δικανακι σε προσιτες τιμες.Ερχεται δυσκολος χειμωνας, αλλιώς κανα δικανακι winchester απο japan μερια παλαιας κοπης, ισως να το ψαχνα.