Αν θέλεις να ανοίξει η τουφεκιά μήπως να χρησιμοποιήσεις ένα τσοκ πιο ανοιχτο? Γενικά σε σχέση με τα περισσότερα οπλα έχει σχετικά συγκεντρωτικες τουφεκιες. Εγώ για τσίχλες χρησιμοποιώ τα φυσίγγια του ρουμελιωτη (28,30,32) στο περπατητο συνηθως ****αστρα τσοκ και στο καρτερι το ***. Λαγό δεν κυνηγάω αλλά στις φασσες δουλεύω τα b&p mb36 long range και gorilla 34 σε νο6 με *** αστρα και μέχρι τα 40 μέτρα είμαι κουφετο.Για μέχρι 36 γρ. για περπατητό κυνήγι για τσίχλα και για καρτέρι σε λαγό. Ποιοτική κατανομή εννοώ να έχει καλή διασπορά γιατί ίσως να νομίζω και λανθασμένα ότι ο αυλός 18.4 δεν θα ανοιξεί την ντουφεκία και θα την κρατήσει στενή.
τα παντα μπορεις να ριξεις ,ψαξου με τα τσοκ μονο.Για μέχρι 36 γρ. για περπατητό κυνήγι για τσίχλα και για καρτέρι σε λαγό. Ποιοτική κατανομή εννοώ να έχει καλή διασπορά γιατί ίσως να νομίζω και λανθασμένα ότι ο αυλός 18.4 δεν θα ανοιξεί την ντουφεκία και θα την κρατήσει στενή.
Όχι ρε Έτσι είναι μαμάΜετά από τον πρώτο έλεγχο της καινούργιας a400 lite παρατήρησα πως το ελατήριο του πιστονιού σαν καν άνοιξε στην άκρη του.
Παραθέτω φωτογραφία για να καταλάβατε τι εννοώ. Είναι κάτι ανησυχητικό ή απλά του δίνω εγώ παραπάνω σημασία από όσο χρειάζεται;View attachment 57715View attachment 57716
να φυγετε!να πατε αλλου!
Οι μαλακίες γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες.
ο αυλός δεν έχει σχέση με την διασπορά, το τσοκ σε συνδυασμό με την βυσμάτωση είναι που επηρεάζουνΓια μέχρι 36 γρ. για περπατητό κυνήγι για τσίχλα και για καρτέρι σε λαγό. Ποιοτική κατανομή εννοώ να έχει καλή διασπορά γιατί ίσως να νομίζω και λανθασμένα ότι ο αυλός 18.4 δεν θα ανοιξεί την ντουφεκία και θα την κρατήσει στενή.
στειλε τις φωτο στην μπερεττα ελλάς να δουμε τι θα σΕ πουνΜετά από τον πρώτο έλεγχο της καινούργιας a400 lite παρατήρησα πως το ελατήριο του πιστονιού σαν καν άνοιξε στην άκρη του.
Παραθέτω φωτογραφία για να καταλάβατε τι εννοώ. Είναι κάτι ανησυχητικό ή απλά του δίνω εγώ παραπάνω σημασία από όσο χρειάζεται;View attachment 57715View attachment 57716
Αυτή δεν είναι μαλακία ή αστοχία ... είναι λάθος σχεδιασμού.Οι μαλακίες γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες.
Μπορεί η αίσθηση να είναι φλομπερακι (όπως λένε οι κάτοχοι) πολλά μπλιμπλικια όμως υποψήφια να αστοχήσουν και να θέλουν αλλαγή.Μετά από τον πρώτο έλεγχο της καινούργιας a400 lite παρατήρησα πως το ελατήριο του πιστονιού σαν καν άνοιξε στην άκρη του.
ενα μπιμπλικι εχει!το πιστονι !Μπορεί η αίσθηση να είναι φλομπερακι (όπως λένε οι κάτοχοι) πολλά μπλιμπλικια όμως υποψήφια να αστοχήσουν και να θέλουν αλλαγή.
Με τά εξαρτηματακια του ,κάποια προβλήματα στις ξύλινες πάπιες με τις θυρίδες από τα αέρια,να όλα αυτά σου κακοφαινονται άμα έχεις καλομαθει με καθαρά συστήματα.ενα μπιμπλικι εχει!το πιστονι !