Θα την πληρώσει ο κούκος αηδόνι.Θα μπορούσε να βρεθεί μια μεταχειρισμένη κάννη με τσοκακια;
Θα την πληρώσει ο κούκος αηδόνι.Θα μπορούσε να βρεθεί μια μεταχειρισμένη κάννη με τσοκακια;
Γιατί τα χειρουργεία αμφιβόλου αποτελέσματος είναι φτηνά;Θα την πληρώσει ο κούκος αηδόνι.
ΈτσιΚι όπως λες τα μάζεψε.
Τα παραμαζεψε μάλλον!
Έχω την 302 με κωννο από τον λιακο 6,5 και εξωτερικά τσοκ με πορτιγκ( Hypertsok)από τον παπατσαρουχα Είναι Εξερετικα ειδικά η μούφα Δουλευει αψωγα σε πολλαααα μέτραΚάτι θα κάνω.εμένα τον παραεπιμηκυνανε...αν θυμάμαι καλά είναι 5π και πλεον συμπεριφερεται σαν φουλ. Που τα πέρασες τα θινγουλ? Θα κάνω μια επικοινωνία με ππτσαρουχα αλλά ας έχουμε άλλο ένα ρεφερενς!
Το ένα εξαρτάται από το άλλο όταν μιλάμε για συγκεκριμένη διάμετρο αυλού.Ο κώνος σε μήκος ή σε γωνία μετριέται?
Είναι μαθηματικός τύπος ανάλογα πόσες μοίρες σύγκλισης έχει τοαλεζουαρ βγαίνει και τοηκος είναι πάντως υπάρχει συγκεκριμένος τύπος (πινακακι)το έχω ξαναγράψει που ανάλογα τον αυλό του όπλου σου λέει θέλεις τόσες μοίρες κώνο συναρμογής που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόδοση ώστε να βγεις μόνο κερδισμένος .Ποιος τον γνώριζει άλλη ιστορία τον γνωρίζει Έλληνας παντός και έκανε μεγάλο αγώνα για να τον μάθει .Ποιοι δουλεύουν έτσι Ιταλοί μου έχει πει από κει τον έμαθε ,τώρα αναρωτηθείτε γιατί χρειάζεται κώνο ένα ιταλικό ντουφέκι και όχι ένα αμερικανικό συνήθως .Ο κώνος σε μήκος ή σε γωνία μετριέται?
Όχι δεν θα το πετύχεις, με ποιο χοντρά σκάγια.Αχ αυτοί οι κώνοι.
Πιο ανώδυνο δεν είναι να δοκιμάζεις διαφορετικά φυσίγγια? Δε θα βγάλεις άκρη?
Η άμβλυνση του κώνου απ' ότι κατάλαβα αποσκοπεί σε πυκνότερες συγκεντρώσεις σε μεγάλες σχετικά αποστάσεις. Αν ναί, αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε με μεγαλύτερα σε διάμετρο σκάγια?
Μαλακία είπα?
Δουλεια κανει, ομορφη δεν τη λες.....Έχω την 302 με κωννο από τον λιακο 6,5 και εξωτερικά τσοκ με πορτιγκ( Hypertsok)από τον παπατσαρουχα Είναι Εξερετικα ειδικά η μούφα Δουλευει αψωγα σε πολλαααα μέτρα
Όμορφη όχι σαν χωνί είναι το άνοιγμα της νομιζω είναι 19,0 αν θυμάμαι καλά μπορι να κανο και λαθοςΔουλεια κανει, ομορφη δεν τη λες.....
Το ''θεμα'' με το δικο σου οπλο ειναι οτι δεν εχει εναλλασσομενα τσοκ και το επομενο σταδιο ειναι αν θα εχει το αποτελεσμα που θες με τοποθετηση μουφας που παλι θα δωσεις χρηματα παιρνωντας παλι ρισκο.Στερνή μου γνώση που λένε... μια χαρά ήταν η κάνη, το δις εξαμαρτείν το κουρέλιασα με αυτό το άθλημα
Το ''θεμα'' με το δικο σου οπλο ειναι οτι δεν εχει εναλλασσομενα τσοκ και το επομενο σταδιο ειναι αν θα εχει το αποτελεσμα που θες με τοποθετηση μουφας που παλι θα δωσεις χρηματα παιρνωντας παλι ρισκο.
Δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα...Μιας και ανεφερες τα εξωτερικα τσοκ, σε συγκριση με τα thiwall που βαζει ο vagosbenelli, εχουν καποια πλεονεκτηματα? φυσικα αν ξερεις....
Έτσι είναι Κωσταντη. Χάνουμε κανένα θήραμα, μας φταίει ο κώνος; Δεν ξέρει η Μπερέτα ή η Μπράουνινγκ ή οποιαδήποτε εταιρεία να φτιάξει κάννες; Πιο πιθανό είναι να μην σου κάθεται το κοντάκι παρά οτιδήποτε άλλο. Ένα φιλαράκι ήθελε ντε και καλά να πάει για κώνο γιατί με το 4* έχανε πουλιά στα 40 μέτρα. Ε βάλε βρε χριστιανέ του λέω το 3* ή το 2* και κάνε μια δοκιμή. Με τα πολλά άλλαξε τσοκ και γλύτωσε η κάννη.Αχ αυτοί οι κώνοι.
Πιο ανώδυνο δεν είναι να δοκιμάζεις διαφορετικά φυσίγγια? Δε θα βγάλεις άκρη?
Η άμβλυνση του κώνου απ' ότι κατάλαβα αποσκοπεί σε πυκνότερες συγκεντρώσεις σε μεγάλες σχετικά αποστάσεις. Αν ναί, αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε με μεγαλύτερα σε διάμετρο σκάγια?
Μαλακία είπα?