Θα περάσω να ρίξω μια ματιά.Στα Γιάννενα την έχει ο Γέροντας, και τις 2, συνθετική μαύρη και νίκελ.
Θα περάσω να ρίξω μια ματιά.Στα Γιάννενα την έχει ο Γέροντας, και τις 2, συνθετική μαύρη και νίκελ.
Αν πας και θες, ρίξε σύρμα να έρθω να γνωριστούμε.Θα περάσω να ρίξω μια ματιά.
Ναι Νίκο.Αν πας και θες, ρίξε σύρμα να έρθω να γνωριστούμε.
Αυτές είναι υβρίδια και εσύ είσαι berettaκιας ορθόδοξος,τι θα πάς να δείς αφού γουστάρεις πιστόνια και ντουμάνιΘα περάσω να ρίξω μια ματιά.
Σωστό σε βρίσκω.( Θέλω να πάρω και κανά φυσιγγαγκι )Αυτές είναι υβρίδια και εσύ είσαι berettaκιας ορθόδοξος,τι θα πάς να δείς αφού γουστάρεις πιστόνια και ντουμάνι
Πάρε τον Νίκο και πηγαίνετε κατευθείαν για τσίπουρα
Θα σας περιμένει και η φάσσα στον Μώλο
Καλοριζικη Γιώργο κ καλά τσιχλοκυνηγια!
Άντε με το καλό Νίκο!Μετά από πολλές αναποδιές η απόφαση πάρθηκε, το όπλο αγοράστηκε. Bellmonte 2 σε 66εκ η απόφαση. Αναμένουμε να έρθει από την αντιπροσωπία.
Τσίπουρο χι χι θες να βλέπει το γεφύρι τις Άρτας για γέφυρα ΡΙΟΑυτές είναι υβρίδια και εσύ είσαι berettaκιας ορθόδοξος,τι θα πάς να δείς αφού γουστάρεις πιστόνια και ντουμάνι
Πάρε τον Νίκο και πηγαίνετε κατευθείαν για τσίπουρα
Θα σας περιμένει και η φάσσα στον Μώλο
Οχι από τον γέροντα γιατί θα τα έχει απο όταν ήταν νέος....Σωστό σε βρίσκω.( Θέλω να πάρω και κανά φυσιγγαγκι )
Αν πάμε για τσίπουρα σύννεφα θα τις βλέπουμεΘα σας περιμένει και η φάσσα στον Μώλο
Σταμάατααααα!Σωστό σε βρίσκω.( Θέλω να πάρω και κανά φυσιγγαγκι )
Σ'ευχαριστώ πολύ Τάσο.Άντε με το καλό Νίκο!
Με το καλό!!!Μετά από πολλές αναποδιές η απόφαση πάρθηκε, το όπλο αγοράστηκε. Bellmonte 2 σε 66εκ η απόφαση. Αναμένουμε να έρθει από την αντιπροσωπία.
Με το καλό!Μετά από πολλές αναποδιές η απόφαση πάρθηκε, το όπλο αγοράστηκε. Bellmonte 2 σε 66εκ η απόφαση. Αναμένουμε να έρθει από την αντιπροσωπία.
Καλορίζικη. Special!!!
Με γειες!! Καλορίζικο.Μετά από πολλές αναποδιές η απόφαση πάρθηκε, το όπλο αγοράστηκε. Bellmonte 2 σε 66εκ η απόφαση. Αναμένουμε να έρθει από την αντιπροσωπία.
Τα ξύλα της affinity είναι τραγικά. Το λούστρο είναι χάλια. Καλύτερα που δεν την πήρες. Της beretta πολύ ανώτεραΈψαξα και την Affinity 3 wood αλλά έμαθα πως ο Ναυπλιώτης έχει μόνο μια και είναι δεσμευμένη, πιθανόν για δοκιμές.
Τόσο χάλια?Τα ξύλα της affinity είναι τραγικά. Το λούστρο είναι χάλια. Καλύτερα που δεν την πήρες. Της beretta πολύ ανώτερα