Αμα τουφεκισω πουλι με 4* με τη benella θα ερθει διπλα μου και θα μου δωσει ενα τσιγαρο να το πω τα προβληματα μου
Αμα τουφεκισω πουλι με 4* με τη benella θα ερθει διπλα μου και θα μου δωσει ενα τσιγαρο να το πω τα προβληματα μου
Εμένα κάτι κοτσύφια μου είπαν να κάνω κώνο, κοντάκι και αποχρωμίωση πάντως.Αμα τουφεκισω πουλι με 4* με τη benella θα ερθει διπλα μου και θα μου δωσει ενα τσιγαρο να το πω τα προβληματα μου
Μόνο ;;;Εμένα κάτι κοτσύφια μου είπαν να κάνω κώνο, κοντάκι και αποχρωμίωση πάντως.
Σου είπαν δηλ όταν κυνηγούσες τα ζωντανά ρε φίλε γιατί μας ρσουζεις το κώλο και βγάζουμε μετά σπίτι τα σκακιά με το τσιμπιδακιΕμένα κάτι κοτσύφια μου είπαν να κάνω κώνο, κοντάκι και αποχρωμίωση πάντως.
Προφανως για να περνεις απευθειας τον κιμα να τα κανεις μπιφτεκια.Καλο ακουγεται.Απιστε καποια στιγμη θα δεις "επι το τυπον των ηλων" και θα προσκυνησεις που θα πας.Εμένα κάτι κοτσύφια μου είπαν να κάνω κώνο, κοντάκι και αποχρωμίωση πάντως.
Ακριβώς και μετά από αυτή την φάση αποφάσισα να χρησιμοποιώ όπλο Remington σε τσίχλες και σιταρίθρες ύστερα από συμβουλές και παραινέσεις φίλων.Σου είπαν δηλ όταν κυνηγούσες τα ζωντανά ρε φίλε γιατί μας ρσουζεις το κώλο και βγάζουμε μετά σπίτι τα σκακιά με το τσιμπιδακι
Πιστεύω ότι βλέπω, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω τίποτα.Απιστε καποια στιγμη θα δεις "επι το τυπον των ηλων" και θα προσκυνησεις που θα πας.
Εχεις μπροστα σου χρονια να δεις και να μαθεις πολλα ακομα.Θαρθει και εκεινη η ωρα που θα δεις και ενα διαφορετικο φως.Κατ αλλα θα συμφωνησω οτι ενω κατακτησαμε τα επιγεια αναζητουμε τα διαστημικα.Πιστεύω ότι βλέπω, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω τίποτα.
Μόνο παχιά λόγια ακούω ... μαθαίνω όμως τι διαστημικός εξοπλισμός και γεωμετρίες ανωτάτου επιπέδου χρειάζονται για να σκοτώσω τσίχλες.
Βελτιώνομαι.
Αν τύχαινε να μπορείς να δεις σε νορμάλ ύψος των 15 μετρων και τραβέρσα βολή στα 50 και σου περάσει φασα η Περιστέρι η τρυγόνα θα της ρίξεις και θα νομίζεις ότι είναι και 35 ,εάν δεν έχεις πολύ μεγάλη εξοικίωση με τις αποστάσεις.Εγώ μετά τα 40 μέτρα κλείνω τα μάτια και σφυρό
Εδώ περνάει στα εκατό και πέφτει η τριάρα σύννεφο γιατί νομίζουν ότι περνάει στα 30 μέτρα.Αν τύχαινε να μπορείς να δεις σε νορμάλ ύψος των 15 μετρων και τραβέρσα βολή στα 50 και σου περάσει φασα η Περιστέρι η τρυγόνα θα της ρίξεις και θα νομίζεις ότι είναι και 35 ,εάν δεν έχεις πολύ μεγάλη εξοικίωση με τις αποστάσεις.
Γιάννη έχω κάποια πείρα ας πούμε στις αποστάσεις Πολλοί δεν το καταλαβαίνουμε ποσο ψηλά ειναιΑν τύχαινε να μπορείς να δεις σε νορμάλ ύψος των 15 μετρων και τραβέρσα βολή στα 50 και σου περάσει φασα η Περιστέρι η τρυγόνα θα της ρίξεις και θα νομίζεις ότι είναι και 35 ,εάν δεν έχεις πολύ μεγάλη εξοικίωση με τις αποστάσεις.
Σε ποιόν τον σφύρας?κλείνω τα μάτια και σφυρό
Άι ρεΣε ποιόν τον σφύρας?