Ειδικοτης μαςΤα έκανες μαντάρα πάναθεμασε!
Ειδικοτης μαςΤα έκανες μαντάρα πάναθεμασε!
Όχι ειλικρινά.ουτε στο 687 είχα τσοκ ούτε στις 2 πρώτες 391.μετα άρχισε η μαλακινσηΠες την αλήθεια ότι δεν την πήρες γιατί δεν βγάζουν after market τσοκακια γι'αυτήν...
Ο μισος όμως ήταν 391 οι υπόλοιπες για να παίξω και πάλι σε 391 γυρναγαΑπό το 687 ως τώρα έχεις αλλάξει έναν οπλοβαστο στρατιωτικό!
Οπότε άσε τα παιχνίδια και πιάσε λιμάνι!Ο μισος όμως ήταν 391 οι υπόλοιπες για να παίξω και πάλι σε 391 γυρναγα
Αν ήθελα θα έπαιρνα και αφτερ μαρκετ γιατί υπάρχει η victory που έβγαζε κάποια.τουλαχιστον τότε αλλά δε ξέρω αν υπάρχει ακομαΠες την αλήθεια ότι δεν την πήρες γιατί δεν βγάζουν after market τσοκακια γι'αυτήν...
Ελα, εχεις οπλαρα τωρα εσυ, τι τα θες αυτα...?
Ολόκληρο 687 πούλησα όταν πρωτοβγηκε για να τη πάρω τελικά δεν τη πήρα μετα πουλούσε ένας εδώ μια με 2 κάνες πάλι δε τη πήρα όταν αποφάσισα πάλι να τη πάρω εκείνο το χαμένο κορμί ο αλήτης ο σαλαβαντακης δε μου τη πούλησε και είπα κι εγώ α να χαθείς σιχαμενη δε σε θέλω έτσι για να μάθει
Οπλαρα δε ξέρω αν είναι ξέρω ότι στα χέρια είναι ξεκούραστη και παιχνιδάκιΕλα, εχεις οπλαρα τωρα εσυ, τι τα θες αυτα...?
αφού δεν την θέλει ο outlander σου παρουσιάζετε άλλη μια ευκαιρία!!!
Ολόκληρο 687 πούλησα όταν πρωτοβγηκε για να τη πάρω τελικά δεν τη πήρα μετα πουλούσε ένας εδώ μια με 2 κάνες πάλι δε τη πήρα όταν αποφάσισα πάλι να τη πάρω εκείνο το χαμένο κορμί ο αλήτης ο σαλαβαντακης δε μου τη πούλησε και είπα κι εγώ α να χαθείς σιχαμενη δε σε θέλω έτσι για να μάθει
Καλύτερα που δεν έμπλεξες μαζί της , το μοναδικό όπλο που πέρασε από τα χέρια μου που έφτιαξα κοντάκι και παρόλα αυτά είμαι στον ίδιο παρανομαστή να απορώ πως χάθηκαν τα αχαστα και πως έπεσαν αυτά που πέσαν.
Τουφέκια από άλλο πλανήτη!Τι έχει αυτή η grey stone παραπάνω;
Όχι κάθε μέρα όμως.Τουφέκια από άλλο πλανήτη!
Μια χαρα οπλαρα ειναι,κι αυτα που αναφερεις ειναι τα βασικοτερα τουλαχιστον για μενα,γιατι τι να το κανω ενα οπλο που κοβει στα 100 μετρα αν λογω δυσχρηστοτητας δεν θα μπορω να ειμαι ποτε πανω στο πουλι...Οπλαρα δε ξέρω αν είναι ξέρω ότι στα χέρια είναι ξεκούραστη και παιχνιδάκι
Εμ δεν ειναι καθε μερα Κυριακη...Όχι κάθε μέρα όμως.
Πιο στενή δηλαδή; πιο ομοιόμορφη κατανομή; Φοράει διαφορετικά τσόκ από τις άλλες 391;Τουφέκια από άλλο πλανήτη!
Ανάλογα ποιος την κρατάειΌχι κάθε μέρα όμως.
όταν βάλαμε μια κόντρα με το 686 18,6 με 3ρια η ντουφεκιά της grey εμοιαζε για άσσο.Τι έχει αυτή η grey stone παραπάνω;
Καμία σχέση. Είναι άστατη γκόμενα σου λέω...Ανάλογα ποιος την κρατάει
που να δεις τι γίνετε με τσοκοφρενο φτιαχτό στην φρεζα.Τουφέκια από άλλο πλανήτη!