Την συνθετική πήρα Κώστα η νίκελ δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα αλλιώς αυτήν θα επέλεγα.To νικελ πηρες? Ωραιο ειναι
Την συνθετική πήρα Κώστα η νίκελ δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα αλλιώς αυτήν θα επέλεγα.To νικελ πηρες? Ωραιο ειναι
Ένα κουβά τσοκακια έχω, δεν το λέω για μένα... Απλά η κοροϊδία μου τη δίνει.Εμένα ήρθε με 1 3 5 Λεωνίδα. Η silver τώρα έρχεται με 2 3 4 από ότι είδα. Τα μαμά στο eshop της beretta Ιταλίας έχουν 30ε και εγώ πήρα 27ε το 4* και 38ε το 1* victory. Είναι για γέλια δηλαδή.
Στην παρουσίαση της συνθετικής έλεγε ότι το όπλο έρχεται μόνο με 3* και η beretta hellas έβαζε δώρο το 1* και 5*. Κατά ξοδεύτηκαν τα παιδιά. Κοροϊδία όπως το λες.Ένα κουβά τσοκακια έχω, δεν το λέω για μένα... Απλά η κοροϊδία μου τη δίνει.
Το συνθετικο ειναι το πιο πληρες απ' ολα με τις φετες που εχει για το κοντακι. Ολες οι παρουσιασεις που εχω δει λενε οτι ειναι αψογο.Την συνθετική πήρα Κώστα η νίκελ δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα αλλιώς αυτήν θα επέλεγα.
Δεν έχω κανένα παράπονα Κώστα είναι άψογο. Το ξύλινο μου αρέσει περισσότερο βέβαια αλλά η ξύλινη με τη μαύρη βάση όταν την έπιασα στα χέρια μου τα ξύλα ήταν σαν τάκος όπως είπε και ο Λεωνίδας.Το συνθετικο ειναι το πιο πληρες απ' ολα με τις φετες που εχει για το κοντακι. Ολες οι παρουσιασεις που εχω δει λενε οτι ειναι αψογο.
Τώρα λένε είναι σε προσφορά και έχει 1090€!!!Με ένα τσοκάκι...αν δεν έχει και βαλίτσα είναι και πολύ μ@λ@.....Το αστείο είναι ότι δεν είχε μέσα αορτηριούχους ούτε το λάδι της beretta που έδειχνε στην παρουσίαση. Αφού ήρθε και το όπλο πάλι καλά.
Για την ξύλινη με μαύρη βάση και την συνθετική δεν ξέρω τι παίζει με τα τσοκ. Η silver έρχεται με 2 3 4.Τώρα λένε είναι σε προσφορά και έχει 1090€!!!Με ένα τσοκάκι...αν δεν έχει και βαλίτσα είναι και πολύ μ@λ@.....
Όλες τις έχει με ίδια τιμή πάντως...1090€!!!Για την ξύλινη με μαύρη βάση και την συνθετική δεν ξέρω τι παίζει με τα τσοκ. Η silver έρχεται με 2 3 4.
Ένα κουβά τσοκακια έχω
Με λένε Λεωνίδα και είμαι καλά!Μίλησε μας λίγο για αυτό
Με λένε Λεωνίδα και είμαι καλά!
Εγώ έχω μόνο τα πέντε που έδινε η εταιρεία με την αγοράΝα μην νιώθω μειονεκτικά που έχω μόνο 3 στην μπραου ?
Εγώ έχω μόνο τα πέντε που έδινε η εταιρεία με την αγορά
Εσύ που έχεις και τρία έξω-εργοστασιακά δεν έχεις φουλ τσοκοπυρετό αλλά έχεις αρχίσει και ανεβάζεις δέκατα, πρόσεξε το τώρα που είναι νωρίς
Με λίγη αγάπη και μεράκι όλα γίνονται!Δεν έχω κανένα παράπονα Κώστα είναι άψογο. Το ξύλινο μου αρέσει περισσότερο βέβαια αλλά η ξύλινη με τη μαύρη βάση όταν την έπιασα στα χέρια μου τα ξύλα ήταν σαν τάκος όπως είπε και ο Λεωνίδας.
Έπιπλο το έκανες ΛεωνίδαΜε λίγη αγάπη και μεράκι όλα γίνονται!
Όχι εγώ... Ο Ψυλλάκης!Έπιπλο το έκανες Λεωνίδα
Τι κόστος είχε αν επιτρέπεται;Όχι εγώ... Ο Ψυλλάκης!
δικαννο;Χιχι…