Αν χρειάζεται δύναμη για να περιστραφεί δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.Βάλτε στην εξίσωση και διαστολές-συστολές της κάννης. Εντάξει είναι το τουφέκι κατα τη γνώμη μου. Και η μοντεφέλτρο που έχω τώρα έχει εναν μικρό τζόγο οταν στρίβεις την κάννη δεξια αριστερά.
Εμένα δεν έχει καθόλου τζόγο η 302 που είναι από τις πρώτες που ήρθαν εδώ και έχει ρίξει ένα καράβι φυσιγγια ούτε η υπέρτατη optimaΡε παιδιά έναν μικρό τζόγο έχουν σχεδόν όλα. Αν ήταν τόσο σφιχτές οι εφαρμογές για να μπει η κάννη στη βάση (να εφαρμόσει η προεξοχή της ουράς της κάννης στην υποδοχή της βάσης), θα ήθελες σφυρί.
Μπορεί να είναι και θέμα κατασκευής. Άλλο ένα παράδειγμα σαν την 302 που λες είναι και η vitoria (παλιές benelli) που εκ κατασκευής είναι βράχοςΕμένα δεν έχει καθόλου τζόγο η 302 που είναι από τις πρώτες που ήρθαν εδώ και έχει ρίξει ένα καράβι φυσιγγια ούτε η υπέρτατη optima
Ποια optima έχεις ?ούτε η υπέρτατη optima
391 urica είχα βάλει εδώ κάποιες δεν τις έχω όμως τώραΠοια optima έχεις ?
Έχεις καμιά τουφεκιά στα 35 ή 50μ (μετρημένα) με οποιοδήποτε φυσίγγι ?
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα παλαιότερα μοντέλα από όλες τις μάρκες ήταν πιο καλές κατασκευές από τα τελευταία η φέρνουν εδώ ότι έχουν δει σε ελέγχους ότι δεν είναι όπως πρέπει δηλαδή τη σαβούρα τουςΜπορεί να είναι και θέμα κατασκευής. Άλλο ένα παράδειγμα σαν την 302 που λες είναι και η vitoria (παλιές benelli) που εκ κατασκευής είναι βράχος
Και σε αμερικάνικα φόρουμ εάν μπείς θα διαβάσεις για προβλήματα και εκεί δεν παίζουν τις κουμπάρες όπως κάνουμε εδώΓενικά έχω παρατηρήσει ότι τα παλαιότερα μοντέλα από όλες τις μάρκες ήταν πιο καλές κατασκευές από τα τελευταία η φέρνουν εδώ ότι έχουν δει σε ελέγχους ότι δεν είναι όπως πρέπει δηλαδή τη σαβούρα τους
Μην τα λες απότομα αυτά τα υπέρτατη κτλπ γιατί τα παιδιά στεναχωριουνταιΕμένα δεν έχει καθόλου τζόγο η 302 που είναι από τις πρώτες που ήρθαν εδώ και έχει ρίξει ένα καράβι φυσιγγια ούτε η υπέρτατη optima
Υπέρτατος όμιλος είναι σίγουρα όμως, δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω.....Μην τα λες απότομα αυτά τα υπέρτατη κτλπ γιατί τα παιδιά στεναχωριουνται
Η μοντεφελτρο έχει τζόγο;;Ρε παιδιά έναν μικρό τζόγο έχουν σχεδόν όλα. Αν ήταν τόσο σφιχτές οι εφαρμογές για να μπει η κάννη στη βάση (να εφαρμόσει η προεξοχή της ουράς της κάννης στην υποδοχή της βάσης), θα ήθελες σφυρί.
στην μεγγενη ναιΗ μοντεφελτρο έχει τζόγο;;
Θα τις βρω εγώ αν τις έχεις βάλει.391 urica είχα βάλει εδώ κάποιες δεν τις έχω όμως τώρα
Στη μέγγενη με τον κάβουρα;;;στην μεγγενη ναι
αυτο δεν το ξερω ,ρωτα τον κωστα γιατι προχτες μου ζηταγε γκαζοταναλιαΣτη μέγγενη με τον κάβουρα;;;
Εγω φίλε μου δεν παίζω τίποτα beretta και ξέρω ψωμί αλλά το στραβό θα το πω να και η δική μου η optima που δεν έχει κανένα σοβαρό θέμα έχει την καλύτερη κάνη που κυκλοφορεί με διαφορά αλλά η ποιότητα κατασκευής δεν με ενθουσιάζει τα μεταλα μου φαίνονται ψεύτικα η βαφή και στην κάνη και στη βάση για πλάκα τα ξύλα δεν το συζητάμε παλέτα δηλαδή καμία σχέση με την 302 αλλά συμβιβάζομαι για την κάνη και το ότι δεν έχω δει ποτέ εμπλοκή αυτή η γνώμη μουΚαι σε αμερικάνικα φόρουμ εάν μπείς θα διαβάσεις για προβλήματα και εκεί δεν παίζουν τις κουμπάρες όπως κάνουμε εδώ
Όπλα μαζικής παραγωγής είναι και αστοχίες θα υπάρξουν,το πώς θα φερθούν στον αγοραστή εάν συμβεί κάτι τέτοιο είναι το θέμα
Βασικός λόγος που η Guerini εδραιώθηκε στην Αμερική σε μικρό χρονικό διάστημα ήταν ότι είχε φοβερή υποστήριξη και εξυπηρέτηση είχα διαβάσει
Όταν σε σέβονται σέβεσαι, και το γράφω γενικά για όλες τις εταιρίες δεν μιλάω συγκεκριμένα για την beretta ούτε και για την εδώ αντιπροσωπεία γιατί δεν είχα και πότε πάρε δώσε για να έχω και παράπονα
Την 302 την έχω και εγώΕγω φίλε μου δεν παίζω τίποτα beretta και ξέρω ψωμί αλλά το στραβό θα το πω να και η δική μου η optima που δεν έχει κανένα σοβαρό θέμα έχει την καλύτερη κάνη που κυκλοφορεί με διαφορά αλλά η ποιότητα κατασκευής δεν με ενθουσιάζει τα μεταλα μου φαίνονται ψεύτικα η βαφή και στην κάνη και στη βάση για πλάκα τα ξύλα δεν το συζητάμε παλέτα δηλαδή καμία σχέση με την 302 αλλά συμβιβάζομαι για την κάνη και το ότι δεν έχω δει ποτέ εμπλοκή αυτή η γνώμη μου
Κάποιοι υποστηρίζουν πως η urika 2 βγάζει εργοστασιακά κατανομές πολύ σφιχτές(μπάλα)..Ποια optima έχεις ?
Έχεις καμιά τουφεκιά στα 35 ή 50μ (μετρημένα) με οποιοδήποτε φυσίγγι ?
Δεν υπάρχουν φωτό Σταύρο.391 urica είχα βάλει εδώ κάποιες δεν τις έχω όμως τώρα
Χαλάνε τα κινητά όταν πας να αντιγράψεις τις φωτογραφίες.Κάποιοι υποστηρίζουν πως η urika 2 βγάζει εργοστασιακά κατανομές πολύ σφιχτές(μπάλα)..
Αν αληθεύει θα ήθελα κι εγώ να δω κατανομές στο χαρτί..