Αυτή λες ? γιατί δεν έχω βρει άλλη δική σου με εμπορικά.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές-Αρχείο.106/page-671#post-593250
Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις είναι τα 3*.
Δοκίμασε πάλι με full και τα ξαναλέμε.
Διαφωνούμε στο εξής απλό πράγμα.
Εσύ θεωρείς βλητική υπεροχή να δοκιμάζεις με 3* και να βλέπεις ποιο όπλο έδωσε την πιο σφιχτή κατανομή,
υποθέτοντας ότι με full θα πάει ακόμα πιο σφιχτά κατά πχ 1 τσοκ δηλαδή περίπου +10%..
Aυτή είναι η άποψή σου αλλά διαφωνώ πλήρως.
Η δική μου είναι να δοκιμάζω με full (
να μην υποθέτω δηλαδή την σφιχτότερη τουφεκιά, αλλά να την βλέπω και να την μετράω) και να βλέπω ποιο όπλο έδωσε την πιο σφιχτή κατανομή στο συγκεκριμένο φυσίγγι.
Είναι τόσο απλή η διαφωνία μας.
Όπως έχω γράψει οι κώνοι (ή κάποιες κάνες) μπορεί να βαράνε σφιχτά τα ανοιχτά τσοκ, έτσι λέγεται τουλάχιστον γιατί εγώ δεν το έχω δει ακόμα live.
Δεν βαράνε όμως ακόμα πιο σφιχτά τα κλειστά τσοκ.
Δείξε μου την πιο σφιχτή σου τουφεκιά με οποιοδήποτε κοινό εμπορικό με οποιοδήποτε τσοκ στα 36,5m.
Εγώ δεν μπόρεσα να βρω καμία δική σου με εμπορικό εκτός από αυτές.
Δεν κάνουμε αγώνες ... προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
Δες τις δοκιμές του Λεωνίδα
A300 Gamebore
Full Briley 68%
A300 Gamebore
Mod Gemini 75%
A300 Lambro μπλε
Full Briley 72%
A300 Lambro μπλε
Mod Gemini 70%
Mod και Full βαράνε Full (4 φυσίγγια πάνω από 68%) ... εγώ δεν το θέλω αυτό ούτε το θεωρώ βλητική υπεροχή.
Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί.
Κάποιοι το θεωρούν ... οκ καλά κάνουν.
Ας μας δείξουν όμως και την μέγιστη συγκέντρωση που βγάζει η κάνη τους με σφιχτά τσοκ γιατί με αυτά βαράνε τα παπιά στα 60+μ με εμπορικά, ... μην την υποθέτουμε.
Επίσης την τουφεκιά με IC ... αν βαράει 60+% σου φαίνεται φυσιολογικό ?
Γι αυτό έχουν ξεσκιστεί να πουλάνε ανάστροφα τσοκ για να ανοίξουν τις τουφεκιές από τέτοιες κάνες.