Και μάλιστα σε διάφορες παραλλαγές. Ματ, glossy. Το glossy είναι γαμάτο. Έτσι είχα βάψει την κάννη της sx4. Αχ SX4!!Για πες τιμή στο περίπου ... δεν ήξερα ότι βγαίνει και σε μαύρο χρώμα η κεραμική.
Και μάλιστα σε διάφορες παραλλαγές. Ματ, glossy. Το glossy είναι γαμάτο. Έτσι είχα βάψει την κάννη της sx4. Αχ SX4!!Για πες τιμή στο περίπου ... δεν ήξερα ότι βγαίνει και σε μαύρο χρώμα η κεραμική.
Καλά εσει πήρες οπλο που δεν γουσταρης!!!!!Και μάλιστα σε διάφορες παραλλαγές. Ματ, glossy. Το glossy είναι γαμάτο. Έτσι είχα βάψει την κάννη της sx4. Αχ SX4!!
Σιμπιζακι βγαίνει?Έχει πολλά χρώματα η κεραμική. Γιατί να μη βγαίνει σε μαύρο
Προετοιμασια για κεραμικη beretta 390View attachment 74093View attachment 74094
Σιμπιζακι βγαίνει?
Τα βαριέται εύκολα το μανάρι μ'Καλά εσει πήρες οπλο που δεν γουσταρης!!!!!
Για παρτη σου θα βαλω και ροζ ελεφαντακιαΣιμπιζακι βγαίνει?
Το ποιο ωραιο ειναι το μπλε του μεσονυκτιου ,εχω βαψει την δικια μου καννη ειναι καταπληκτικοΤο graphite black είναι απ τα ποιο ωραία χρώματα για εμένα. Και μίξη δύο χρωμάτων μπορείς να κάνεις. Η μπενελα είναι μιξ δύο διαφορετικών γκρι.
Το ποιο ωραιο ειναι το μπλε του μεσονυκτιου ,εχω βαψει την δικια μου καννη ειναι καταπληκτικο
Όλα τα γουστάρω Ηλία. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τα έχω όλα μαζί.Καλά εσει πήρες οπλο που δεν γουσταρης!!!!!
Βάλε μια φωτογραφία να τη δούμε και εμείς αν θες.Το ποιο ωραιο ειναι το μπλε του μεσονυκτιου ,εχω βαψει την δικια μου καννη ειναι καταπληκτικο
Ωραία δουλειά!Κωστη ετοιμη .χρωμα μαυρο του γραφιτηView attachment 74123View attachment 74124
1 έχω δει όλη κι όλη από κοντά.τη πουλούσε ένας εδώ αλλά σε χαλια κατάσταση
Να και μια ιταλίδα που δεν ήξερα πως υπήρχε.
Σιγά τα οπλα για κάνα γέροντα!!!να βαρει καθηστα καλά είναι χειρωτερα από μπενελι
Να και μια ιταλίδα που δεν ήξερα πως υπήρχε.
Χωρίς να σε υποτιμήσω το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο;; Η Α303 είναι μια από τους θρύλους της Beretta που την έφεραν στη θέση που είναι σήμερα...πόσο μάλλον και βελτιωμένο (καλή ώρα) από την ίδια την εταιρία.Σιγά τα οπλα για κάνα γέροντα!!!να βαρει καθηστα καλά είναι χειρωτερα από μπενελι
Σιγά τον θρύλο σαν φρατζόλα είναι!!!!!!!!Χωρίς να σε υποτιμήσω το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο;; Η Α303 είναι μια από τους θρύλους της Beretta που την έφεραν στη θέση που είναι σήμερα...πόσο μάλλον και βελτιωμένο (καλή ώρα) από την ίδια την εταιρία.