Ηταν καλο το γατακι?Πηγαίνω λοιπόν στο ΑΤ, ήταν μια κοπέλα,
Ηταν καλο το γατακι?Πηγαίνω λοιπόν στο ΑΤ, ήταν μια κοπέλα,
Άστα, η άδεια ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Από γιατρούς θες , από το διαμάντι το ΑΤ θες που μου χάσανε τα χαρτιά, πονεμένη ιστορία.Περιπετεια...!!!
Ε δεν παίζεσαι . (δυνατό το μελαχρινάκι btw)Ηταν καλο το γατακι?
Καλό και φρόνιμο να το πας σε ένα οπλουργό να το δείBeretta es 100 ρίχνει το πρώτο φυσιγγι...το δεύτερο το ανεβάζει η γλώσσα αλλά δεν μπαίνει στην θαλάμη και μένει το κλείστρο ανοικτό!! Το κάνει με επανάληψη...δύο φυσίγγια στο κουτί. Τι λέτε να φταίει το φυσιγγι ή χρειάζομαι οπλουργο;;;;
Δεν το κάνει τόσο συχνά. Αυτό σκέφτομαι.θα καταφέρει να δει κάτι ο άνθρωπος;;Καλό και φρόνιμο να το πας σε ένα οπλουργό να το δεί
Σίγουρα κάτι θα δεί.Δεν το κάνει τόσο συχνά. Αυτό σκέφτομαι.θα καταφέρει να δει κάτι ο άνθρωπος;;
Beretta es 100 ρίχνει το πρώτο φυσιγγι...το δεύτερο το ανεβάζει η γλώσσα αλλά δεν μπαίνει στην θαλάμη και μένει το κλείστρο ανοικτό!! Το κάνει με επανάληψη...δύο φυσίγγια στο κουτί. Τι λέτε να φταίει το φυσιγγι ή χρειάζομαι οπλουργο;;;;
ΑναστολέαςBeretta es 100 ρίχνει το πρώτο φυσιγγι...το δεύτερο το ανεβάζει η γλώσσα αλλά δεν μπαίνει στην θαλάμη και μένει το κλείστρο ανοικτό!! Το κάνει με επανάληψη...δύο φυσίγγια στο κουτί. Τι λέτε να φταίει το φυσιγγι ή χρειάζομαι οπλουργο;;;;
Το φυσίγγι δύσκολο να φταίει φταίει ο χρονισμός του όπλου μπορεί να είναι παραπάνω από έναν λόγους που το κάνει αυτό ,.Beretta es 100 ρίχνει το πρώτο φυσιγγι...το δεύτερο το ανεβάζει η γλώσσα αλλά δεν μπαίνει στην θαλάμη και μένει το κλείστρο ανοικτό!! Το κάνει με επανάληψη...δύο φυσίγγια στο κουτί. Τι λέτε να φταίει το φυσιγγι ή χρειάζομαι οπλουργο;;;;
Καθάρισε το όπλο και λάδωσε το σωστά πρώτα και τσέκαρε. Και τη σκανδαλοθήκη, ελατήριο επανάταξης.Beretta es 100 ρίχνει το πρώτο φυσιγγι...το δεύτερο το ανεβάζει η γλώσσα αλλά δεν μπαίνει στην θαλάμη και μένει το κλείστρο ανοικτό!! Το κάνει με επανάληψη...δύο φυσίγγια στο κουτί. Τι λέτε να φταίει το φυσιγγι ή χρειάζομαι οπλουργο;;;;
Του Βασίλη είναι?
Ναι φίλε μου!Του Βασίλη είναι?
Καλά έκανες.... Αξιόπιστο και τίμιο τουφέκι πήρες.Ναι φίλε μου!
Νοικοκυρης ο προκάτοχος καλορίζικη.
Καλορίζικη φίλε!