Το σεϊκερ και τα φυσίγγια είναι δώρα από την beretta για να είναι ασορτίΜετά από 27 χρόνια ξενιτιάς (και πααάρα πολλά χιλιόμετρα) η «βασίλισσα» καρπώθηκε και πάλι…
Το σεϊκερ και τα φυσίγγια είναι δώρα από την beretta για να είναι ασορτίΜετά από 27 χρόνια ξενιτιάς (και πααάρα πολλά χιλιόμετρα) η «βασίλισσα» καρπώθηκε και πάλι…
Το πήρε ο συγκυνηγος μου. Καλό αλλά βαρύ. 3450 με 71 εκατοστά κάννη.Έλα ο εργαλος ηρθε!
Ωραίο εργαλείο
Βαρυ ή εμπροσθοβαρο; πλεον η δικια μου ειναι 3390 με το spacer στο κοντακι αλλα νομιζω δεν φαίνεταιΤο πήρε ο συγκυνηγος μου. Καλό αλλά βαρύ. 3450 με 71 εκατοστά κάννη.
Είναι ναι, αλλά είναι μπιμπελό.Το πήρε ο συγκυνηγος μου. Καλό αλλά βαρύ. 3450 με 71 εκατοστά κάννη.
Καλά, να'σαι stand by. Δεν το βλέπω να στεριώνει...Είναι ναι, αλλά είναι μπιμπελό.
Την επώμισα πρόσφατα. Την βάλαμε στη ζυγαριά στο κατάστημα και ήταν 3450 όπως ακριβώς είπε ο Λεωνίδας. Από τα 3200+ που είναι η Outlander μου 66εκ δεν κατάλαβα τρελή διαφορά. Σε αντίστοιχη Outlander 71εκ ένιωσα αμέσως το βάρος μπροστά. Πιστεύω το kick-off ισοσταθμίζει αρκετά το βάρος της όπως και στην σειρά A400 Upland με ή χωρίς kick-off. Αυτά κατά την προσωπική μου άποψη.Βαρυ ή εμπροσθοβαρο; πλεον η δικια μου ειναι 3390 με το spacer στο κοντακι αλλα νομιζω δεν φαίνεται
Μήπως να αλλάξεις το όνομα σου;
Εγώ παντός βλέπω την κάνη να έχει την ίδια ρίγα ακριβός όπως η stoeger V2 και γενικά μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό στην κάνη οπότε κρατάω μικρό καλάθι το ότι η κάνη κατασκευάζεται στης ΗΠΑ. Επίσης έχω δει βίντεο που έχει κάνει ο γνωστός αμερικάνος και έχει πρόβλημα με την σκανδάλη του το παρουσίασε και στον ίδιο αλλά και σε ένα βίντεο με σχόλια που έχουν κάνει όσοι το πήραν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.Δεν πιστεύω να το πάρει κανένας για να κάνει περπατητό. Το όπλο είναι στημένο για καρτέρι. Αφού παράγεται και στις ΗΠΑ είναι προορισμένο για βαλτοκυνήγια, όπου και το χρησιμοποιούν όσοι αμερικανοί έχω δει να το κατέχουν.
Με ξύλο θα είναι εργαλείο