Ισως πιο οικολογικο για το περιβαλον, οταν το πεταξεις μεσα στο τζακι.......Με ξύλο θα είναι εργαλείο
Ισως πιο οικολογικο για το περιβαλον, οταν το πεταξεις μεσα στο τζακι.......Με ξύλο θα είναι εργαλείο
Γιατί ετσι;;Ισως πιο οικολογικο για το περιβαλον, οταν το πεταξεις μεσα στο τζακι.......
Γιατι εχει συγγενεια με τη benelli.Γιατί ετσι;;
ΑιμομιξίαΓιατι εχει συγγενεια με τη benelli.
ε να μην κλαίμε και άδαρτοι ...Το πήρε ο συγκυνηγος μου. Καλό αλλά βαρύ. 3450 με 71 εκατοστά κάννη.
θα κάνει μπράτσαε να μην κλαίμε και άδαρτοι ...
Καλορίζικο φίλε μου!!
Βάλε καμιά φωτογραφία.Πουλάω την παλιά πάπια για 303 με το κουμπί, είναι λίγο σπασμένη πίσω βάση αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.Οποιος θελει στελνω φωτο και βρισκουμε τιμη.
Πολύ το γυροφερνεις, θα απαρνηθεις την Τουρκαλα για παρτυ του????
Ειναι λιγο το περιμετρικο που πιανει τη βαση.Την εχω τραβηξει με μπροστα καμερα αλλα δεν θα φαινεται καλα.Θα την ανεβασω με αλλο κινητο εντος ημερων.Μπορει να κατεβω και Αθηνα αυτην την εβδομαδα αν την θελει κανεις.Βάλε καμιά φωτογραφία.
Και την αβαρία.
Κυλίνδρο με τα σκυλιά και περπατητο τσίχλες. βαριά μέχρι 3 σε καρτέριΠρος τους κατοχους της a400,ποιο τσοκακι χρησιμοποιειτε για γενικο κυνηγι?δεν μιλαμε για πολυ μακρυνες τουφεκιες.
4Προς τους κατοχους της a400,ποιο τσοκακι χρησιμοποιειτε για γενικο κυνηγι?δεν μιλαμε για πολυ μακρυνες τουφεκιες.
Το τουρκικό είναι πολύ πιθανό να το απαρνηθώ.Πολύ το γυροφερνεις, θα απαρνηθεις την Τουρκαλα για παρτυ του????
Όχι καμία διαφορά παρε σε black αν σου αρέσει ότι σου λείπει πχ το 4. Μην πάρεις ξανά το τρία σε μπλακ τζάμπα λεφτάΠΙστευετε οτι το black edition εσω εξω, εχει διαφορα απο τα μαμα τσοκ?