Μην το σκέφτεσαι. Να το πάρειςΓνώμες για α400 lite left handed
Μην το σκέφτεσαι. Να το πάρειςΓνώμες για α400 lite left handed
Παρτην χθες, οπλαρα
1,5 χρόνο προσπαθούσα να την αγοράσω και δεν υπήρχε αριστερή. Από Χριστούγεννα με πήγαιναν σε Πάσχα και πάλι σε Χριστούγεννα και αν, γιατί κατά τα λεγόμενά τους "οι αριστερές είναι premium σειρές" και έρχονται με προπαραγγελία και με το σταγονόμετρο. Ήμουν στο τσακ να πάρω τη δεξιά και τελικά έκανα πίσω. Σου εύχομαι να έχεις καλύτερη τύχη από μένα!Γνώμες για α400 lite left handed
Όλα τα νέα όπλα έχουν ωραίες ανατομικές λαβές το είδα και αυτό
Τον κ@λο του να χτυπάει κάτω, τάμα να κάνει δεκαπενταύγουστο,
Μελετημένος μηχανισμόςΤον κ@λο του να χτυπάει κάτω, τάμα να κάνει δεκαπενταύγουστο,
αν δεν βγάλει το πειράκι και την βελόνα με το ελατήριο, το αυτάκι του κλείστρου δεν θα βγεί ποτέ.
Mεγαλη καψουρα η extreme plus σ αυτο το χρωμα, οχι οτι θα με χαλαγε η camo max 7beretta agua optifade ,ποσο μπροστα εισαι μωρη berettara.
Τι θα πει αυτό σα φιδέ μου κάνειberetta agua optifade ,ποσο μπροστα εισαι μωρη berettara.
Ετσι..Τι θα πει αυτό σα φιδέ μου κάνει
beretta agua optifade ,ποσο μπροστα εισαι μωρη berettara.
Μόνο με βροχή τφεκαει αυτήν
beretta agua optifade ,ποσο μπροστα εισαι μωρη berettara.
Καμια μακαρονα θα σκεφτότανΤι θα πει αυτό σα φιδέ μου κάνει
Ρε παιδιά αυτό σαν όπλο τι λέει το γνωρίζει κανείς? Για γενικό κυνήγι και φασσα θα μας τα κάνει τα κέφια. Έχει κάποιο μειονέκτημα ή κάπου να πονάει???Όλα τα νέα όπλα έχουν ωραίες ανατομικές λαβές το είδα και αυτό
Για Πίο λές?Ρε παιδιά αυτό σαν όπλο τι λέει το γνωρίζει κανείς? Για γενικό κυνήγι και φασσα θα μας τα κάνει τα κέφια. Έχει κάποιο μειονέκτημα ή κάπου να πονάει???