Η το 3.5 lm ε?Όχι καμία διαφορά παρε σε black αν σου αρέσει ότι σου λείπει πχ το 4. Μην πάρεις ξανά το τρία σε μπλακ τζάμπα λεφτά
Η το 3.5 lm ε?Όχι καμία διαφορά παρε σε black αν σου αρέσει ότι σου λείπει πχ το 4. Μην πάρεις ξανά το τρία σε μπλακ τζάμπα λεφτά
Ναι ωραία σύσφιξηΗ το 3.5 lm ε?
τελευταια χρησιμοποιω ενα 4**** της briley μεσα εξω.παρα πολυ καλο.επισης χρησιμοποιουσα το τριαρι και το 3 1/2 της μαμας με καλα αποτελεσματα αλλα τωρα τα εχω στην ακρη γιατι οι τουφεκιες μου θελω να ειναι πιο κοντα για να βρισκω τα πουλια.Για κανενα αλλο λογο.Προς τους κατοχους της a400,ποιο τσοκακι χρησιμοποιειτε για γενικο κυνηγι?δεν μιλαμε για πολυ μακρυνες τουφεκιες.
Beretta black edition IC.Προς τους κατοχους της a400,ποιο τσοκακι χρησιμοποιειτε για γενικο κυνηγι?δεν μιλαμε για πολυ μακρυνες τουφεκιες.
Ένα 3* briley αν βιδώσεις μπορεί να μην το ξεβιδώσεις ποτέ αν σκοπεύεις καλά καλύπτει τα πάντα.Προς τους κατοχους της a400,ποιο τσοκακι χρησιμοποιειτε για γενικο κυνηγι?δεν μιλαμε για πολυ μακρυνες τουφεκιες.
Εχω την Α400 lite κ πηρα το 3,5 αστρα. Νομίζω οτι είναι εντάξειΠρος τους κατοχους της a400,ποιο τσοκακι χρησιμοποιειτε για γενικο κυνηγι?δεν μιλαμε για πολυ μακρυνες τουφεκιες.
+1Beretta black edition IC.
Το κλείστρο δεν είναι φτιαγμένο για να το δουλεύεις μαλακά, είναι λάθος.Τραβώντας σιγά το κλείστρο και όχι απότομα νιώθω περίπου στο μέσο της απόστασης σαν να κολλάει και μετά από μερικές δοκιμές είδα ότι στάθηκε σε ένα σημείο σαν να το κρατούσα
Επειδή είναι αδράνειας λειτουργεί έτσι η έχω κάποιο πρόβλημα ;
Ένα άλλο ακόμη που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αφού έχει αυλό 18.4 γιατί τα τσοκακια είναι 18.6 ;
Κάποιου διάβασα ότι είναι βέβαια συμβατά
Και τέλος άκουσα για στραβες ρίγες
Αυτό πως μπορώ να διαπιστώσω ;
Με το μάτι δεν είδα κάτι
Μετα απο 2 χρονια στην Αμερικη κυκλοφοριας τουλαχιστων να εφτιαξαν τα θεματα που ειχεΈλα ο εργαλος ηρθε!
Ρολόϊ! Πρώτο σε πωλήσεις.Μετα απο 2 χρονια στην Αμερικη κυκλοφοριας τουλαχιστων να εφτιαξαν τα θεματα που ειχε
Προς τους κατοχους της a400,ποιο τσοκακι χρησιμοποιειτε για γενικο κυνηγι?δεν μιλαμε για πολυ μακρυνες τουφεκιες.
Επεσε λιμα?????Ρολόϊ! Πρώτο σε πωλήσεις.
Αυτο μια κουβεντα ειναι, εσυ το μαζευεις......Μαζεύεται!
1) Όλα τα τσοκ ξεκινούν και είναι ανοικτότερα του αυλού έτσι είναι λογικό ,αν με ρωτήσεις (όχι σωστό), αυτό συμβαίνει γιατί όλα βγαίνουν στο περίπου ,όπως ακριβώς το γράφω από τις εταιρίες.2) Το κλείστρο στα αδράνειας έτσι δουλεύει αν το κάνεις σιγά σιγά τη στιγμή που το σώμα αγγίζει τη σφύρα και γλύφει προς τα πίσω φέρνει μια αντίσταση ,και όπως προαναφέρθηκε η λειτουργία του είναι να ανοίγει και να κλείνει με μια σχετική δύναμη ,δες αν δεν έκλεινε με δύναμη στα παλαιότερα μοντέλα είχαμε το λεγόμενο κλίκ στα κλείστρα περιστροφικής κεφαλής,που εξαλείψαν ως ελάττωμα στα νέα μοντέλα.Ισως να έχει γίνει έτσι για να λιγοστεύει και ελαφρώς την δύναμη προς τα πίσω ,γι'αυτό τα αδράνειας αεχετωςωτι γράφετε για να λειτουργούν τέλεια χρειάζονται σωστή έδραση τα πέλματα στον ώμο και οποιαδήποτε έστω μικροβεταβολή στην όλη λειτουργία μπορεί με επιφέρει εμπλοκή υπό συνθήκες και κυρίως σε ροαγιαλ ντουφέκιες.Οτιδηποτε έχει να κάνει με σοβαρή μεταβολή στην πίεση αερίων ,η σοβαρή μεταβολή σε δύναμη ελατηρίου στο όπλο αδράνειας εμφανίζει ποιο εύκολα δυσλειτουργία σε σχέση με των αερίων .Καλησπέρα εχω αγοράσει την bellmonte 2
Το όπλο έτυχε να μου κάνει εμπλοκές δυο τρεις φορές
Ενώ ήταν πάντα καθαρό και προσεγμένο
Τώρα το ξανα καθάρισα όλο όπως και την σκανδαλοθηκη και διαπίστωσα ότι η γλώσσα που τροφοδοτεί το φυσίγγι ότι έβρισκε σε ένα σημείο και αυτό οφειλόταν στο ότι δεν είχε μάλλον λειανθεί αυτό σημείο καλά χρειάστηκε να το περάσω δύο φορές με μια λίμα και είναι εντάξει πλέον η γλώσσα θεωρώ ότι μάλλον οι εμπλοκές οφειλόταν εκεί
Επίσης πάνω σε αυτό το θέμα βρήκα και αυτό το βίντεο που και ο ίδιος αυτό το πράγμα λέει
Μένει να το δοκιμάσω πλέον με φυσίγγια γιατί το δοκίμασα μόνο με αδράνειας και βλέπω ότι λειτουργεί σωστά
Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάνα δυο ακόμη πράγματα
Τραβώντας σιγά το κλείστρο και όχι απότομα νιώθω περίπου στο μέσο της απόστασης σαν να κολλάει και μετά από μερικές δοκιμές είδα ότι στάθηκε σε ένα σημείο σαν να το κρατούσα
Επειδή είναι αδράνειας λειτουργεί έτσι η έχω κάποιο πρόβλημα ;
Ένα άλλο ακόμη που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αφού έχει αυλό 18.4 γιατί τα τσοκακια είναι 18.6 ;
Κάποιου διάβασα ότι είναι βέβαια συμβατά
Και τέλος άκουσα για στραβες ρίγες
Αυτό πως μπορώ να διαπιστώσω ;
Με το μάτι δεν είδα κάτι
Παρτην χθες, οπλαραΓνώμες για α400 lite left handed