Beretta Team

Τι διαφορά έχει η 304???
Την είχα σε 66 πόντους με mobile και ήτανε μπροστοβαρη....
Αυτό για όσους λένε πως είναι το πιο καλό ζυγισμένο αερίων....
Αμφιβάλω αν την έχουν πιάσει.....
Δεν είναι πιο λεπτή; ;
Πιο ελαφριά; ;
Έχει και τσοκ.

https://www.car.gr/s/7cvnszpv/
Δεν είναι ανωτέρω από το 302;;
Όμορφο ελαφρύ πιο λεπτή βάση;
Φλατσες τσόκ.
Σου έγραψα πως δεν είναι πιο λεπτό στα σημεία...
Το θέμα εμφάνισης είναι υποκειμενικό,εμένα δε μου αρέσει το σκαλοπάτι στη βάση της 304....
Για τα δικά μου γούστα το Α302 είναι το ομορφότερο αυτογεμες που έχει βγάλει έως τώρα η beretta....
Επίσης και το Α300 και το Α301 είναι εξαιρετικά και όμορφα όπλα....
Για τα δικά μου γούστα....

Σου έγραψα πως δεν είναι πιο λεπτό στα σημεία...
Το θέμα εμφάνισης είναι υποκειμενικό,εμένα δε μου αρέσει το σκαλοπάτι στη βάση της 304....
Για τα δικά μου γούστα το Α302 είναι το ομορφότερο αυτογεμες που έχει βγάλει έως τώρα η beretta....
Επίσης και το Α300 και το Α301 είναι εξαιρετικά και όμορφα όπλα....
Για τα δικά μου γούστα....
Έχεις 302;

Αν υπήρχε ευχέρεια δοκιμής αριγης κάνης σε 302,θα βλέπαμε πολύ πολύ ωραία πράγματα!
Η 304 για την οποία συζητάμε είναι ελαφρώς πιο ελαφριά,συνολικά και αυτό εξαρτάται από το βάρος των ξύλινων μερών .
Υπόψη,έχει πιο κοντή τζαβετα(λιγότερο βάρος πίσω)και μπροστά έχει την "βαλβίδα"συν το ελατήριο της(περισσότερο βάρος εμπρός).
Έχει και ελαφρύτερη κάνη,κατά τι..
Από τα παραπάνω προκύπτει αυτό που διαπιστώνουμε αν επωμισουμε το εν λόγω όπλο.
Είναι μπροστοβαρο.

Αν υπήρχε ευχέρεια δοκιμής αριγης κάνης σε 302,θα βλέπαμε πολύ πολύ ωραία πράγματα!
Η 304 για την οποία συζητάμε είναι ελαφρώς πιο ελαφριά,συνολικά και αυτό εξαρτάται από το βάρος των ξύλινων μερών .
Υπόψη,έχει πιο κοντή τζαβετα(λιγότερο βάρος πίσω)και μπροστά έχει την "βαλβίδα"συν το ελατήριο της(περισσότερο βάρος εμπρός).
Είναι μπροστοβαρο.
Καλά έλεγες becaccia

Είναι μπροστοβαρο.
Γιαννη τι εννοεις βαλβιδα με το ελατηριο της? Για την 304 δεν μιλαμε?

Μάλλον λέει για το ελατήριο που έχει η 390 που καθετε πανό στο πιστόνι... νομίζω αν θυμάμαι καλά ότι η 304 δεν το έχει
μπορεί να κανό και λάθος όμως

Μάλλον λέει για το ελατήριο που έχει η 390 που καθετε πανό στο πιστόνι... νομίζω αν θυμάμαι καλά ότι η 304 δεν το έχει
μπορεί να κανό και λάθος όμως
Σωστοί αμφότεροι!
Απολογουμαι!😢
Λόγω ομοίου σχήματος βάσης αναφερθηκα στην 390!

Τι διαφορά έχει η 304???
Την είχα σε 66 πόντους με mobile και ήτανε μπροστοβαρη....
Αυτό για όσους λένε πως είναι το πιο καλό ζυγισμένο αερίων....
Αμφιβάλω αν την έχουν πιάσει.....
Έτσι είναι! Το ποιο καλοζυγισμένο όπλο αερίων εκείνης της εποχής για εμένα ήταν η franchi 610-612

Το έχω ξανά δει αυτό..
Κάποιος που είχε κυρίαρχο μάτι αριστερό και είχε μάθει να επωμιζει από δεξιά το έφτιαξε έτσι....
φαντάσου να έχει την άλλη στα τέσσερα ποιό κολομέρι θα βλέπει και ποιο θα βαράει

Back