Beretta Team

Για του λόγου το αληθές...
Φιλε Τακη εισαι τυχερος,για μενα ιδανικο το βαρος που εχει το οπλο σου γιατι συνηθως αυτα τα οπλα ειναι απο 3.200 και τον ανηφορο...κι αλλη μια που εχει αλλος φιλος εκεινη βεβαια ειναι με εκεινα τα περιεργα τσοκ αλλα οταν την επιασα σιγουρα ηταν πανω απο 3200 να μην πω παραπανω...

Καλησπέρα παιδιά ποια η άποψη σας για το beretta 682E gold sporting??Θέλει να το αγοράσει ο ξάδερφος μου το θέλει για πέρδικα μπεκάτσα??
Ένα από τα καλύτερα που έχει βγάλει η Beretta.Μόνο αρνητικό στη μπεκάτσα το extra βάρος.Έχω δύο το ένα Trap το άλλο Skeet.

Ένα από τα καλύτερα που έχει βγάλει η Beretta.Μόνο αρνητικό στη μπεκάτσα το extra βάρος.Έχω δύο το ένα Trap το άλλο Skeet.
Μόνο για καρτέρι. Είναι πολύ βαρύ.
Αν αντέχουν τα χέρια του να το πάρει με κλειστά μάτια......
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις!!!

Ομάδα καλήμερα, έχει τοποθετήσει κάποιος πάπια από 302 σε 303 ;
Ταιριάζει κανονικά ? Γνωρίζω ότι δε θα λειτουργεί το cut off...
Νομίζω πως ναι ταιριάζει,έχουν κάνει κι άλλοι την πατέντα για πιο λεπτή πάπια...

Του πεθερού AL390 έχει αλλάξει το κοντάκι με ξύλο καρυδιάς με μικρη ρωγμή φαίνεται η διαφορά όμως, το αρχικό κοντάκι υπάρχει αλλά του έσπασε όταν έπεσε σε ένα κυνήγι. Έβαλα και φωτό

Τι αξίζει λέτε ;

Attachments

• IMG_1452.jpeg
    IMG_1452.jpeg
    847,5 KB · Προβολές: 63
  • IMG_1453.jpeg
    IMG_1453.jpeg
    628,3 KB · Προβολές: 60
  • IMG_1454.jpeg
    IMG_1454.jpeg
    896,1 KB · Προβολές: 59
  • IMG_1455.jpeg
    IMG_1455.jpeg
    998 KB · Προβολές: 61
  • IMG_1456.jpeg
    IMG_1456.jpeg
    832,2 KB · Προβολές: 62
Του πεθερού AL390 έχει αλλάξει το κοντάκι με ξύλο καρυδιάς με μικρη ρωγμή φαίνεται η διαφορά όμως, το αρχικό κοντάκι υπάρχει αλλά του έσπασε όταν έπεσε σε ένα κυνήγι. Έβαλα και φωτό

Τι αξίζει λέτε ;
Τσάμπα θα το δόσεις....στείλε το κοντάκι να στο φτιάξουν και είσαι οκ

Back