Έχει και μαγνιτακια λες να κάνει βόλταΔεν κάνει.
Κρυσταλλώνει κι όταν δεχτεί μεγάλη κόντρα φεύγει με τη μία.

Έχει και μαγνιτακια λες να κάνει βόλταΔεν κάνει.
Κρυσταλλώνει κι όταν δεχτεί μεγάλη κόντρα φεύγει με τη μία.
Βρε πέταξε το και βάλε μια κλασική μπιλιτσα!!Έχει και μαγνιτακια λες να κάνει βόλτα![]()
Δεν έχει τρύπα η ΡήγαΒρε πέταξε το και βάλε μια κλασική μπιλιτσα!!
Κάνε μια με τρυπάνι 2,5mmΔεν έχει τρύπα η Ρήγα
δεν θελει κολαουζο μετά? μπαινει πρεσαριστό και στέκεται; ;Κάνε μια με τρυπάνι 2,5mm
Τον Χομπίστα και τα μάτια σου, ξέρω να σου πω και άσε τις μπερέτες και τα κουραφέξαλα. Αυτός σε βγάζει ασπροπρόσωπο.
Αν βολέυεσαι το απαράδεκτο κοντάκι από θέμα κλίσεων της 302 και όχι μόνο γενικά στις μπερέτες θα κάνεις ζημιά με δαυτη.
Στέκεται Κώστα.δεν θελει κολαουζο μετά? μπαινει πρεσαριστό και στέκεται; ;
Ξεβιδώνει αλλά θέλει μάστορα να ξέρει.Διαφορετικά θα τα κάνει χειρότερα.Με προσοχή μην την κόψει μόνο όπως έκανε στη δική μου ένας τρομπας και άντε τώρα να ξεβιδωσεις το σώμα .
Αχαστος!!
Καλοντουφεκαει Γιάννη μου beretta είναιΚαλοντουφεκο Νικόλα......να'σαι γερός να το χαρείς......
Αν δε κανω λαθος η καννη ειναι 71cm και εχει αφαιρεθει και η ριγα...Το οπλο αυτο ποσο ζυγιζε καινουριο πριν την οποιαδηποτε μετατροπη?Και μια αλλη ερωτηση εβγαινε η 302 μαμα με καννη 66cm?(αν και νομιζω πως οχι αλλα για να μου φυγει η απορια...)
Η κάνη είναι 68 cm,ήταν στάνταρ 3*, αφαιρέθηκε η ρίγα, μπήκαν colonial thin wall,έγινε porting και επιμήκυνση κώνου στους 5 πόντους.Αν δε κανω λαθος η καννη ειναι 71cm και εχει αφαιρεθει και η ριγα...Το οπλο αυτο ποσο ζυγιζε καινουριο πριν την οποιαδηποτε μετατροπη?Και μια αλλη ερωτηση εβγαινε η 302 μαμα με καννη 66cm?(αν και νομιζω πως οχι αλλα για να μου φυγει η απορια...)