Beretta Team

Είναι εξωτερικό τσόκ της έβαλα και οπτική ίνα στην 61εκ έρχεται αέρας στην επωμιση η 71 Είναι πολύ μπροστοβαρο
Πάρε τηλ..τον ΉΦΑΙΣΤΟ να σου στείλει την μουφα με πορτιγκ που εχει να την βάλεις πανό και να μην την ξαναβγάλεις άλλο

Είναι εξωτερικό τσόκ της έβαλα και οπτική ίνα στην 61εκ έρχεται αέρας στην επωμιση η 71 Είναι πολύ μπροστοβαρο
Αυτά που σου έστειλα είναι ίσως βγάζει πολύ ανοιχτή τουφεκια η μουφα αν παραγγείλεις παρε και ένα 3 η 4 να το έχεις και για τσίχλες .

Αυτά που σου έστειλα είναι ίσως βγάζει πολύ ανοιχτή τουφεκια η μουφα αν παραγγείλεις παρε και ένα 3 η 4 να το έχεις και για τσίχλες .
Εδώ ρίχνω με το σεμινολ καμπάνα
Το 3 έχω την 71εκ σταθερό

Στη μπεκάτσα μάλλον θα σε βολεψει η οπτική ίνα επειδή θα ψιλοτουφεκας.

Τα μαθηματικά είναι σωστά αλλά έχω παρατηρήσει ρίχνει λίγο ανοιχτά με τέτοιο κόψιμο ίσως και να έτυχε στα όπλα που έχω δει
Αυτό που λέω είναι προσωπική παρατήρηση.
Απόρησα βλέποντας στην πράξη την αποδοση και μέτρησα μετά.

Α302 με 71εκ σταθερό 3τσοκ στα 3270 για περδικα λαγο μάνα είναι 17,75 το στόμιο μέτρησα ο αυλός είναι 18,3
Η 61εκ με μουφα είναι 18.5 αυλό και 3120 μάνα για μπεκάτσα
Και 17.4 το εσω έξω τσόκ breda..
Σχεδόν ίδια η 391 είναι δεν άλλαξε και πολλά
Καλορίζικο να είσαι γερός να το χαρείς ,αφού ανεβάζες φωτό με τα νερφ που είχες μέχρι τώρα σκέψου τι θα κάνεις τώρα που πήρες όπλο.

Εδώ έστειλαν όπλο έκδοση Α350 μόνο για την Ελλάδα για τους κυνηγούς του αγριόχοιρου με προσθήκη 10 άρα εκ φύσεως σου λέει παράνομησε Έλληνα το κατ οφ τους μάρανε ,και το λέγαν και στη διαφήμιση την άκουγα και γελούσα ,τέλος πάντων.

Η οπτικη ινα που εβαλες δεν κανει για πυκνο, θα την χασεις,ειχα βαλει και εγω ιδια και μετα απο ενα κυνηγι σε πυκνο "πεταξε"....

Back