Ίδιο σπείρωμα με τα crio plus είναι. Τώρα τι παίχτηκε στην Ισπανία , ο Θεός και η ψυχή του...Η κανη οπτιμα είναι 18.6 όχι 18.3 και 18.4,άλλο τσοκακια τύπου οπτιμα άλλο κάνη .
Ίδιο σπείρωμα με τα crio plus είναι. Τώρα τι παίχτηκε στην Ισπανία , ο Θεός και η ψυχή του...Η κανη οπτιμα είναι 18.6 όχι 18.3 και 18.4,άλλο τσοκακια τύπου οπτιμα άλλο κάνη .
Εγώ θα ελυνα τους εξωλκεις και θα τους καθάριζα προσεκτικά. Μετά από μια σταγόνα λάδι και ξανά δοκιμή. Αν συνεχίζει το πρόβλημα πήγαινε σε οπλουργο, μην σκαλισεις τίποτα αν δεν ξέρεις σίγουρα.Καλημέρα στου απανταχού φίλους !!! Έκανα μια αγορά beretta 686 sporting 76cm καθαρά για σκοπευτήριο!!! Έλα που όμως έμεινα με την χαρά γιατί στο πρώτες δοκιμές ο κάτω εξωλκεαςδεν βγάζει με δύναμη το φυσίγγι ενώ ο πάνω είναι τέλειος μου το έκανε με πολλά επώνυμα φυσίγγια ακόμα και με αδράνειας το ίδιο !! Όταν όμως το ανοίγω απότομα και γρήγορα δουλεύει κανονικά !!! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον το ίδιο ???
Είναι καινούριο το όπλο, οπότε να μην το πειράξει κανένας. Πάρε τηλέφωνο στην Beretta να σου πουν τι θα κάνειςΔεν είναι το πρόβλημα μου να το πάω ούτε θέλω να βάλω χέρι εγώ απλά ρωτάω να δω αν είναι κάτι απλό να το πάω μόνος μου σε έναν οπλουργό αλλιώς αν το κόστος είναι πολύ μεγάλο να το πάω αντιπροσωπεία το λέω για να μην μπλέκω και μου το κρατήσουν πολύ γι’αυτο και η ερώτηση μου μήπως κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο !!!
Λογικά στον Λιάκο θα τον στείλουν. Άψογος και με ειδίκευση στη μάρκα αλλά καθυστερεί μερικές φορές... μπορεί και να φτιάχνεται επί τόπου βέβαια.Είναι καινούριο το όπλο, οπότε να μην το πειράξει κανένας. Πάρε τηλέφωνο στην Beretta να σου πουν τι θα κάνεις
Πιθανότατα κάτι γίνεται με τον εντολέα του εξωλκεα.Καλημέρα στου απανταχού φίλους !!! Έκανα μια αγορά beretta 686 sporting 76cm καθαρά για σκοπευτήριο!!! Έλα που όμως έμεινα με την χαρά γιατί στο πρώτες δοκιμές ο κάτω εξωλκεαςδεν βγάζει με δύναμη το φυσίγγι ενώ ο πάνω είναι τέλειος μου το έκανε με πολλά επώνυμα φυσίγγια ακόμα και με αδράνειας το ίδιο !! Όταν όμως το ανοίγω απότομα και γρήγορα δουλεύει κανονικά !!! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον το ίδιο ???