Πολλάκις φθηνότερο από τα γλυπτά άνωθεν, αλλά με αρχική όσο μία Cosmi, είναι όντως το ποιο απλό σε κατασκευή δίκαννο, με τα ποιο κορυφαία υλικά!
Πολλάκις φθηνότερο από τα γλυπτά άνωθεν, αλλά με αρχική όσο μία Cosmi, είναι όντως το ποιο απλό σε κατασκευή δίκαννο, με τα ποιο κορυφαία υλικά!
Εύχομαι να πιάσεις Γιάννη το τζόκερ μπας και πιάσουμε και εμείς το Caprinous!
Γιάννη οσο ωραίο και να ναι τ όπλο το χέρι από πίσω μετραειΜε το Blaser F16 χθες ο αδελφός μου πήρε 20 πουλιά και είχε και 2-3 χαμένα..έκανε πραγματικά πολύ ωραιες τουφεκιές και αρκετα μακρινές.εριξε gm3 Ρουμελιωτη κατά το πλείστον και μερικά A1 πάλι Ρουμελιωτη.τα δουλεψε άψογα το Blaser με καθαρά σκοτωματα.ειναι πολύ ωραίο όπλο πραγματικά.
Ετσι είναι συμφωνώ απόλυτα! Απλα πιστευω ένα ωραίο όπλο με καλη σκανδάλη,ζύγισμα,ώραια κίνηση, και καλη κάνη,μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του οποιουδήποτε κυνηγού,σκοπευτή!Γιάννη οσο ωραίο και να ναι τ όπλο το χέρι από πίσω μετραει![]()
Και μια φωτό από την φετινή περίοδο του λαγού.
![]()
Κώστα ο αδελφός μου έχει το sporting ,βγαίνει και σε κυνηγετική έκδοση με πιο χαμηλό κοντάκι και χωρίς ρυθμιζόμενη σκανδάλη,όλα τα αλλα είναι ίδια.το sporting βγαίνει σε 76 και 81 cm κανη.το game (κυνηγετικό) σε 71 και 76cm.αυλο έχει 18,6 και στις δυο κανες και κώνο 7,62 cm.εχει την καλύτερη αίσθηση σκανδαλης από όλα τα όπλα που εχω ρίξει.η ποιότητα του είναι κατα την γνώμη μου μοναδική σε αυτά τα χρήματα.ο αδελφός μου το πήρε 3100€ με grade 3 ξύλα.δεν κυνηγάει ποτέ με καραμπίνες μόνο με δικανα και συνηθως έχει ένα όπλο που τα κάνει όλα.και πιστευω με αυτή την αγορά έχει χτυπήσει κέντρο..από τότε που το πήρε κάνει όλα τα κυνήγια με αυτό και ρίχνει και σκοπευτήριο μόνο με αυτό.ειναι πολύ μανιτζεβελο όπλο παρολο,που είναι 76cm.. εχει ένα από τα χαμηλότερα προφίλ βάσης παγκοσμίως σε αλληλεπιθετα δικανα.Πολύ όμορφο όπλο. Γενικά τα ποζε τα γουστάρω και περιέργος δεν έτυχε να τουφεκίσω ποτέ κανένα
Το F16 τι χαρακτηριστικά έχει Γιάννη?? κάνη - αυλό - κώνο ?
Ωραία φωτογραφία!!
φοβηθηκαν η τσιχλες
Βέβαια εμένα μου αρέσουν χωρίς σκαλίσματα κτλ....