Αυτό θα μείνει μόνιμα βιδωμενο σε μια κάνη!Παιδιά καλησπέρα! Σας τρελανα με τα τσοκ! Πήρα και ένα spreader seminol ! Το έχει δοκιμάσει κάποιος ; Από Τετάρτη έχει χαρτόνια και δοκιμες
Καλοριχτο!
Αυτό θα μείνει μόνιμα βιδωμενο σε μια κάνη!Παιδιά καλησπέρα! Σας τρελανα με τα τσοκ! Πήρα και ένα spreader seminol ! Το έχει δοκιμάσει κάποιος ; Από Τετάρτη έχει χαρτόνια και δοκιμες
Εσυ εχεις μπερδεψει τα μπούτια σου αλλα δε το εχεις συνηδειτοποιήσει κακομοίρηηηη.....Παιδιά καλησπέρα! Σας τρελανα με τα τσοκ! Πήρα και ένα spreader seminol ! Το έχει δοκιμάσει κάποιος ; Από Τετάρτη έχει χαρτόνια και δοκιμες
Βρε άσε τον άνθρωπο να κάνει τα γούστα του!Εσυ εχεις μπερδεψει τα μπούτια σου αλλα δε το εχεις συνηδειτοποιήσει κακομοίρηηηη.....
Αν έπαιρνες εξαρχής το ραβδωτό της benelli για το όπλο σου θα είχες γλυτώσει κόπο, χρήμα και χρόνο...... αλλά όπως ήδη έχει γραφτεί.....ασε τον άνθρωπο να κάνει τα γούστα του..... γιατί μετά μένουν απωθημένα......Ο σοφός ελληνικός λαός λέει επίσης.....οι μαγκιες και τα γούστα πληρώνονται...... Ηλία καλά να περνάς φίλε μου...... για τη μπεκάτσα από αυτά που έχω δει από τα βίντεο που ανεβάζεις στο you tube..... ένα τσοκ διασποράς και ένα μάλλινο ή μισοταπο θέλεις..... για δεύτερη ένα τσοκ 4-3 θα αε καλύψει απόλυτα...... καλές δοκιμές σου εύχομαι......Παιδιά καλησπέρα! Σας τρελανα με τα τσοκ! Πήρα και ένα spreader seminol ! Το έχει δοκιμάσει κάποιος ; Από Τετάρτη έχει χαρτόνια και δοκιμες
Καλό Γιάννο το έχεις ρίξει;; Για μπεκάτσα μόνιμα βιδωμενο η για γενικό πρώτη τουφεκιά;Αυτό θα μείνει μόνιμα βιδωμενο σε μια κάνη!
Καλοριχτο!
Μπεκάτσα μόνιμα, τσίχλα περπατητο, απογευματινό.Καλό Γιάννο το έχεις ρίξει;; Για μπεκάτσα μόνιμα βιδωμενο η για γενικό πρώτη τουφεκιά;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !! Θα τα δοκιμάσω όλα να δω ! Τα βρήκα σε καλή τιμή και τα πήρα! Eγινε του brain ο γάμος! Θα πάρω και ένα mr brain και εκλεισα την συλλογή αν μου αρέσουν στο κυνήγι - σκοπευτηριοΑν έπαιρνες εξαρχής το ραβδωτό της benelli για το όπλο σου θα είχες γλυτώσει κόπο, χρήμα και χρόνο...... αλλά όπως ήδη έχει γραφτεί.....ασε τον άνθρωπο να κάνει τα γούστα του..... γιατί μετά μένουν απωθημένα......Ο σοφός ελληνικός λαός λέει επίσης.....οι μαγκιες και τα γούστα πληρώνονται...... Ηλία καλά να περνάς φίλε μου...... για τη μπεκάτσα από αυτά που έχω δει από τα βίντεο που ανεβάζεις στο you tube..... ένα τσοκ διασποράς και ένα μάλλινο ή μισοταπο θέλεις..... για δεύτερη ένα τσοκ 4-3 θα αε καλύψει απόλυτα...... καλές δοκιμές σου εύχομαι......
Το έχεις δοκιμάσει ! Απ' ότι βλέπω είναι και δύσκολο να βρεις τέτοιο τσοκΜπεκάτσα μόνιμα, τσίχλα περπατητο, απογευματινό.
Το έχω.Το έχεις δοκιμάσει ! Απ' ότι βλέπω είναι και δύσκολο να βρεις τέτοιο τσοκ
Τι μπελ με διασποράς δεν δουλεύει..Εγώ δουλεύω 4* άστρα στην μπεκάτσα και βάζω ντιρεκτ μέσα! Συνταγή που δεν μου φεύγει μπεκάτσα! Ίσως πάρω το mr και να βάζω ντιρεκτ μέσα αλλιώς με το μπελ θα πρέπει να βάζω μαλλινοτπο
Το μπελ δεν δούλεψε που δοκίμασα..Εννοείς δεν θα δουλεύει το ντιρεκτ με το spreader?
Θα δοκιμάσω με μάλλινη τάπαΤο μπελ δεν δούλεψε που δοκίμασα..
Και αυτό μπορεί να το χαλάει πολυ
Το φερνουν εδω στην Ελλαδα αυτο?Το ampliator εννοεις αν καταλαβα καλα...Αν έπαιρνες εξαρχής το ραβδωτό της benelli για το όπλο σου θα είχες γλυτώσει κόπο, χρήμα και χρόνο
To φέρνουν αλλά το είδα κάπου στα 200+ ευρώ !! Σιγά μην δώσω τοσαΤο φερνουν εδω στην Ελλαδα αυτο?Το ampliator εννοεις αν καταλαβα καλα...
Πολυτελεια
Το κατέχω Ηλία και το έχω κατευχαριστηθει.Καλό Γιάννο το έχεις ρίξει;; Για μπεκάτσα μόνιμα βιδωμενο η για γενικό πρώτη τουφεκιά;