BRAIN Chokes - Βλητικές δοκιμές

Καλημερα σε ολους!!!!
Ιησους Χριστος νικα και ολα τα κακα σκορπα!!!!

Τι εγινε βρε παιδες ??? Τοσο μεγαλο εκαναν οι δοκιμες μου ???
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.....ποιος ο λογος τοσων ''bar''.... και υποτιμητικων σχολιων ???

Κατ αρχην...ποιος κατηγορησε το bl ???
Eγω ειμαι αυτος που ειπε ΕΥΓΕ στην σελιδα 114 για το bl....Tωρα δλδ επειδη δεν μου εδωσε αυτο που
εγω περιμενα με τον αναποδο αποκεντρωτηρα....πρεπει να στησουν ορισμενοι στα 5 πεντε μετρα και
να με εκλελεσουν ???
Αλλλωστε ειναι προσωπικη μου αποψη....Δλδ να μην εχω αποψη ....η πρεπει να ''χα'ι'δευω αυτια...... για να
αρεσω σε ολους ??
Ακομα δεν εχω καταλαβει....που ειναι το κακο....ειλικρινα το λεω....
Με τις αλλες δοκιμες μου.....που πηγε μια χαρα το bl....ολα μελι - γαλα ???
Με την τουφεκια μου στην σελιδα 118 που εδωσε την απολυτη ισοκαταμη....ολα ωραια ολα καλα ??
Τι κανω δλδ....το bl ....τον αναποδο αποκεντρωτηρα δεν τον δουλευει...τι κανουμε τωρα....γιατι δεν λετε
για τις τουφεκιες με τον ελικα Θωδη που δουλεψε ?? ή και για αλλους τον δουλευει....γουστα ειναι αυτα!!!
Οι δοκιμες γι'αυτον τον λογο γινονται....και ο καθε ενας βγαζει τα συμπερασματα του....
Ισως....να μην ειναι καλα τα φυσιγγια μου....ΟΚ...αυτα φτιαχνω ....αυτα ριχνω...

Δοκιμασα ομως και με τα φυσιγγια του STOKA - το BL στα 20 μετρα για εχω αποψη....θα την ανεβασω
και καντε συγκριση με το δικο μου φυσιγγιο με αποκεντρωτηρα στα ιδια μετρα...
Τι κανω τωρα ??? Χαρακιρι ....επειδη ο αναποδος αποκεντρωτηρας θελει κλειστα τσοκ για να
δουλεψει σωστα ??? Και βεβαια αυτο ειναι η δικη μου γνωμη ....Μηπως δεν επρεπε να την πω ???
Ημαρτον Κυριε!!!!

εικόνα_Viber_2022-01-03_09-21-17-412.jpgεικόνα_Viber_2022-01-03_09-21-23-598.jpg

Attachments

• εικόνα_Viber_2022-01-03_09-21-07-991.jpg
    εικόνα_Viber_2022-01-03_09-21-07-991.jpg
    231,9 KB · Προβολές: 57
Επισης να συμπληρώσω οτι αλλο debate και "λεω την γνωμη μου" και αλλο αν ισχυει οτι υπαρχει παραποίηση του αποτελέσματος με λιγοτερα σκαγια....
Εγω εκει κολλησα, γιατι αυτο τα ακυρωνει ολα και απάντηση (με τεκμηριωση) δε βλεπω να παιρνω ..

Τι τεκμηριωμενη απαντηση θελεις ??? Δοκιμες κατα τα λεγομενα σου εχεις κανει.....Οποτε γνωριζεις
πολυ καλα οτι ορισμενα φυσιγγια και βυσματωσεις διαλεγουν τσοκ...

Ο αναποδος αποκεντρωτηρας θελει κλειστα τσοκ....Την δε δοκιμη στα 20 μετρα την εκανα για να δειτε
οντως αυτην την διαφορά.....και ΟΧΙ για συγκριση με το BL....
Οσοι δεν δεν το καταλαβαν....προβλημα τους....
ΚΟΙΤΑ τα 15 μετρα που εγινε ολο το μεγαλο κακο....Με ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ αυτην την φορα!!!

Το θεμα παραποιησης δοκιμης η φυσιγγιων....το ΞΕΧΝΑΣ....Δεν υπαρχει κατι τετοιο.... και επαναλαμβανω
οτι ντρεπομαι για λογαριασμο οσων επικαλουντε κατι τετοιο!!!

εικόνα_Viber_2022-01-02_14-15-59-060.jpgεικόνα_Viber_2022-01-02_14-16-18-729.jpg

Νίκο στις φωτό έχεις ντουφέκια με ελικοειδή Θώδη στα 15 και με το μαμά γράφεις εντός εκτός κύκλου 609 σκακια και με το bel με το ίδιο φυσίγγι 420 εντός εκτός κάπου έχει γίνει μπέρδεμα εκτός αν το bel τα έστειλε εκτός στόχου τα υπόλοιπα νομίζω εκεί αναφέρεται ο Σωτηρόπουλος.Δες ξανά τις φωτό

Νίκο στις φωτό έχεις ντουφέκια με ελικοειδή Θώδη στα 15 και με το μαμά γράφεις εντός εκτός κύκλου 609 σκακια και με το bel με το ίδιο φυσίγγι 420 εντός εκτός κάπου έχει γίνει μπέρδεμα εκτός αν το bel τα έστειλε εκτός στόχου τα υπόλοιπα νομίζω εκεί αναφέρεται ο Σωτηρόπουλος.Δες ξανά τις φωτό
Αυτό ακριβώς επεσημανα και εγώ. Δεν αμφισβητώ γενικά τα αποτελέσματα του κ. Νίκου και ούτε τον κατηγορώ ότι έκανε κάτι εσκεμένα. Άνθρωποι είμαστε και μπορει να κάνουμε και λάθη. Και στις συγκεκριμένες δοκιμές κάτι έχει γίνει λάθος. Ενώ όλες γράφουν ότι ειναι 34gr με νούμερο 9 σκάγια αν δείτε κ. Νίκο σε κάποιες από τις κανομές λείπουν σκάγια και μάλιστα αρκετά. Δεν μπορεί να έχουν κάποιες από αυτές μετρημένα στο σύνολο πάνω από 400 σκάγια ενώ κάποιες άλλες λιγότερα από 250 όπως γράφετ και πάνω στο χαρτί. Είναι μεγάλη διαφορά. Και νομίζω ότι και ο κ. Σωτηρόπουλος αυτό επεσήμανε.

Δεν εχει γινει κανενα μπερδεμα Γιαννη.... ουτε παραποιηση....Αλλο βυσμα ο Θωδη και αλλο ο αποκενρτωτηρας...
μην τα μπερδευουμε...
Στον αποκεντρωτηρα ο κυλινδρος εβαλε 250 σκαγια με το ζορι.... Και bl 263 +36 = 299....
Παλι το ΒL εβαλε περισσοτερα.... με αλλη κατανομη....καλυτερη απο του κυλινδρου...
Ακομα προσπαθω να καταλαβω....τι ειναι αυτο που ενοχλησε...και ειπωθηκαν τα μυρια οσα !!!

Αυτό ακριβώς επεσημανα και εγώ. Δεν αμφισβητώ γενικά τα αποτελέσματα του κ. Νίκου και ούτε τον κατηγορώ ότι έκανε κάτι εσκεμένα. Άνθρωποι είμαστε και μπορει να κάνουμε και λάθη. Και στις συγκεκριμένες δοκιμές κάτι έχει γίνει λάθος. Ενώ όλες γράφουν ότι ειναι 34gr με νούμερο 9 σκάγια αν δείτε κ. Νίκο σε κάποιες από τις κανομές λείπουν σκάγια και μάλιστα αρκετά. Δεν μπορεί να έχουν κάποιες από αυτές μετρημένα στο σύνολο πάνω από 400 σκάγια ενώ κάποιες άλλες λιγότερα από 250 όπως γράφετ και πάνω στο χαρτί. Είναι μεγάλη διαφορά. Και νομίζω ότι και ο κ. Σωτηρόπουλος αυτό επεσήμανε.
Οι κατανομές από τις οποίες "λείπουν σκάγια" είναι αυτές με τον αντίστροφο αποκεντρωτηρα σωστά?

Οι κατανομές από τις οποίες "λείπουν σκάγια" είναι αυτές με τον αντίστροφο αποκεντρωτηρα σωστά?
Κοιτάξτε τις τουφεκιές στα 15 και 20 μέτρα. Τα έχει σημειώσει κιόλας ο κ.Νίκος στο χαρτί πάνω το πλήθος των σκαγίων. Σε κάποιες απο αυτές υπάρχει απόκλιση πάνω από 200 σκάγια πράγμα που δεν δικαιολογήτε.

Στελιο....απαντησα ποιο πανω στον Γιαννη....Εσυ ξερεις απο δοκιμες και τα ξερεις αυτα...Δεν θα
κατσω νε γεμισω το κεφαλι κανενος...φιλε!!!

Και επίσης Capture.PNG Κ.Νίκο ακόμη και μεταξύ τους όμως οι τουφεκιές έχουν μεγάλη διαφορά στον αριθμό των σκαγιων ενώ όλες έχουν 34 γρ νο9 σκάγια. Άλλες έχουν 220 σκάγια και άλλες ξεπερνάνε τα 600 σκάγια. Είναι τεράστια η διαφορά χωρίς να έχει γίνει κάποιο λάθος. Και απο τις κατανομές δεν φαίνεται να έχουν βγει εκτός χαρτιού τόσα πολλά σκάγια. Αυτό μόνο εσείς μπορείτε πιστεύω να το απαντήσετε. Δεν σαν παραξενεύει και εσάς τον ίδιο; Μιλάω αποκλειστικά για το πλήθος σκαγίων ανεξάρτητα από τις κατανομές. Καλοπροαίρετα πάντα.

Νίκο και στα δύο γράφεις έλικα Θώδη με κύλινδρο ελιικα Θώδη μα bel

Εξηγησε μου....ποια τουφεκια λες ??? Με τον θωδη στα 15 μετρα η με τον αποκεντρωτηρα ??

ΚΑΙ σου λεω....Κυλινδρος αποκεντρωτηρας 15 μετρα 250 σκαγια
BL - ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑς 15 μετρα 263 + 36= 299 συνολο.

Κυλιδρος Θωδη 15 μετρα 559+50= 609
BL Θωδη 15 μετρα 356 +64 = 420

Που το βλεπεις το ''προβλημα'' ?? Το bl δεν σπαει τα κεντρα της τουφεκιας ???
Κοιτα ποσο ποιο ανοιχτη τουφεκια εδωσε το bl ...

Tι να κανω τωρα....αυτο εδωσε αυτο ανεβασα....ειναι δυνατον να γραφουν ηλιθιοτητες για παραποιηση
τουφεκιας ???

Να πω κ κάτι άλλο τώρα για τον αντίστροφο αποκεντρωτηρα.
Με ανοικτά τσοκ κ αντίστροφο αποκεντρωτηρα ανάλογα πάντα κ το σεταπ μπορεί να έχουμε πολύ μεγάλη διασπορα τρελών σκαγιων της τάξης των 10 μέτρων++ στα 20 μέτρα από την καννη μας
Γι αυτό κυριοι μην απορείτε για το που πήγαν τα σκάγια

Back